banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Feb 2008, 17:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
'Kad skupim novac, ići ću na operaciju mozga' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kak`a curka.Dosadno joj...ufffff

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Joj, cura je...Ajoj, gledala sam i ja...Operacija mozga.... :lol: :lol: :lol: Hahah...najjaca je bila kada je rekla da je teza kila zlata od kile perija :D Hihi
On topic:Po meni ok se operisati kada bas imas nekakv problem, tipa nos-ne mozes disati i tako slicno...Znaci kada tebi bas predstavlja nekakv problem.Ali operisati se kao ova manekenka, jer joj je dosadno u zvivotu...Nemam rijeci :lol: :lol: Ali hajd, njen zivot-njen izbor :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 02:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Miss katastrofalne plastične operacije

Bogata razvedenica Jocelyn Wildenstein navodno je potrošila oko 4 milijuna dolara na plastične operacije kako bi se i dalje sviđala svom mužu, no ne da nije uspjela nego je postala hodajući primjer katastrofalnih posljedica kirurških zahvata (ovdje foto-kronologija). Namjera ovim zahvatima bila je da nalikuje egzotičnim divljim mačkama. Pogreška je tim veća što je žena u mladosti bila sasvim privlačna. Danas 62-godišnjakinja izgleda prilično nestvarno, no i dalje je viđaju u muškom društvu. Trenutno nosi nadimak Bride of Wildenstein. Od muža Aleca Wildensteina rastala se kad ga je našla u bračnom krevetu s 19-godišnjim ruskim modelom

http://itp.nyu.edu/~bp432/blug/Jocelyn% ... custom.jpg

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Vader je napisao:
Gotova kirurška preobrazba menekenke pred kamerama. Pogledajte rezultate!
Gotov je ciklus estetskih operacija kojima se podvrgnula riječka manekenka Kristina Lumbar. Sve je počelo 22. siječnja, a od tada do danas Kristna je postala ponosna vlasnica novih grudi, nosa, usana i bez i jedne dlačice bikine zone.
'Dosadno mi je u životu, nemam nikakvu zanimaciju', navela je Kristina razloge zbog kojih je više puta zdrava k'o dren išla pod nož.
Planira, kaže, još jednu operaciju. Kada skupi novac od snimanja editorijala, ići će na operaciju mozga.
'Sad je na redu jedna pametna operacija' u šali kaže Kristina i dodaje kako je najzadovoljnija rezultatom operacije grudi, a nikada se više ne bi podvrgnula operaciji usana koja je bila izrazito bolna.
Na novinarski upit jel vjeruje u Boga te smatra li da su operacije u skladu s religijom, manekenka odgovara da je vjernica, no misli da se svećenici ne bave takvim stvarima te da ne gledaju Red Carpet u 23 sata.
Ova mlada dama za pet se godina vidi kao majka i nema posebne profesionalne ambicije. Zadovolja bi bila s kaže, kućnim životom, dobrim mužem i zdravom djecom.
Završetak priče o Kristini te rezultate njezine preobrazbe pogledajte u video dodatku:
http://dnevnik.hr/scena/zanimljivosti/v ... erama.html

Operacija mozga? Mislim da je lobotomija jedino rješenje za nju. :angry3:

Jeee! :confused2: Ko bi s "ovim" legao u krevet??????

Slika[/quote]

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Video: Kad estetska operacija krene naopako
Sve je više ljudi koji su estetskom operacijom korigirali nos, grudi, usne ili nešto drugo. Još je više onih koji takvu operaciju priželjkuju. Najmanje se čuje o osobama koje nisu zadovoljne rezultatima operacija i koji su požalili što su ikada išli na takav zahvat.

Mihela Hadrian približavajući se 50-oj godini ušla je u čudno razdoblje života. Nakon razvoda samopouzdanje je odlučila podići face liftingom i operacijom trbuha. U tome definitiivno nije uspjela; operacija nije pokazala rezultate i ponavljana je čak četiri puta.

'Najgori mi je bio facelifting, ne možete izlaziti uopće 3 - 4 tjedna, kad šavovi počnu zarastati boli, pecka, svrbi, ne smijete se češkati, bojite se spavati da se ne ozlijedite..strašno', kaže Mihela.

Mihela je jedna od brojnih ljudi u Hrvatskoj koji nezadovoljstvo nekim djelom svoga tijela odstranjuju skalpelom. Prije samo desetak godina estetska korekcija bila je rezervirana isključivo za filmske zvijezde. Danas su one tek manji dio pacijenata.

'U međuvremenu sam shvatila da zapravo izgled sam po sebi je najvažniji. Unutarnji mir, harmonija duha i tijela, to je ljepota!', zaključila je Mihela.

Cijeli priču o lošim stranama estetskih operacija pogledajte u priloženom video prilogu.

http://dnevnik.hr/scena/zanimljivosti/v ... opako.html

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Svaki pacijen je prije operacije upoznat sa rizicima (ili bi barem trebao biti). Koliko ja znam, kod nas (u BiH) nije bilo nikakvih problema zadnjih godina. To sto krene lose pri operaciji, za to je kriv hirurg, greska se moze desiti i pri vadjenju zuba a kamoli pri hirurskom zahvatu. To je vise stvar pojedinca, ako je neko spreman da se izlozi toj opasnosti, neka izvoli. Ja licno ne bih jer se slazem sa tezom ''unutrasnja ljepota'', ali nemaju svi isti mentalni sklop, i vjerujem da nekim ljudima zaista smetaju neke fizicke mane, pa zasto to onda ne bi popravili ako vec mogu.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 03:23 
Veteran
Veteran

Jos jedan novinski komentar.
http://dnevnik.hr/scena/zanimljivosti/v ... opako.html

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je isti video koji je ostavio Vader.
Fuj, kad je došla na red scena u kojoj joj režu nos došlo mi je da povratim.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 15:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Avg 2006, 16:44
Na cijeni je meso, "brzo hranjenje".
Dajte mi jelovnik!

Izlijecite mi bolesnu dusu. Odmah!
Ne mogu da cekam.
Necu da gledam "jebozovnost" kojom uvijek zrace neke druge.
Moje meso vrijedi manje od njihove plastike.
Skrivam se iza coska.

Hocu da budem protagonistkinja za gladne mesozdere.
Ustvari, to zelim da budem, omiljena ovca za copore vukova.
I kad krenu u potragu molim se da love mene, da se nahrane bas mojim tijelom.

Duso, sad si zadovoljna?

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 00:53 
Veteran
Veteran

Sta kaze ljekar o ovim zahvatima, ko se javlja, sta se trazi, sta je stetno?
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nedjelj ... fault.aspx

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Fuj, 'ebo te.... srušila sam se sa stolice kad sam vidjela šta rade s nosom...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 18:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Feb 2008, 21:08
definitivno je vrijedna sutra bi promjenila neke stvari da imam toliko novca

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Treba se pokušati samo malo distancirati od očekivanja okoline u kojoj živimo, pa bismo svi vidjeli koliko možemo biti zadovoljni sobom. Reći: ma baš me briga da li sam nekome ružan/a i da li spadam u standarde ljepote, jer uglavnom želimo drugima da izgledamo lijepi i na osnovu toga nastaje naše nezadovoljstvo. Mislim, nezadovoljstvo uvijek postoji, samo ne treba dopustiti da postanemo opsjednuti izgledom. I istina je da ono iznutra uvijek zrači iz nas i ta ljepota se vidi; ispunjena i srećna osoba ne može biti toliko nezadovoljna sobom da joj je potebno nekoliko operacija.. (Sad ne govorim o onima koji imaju neke "defekte" i stvarno bi bolje bilo kad bi to promijenili)

E, a kako bismo svi mi razmišljali da sad imamo 50-60 godina.. ne znam. :)

Inače, nekoliko puta sam naišla na neku emisiju na Novoj koja se zove Pod nož. Dvije osobe u svakoj emisiji rade sve estetske zahvate koje žele, valjda im je sve plaćeno. Ponekad su neke osobe stvarno imale problem sa dijelovima tijela, ali nekoliko puta sam vidjela ljude koji su jednostavno zapušteni, ne brinu se o sebi i svom tijelu i naravno da su onda nezadovoljni.
Kad sam vidjela prvi put tu emisiju, nisam mogla da vjerujem da takvo nešto postoji. Ti ljudi budu sedmicama odvojeni od svojih porodica dok se ne oporave od svih tih operacija.. :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
I ja sam to gledala par puta, prestala sam dok nisam sanjala neke strahote slicne onim operacijama...,mislim da bi bilo bolje da one ljude stave u neki program zdravog zivota, vjezbe, ishrana, kako poboljsati izgled na neki drugi nacin, kako se osjecati bolje, a ne odmah pod noz...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 09:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2008, 12:17
Posto je slučajevi kada je estetska hirurgija potrebna i tada je putpuno podržavam.
To je u ekstremnim slučajevima kada su deformacije prevelike.
U današnjem svijetu sve više je onih koji se odlučuju na različite estetske zahvate a da za to nemaju preku potrebu.
Nemam ništa ni protiv toga.
Ko voli, nek izvoli.. Ipak, ne treba pretjerivati!
Zmislite se kao M. Jackson! he he he

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2008, 02:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slažem se. Kada je u pitanju operacija sa kojom se rješavaju neki zdravstveni problemi, npr. devijacija nosa ili slično, zašto ne. Ali se ne slažem sa pretjerivanjem, jer osobe koje pate od kompleksa malo kada se zaustave na jednoj operaciji. Tada se pojavi želja da se promijeni i ovo i ono, pa onda ponovo i tome nema kraja.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2008, 20:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Prvo se pitam koliko neke osobe imaju ukusa uopšte. Baš kao što se neko ne zna obući lijepo, tako ne zna ni na sebi nešto lijepo zamisliti. (npr., nikad nisam vidio nikoga kome su dobro stajale 'naduvane' usne, meni je konstantno pojavljivanje takvih likova bezgraničan izvor čuđenja)

Potom, postavlja se pitanje estetskih sposobnosti hirurga. Studiranje medicine ne uključuje lekcije estetike, niti nudi bilo kakve kvalifikacije tim povodom.

Ljudsko tijelo nije od gline, živo je, dakle promjenljivo. Šta god da se uradi konačan rezultat je neizvjestan, pogotovo kada to posmatramo na duži rok.

Na kraju, sjetim se onih crnaca koji drže tanjire u donjoj usni, ili Asteka koji su svojoj djeci od malena stavljali glave u drvene stege da bi bile duguljaste i uske, pa dođem do zaključka da ljudi mijenjaju svoje tijelo prosto zato što mogu, bez naročitog povoda i cilja. To je nešto što ljudi rade, i radiće. Sve dok se ne osjećam pritisnutim da i ja radim nešto slično - sve je u najboljem redu, mogu sebi glave naopako da prišivaju. :)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2008, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Definitivno se ne treba zamarati onim što drugi ljudi sebi rade. Iako ne bih voljela da to postane (a valjda već postaje) moda koja će da šalje pogrešne poruke o vrijednostima.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2008, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Talija je napisao:
... Kada je u pitanju operacija sa kojom se rješavaju neki zdravstveni problemi, npr. devijacija nosa ili slično, zašto ne....

Ne shvatam kakve veze ima operisanje devijacije nosa sa estetskom hirurgijom? Čula sam par takvih izjava, i to mi stvarno zvuči kao glupav izgovor za operaciju. Ali nema veze. Nemam ništa protiv estetske hirurgije, mada mi se baš ne sviđa fora mijenjanja ličnog opisa, ne znam da li bih se lako odlučila na takvu operaciju, iako bih rado promijenila neke stvari. Sve mi je ok dok neko ne počne ličiti na napuhanog klauna, tipa JK. Tu mi nema ama baš ništa lijepo.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

prebačen post...

Poslednji put menjao Talija dana 12 Mar 2009, 20:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]