banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 05:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 360 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Feb 2008, 23:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Držanje, to jest stav.

Tolerantan sam što se fizičkih karakteristika tiče. Zlobnici bi rekli da je to zato što nemam drugog izbora... :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
vim je napisao:
Kao svi muskarci prvo primijetim fizicki izgled, ali za razliku od vecine muskaraca fizicki izgled mi nije najbitniji tj. vaznije je kakva je osoba. Znaci vaznije je ono sto primijetim drugo nego ono sto primijetim prvo. :P
Kod osobe volim najvise dobrotu i skromnost. 8)

Il' lazes, il' imas 16 godina... :)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 02:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2003, 22:25
da se ne pretvaramo...prvo i najvaznije sto gledam i zelim da mi partnerka ima jeste zdravo, to jest, fino i zgodno tijelo...a pod tim zgodno, ne mislim na one anoreksicne manekenke niti ista slicno...nego, eto, kosarkasice recimo, ili cure koje se bave sportom...vecina njih je jako fino gradjeno.
naravno, tu dolazi i razmisljanje i intelekt, ali to mi za provod, ljubljenje i mazenje sa curom i nije bitno (sta vise, nije uopste bitno)...sto hocu da kazem jeste, da cura ako je samo dobra(kao osoba) i pameta, a s tim neka sva "trompava" i lose gradjena....moze ona da se yebe sa svojim intelektom i dusom.......sto jest, jest! :)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
V@nja je napisao:
XIX century je napisao:
Koji je ovaj Vanja perverznjak, a samo se pravi fin, licimur. :evil3:

Demon :lol:

Citiraj:
Pa reci nam onda onako iskreno, bez zezanja, sta je to sto stvarno volis kod neke osobe? Koga bi OZENIO ?

Da li se pitanje u naslovu teme odnosi na ovo sto si sad rekla .. ili onaj prvi 'flash' kada nekoga ugledas .. posto, po meni, ima ooooogromna razlika ..

Malo ti kasno odgovaram, izvini. Odnosi se na ovaj prvi utisak, ali sam pitala i kakve osobine ko voli kod suprotnog pola. A posto se Walter malo previse za**bavao onda sam mu morala tako formulisati posto me bas zanimalo.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Lolčina... Tek sad vidim ovu temu... :D
Ja gledam i lice i tijelo :D Više gledam lice jer ako mi se ne sviđa u faci, džaba... U prilog idu svijetle oči, ne volim baš smeđe...
Gledam sve ukupno, znači gledam i stil oblačenja..... Rijetko čiji mi se stil sviđa. :D Ne volim fensere, njih odmah eliminišem... Sad će drigi da se ovlaš osmijehne :D A ni on ne voli debeloguze lol... :D
Znači ono što prvo primijetim je faca i stav + stajling... Ako mi sve ukupno dobro izgleda, sviđa mi se :D
Poslije ako nema inteligenciju, odma otpada... Volim pametne momke koji štošta znaju, pa ti s njima nikad nije dosadno... Ako me na prvu zainteresuje, super... Ako mi je na prvu smor, džaba sve ovo gore navedeno.... 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 14:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Mar 2006, 18:16
odjecu
EiLeen je napisao:
Poslije ako nema inteligenciju, odma otpada... Volim pametne momke koji štošta znaju

kakve veze ima intelekt sa znanjem

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ma apsolutno nikakve...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 16:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
BlackHand je napisao:
Ma apsolutno nikakve...

:lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka

Da, to je jako bitno, ne znam kako sam propustila da ne napomenem :lol: ...
Najvise me nervira kad mu nesto pricam a on onako blijedo pogleda, ne konta o cemu se radi. Ne znam da li je to glupost ili...? Ili kao iscudjava se svemu, smara nekim glupostima... Mislim ako ne mozemo voditi normalan razgovor...

Mislim da je vrlo bitno da su dvije osobe na istoj valnoj duzini. Ne mislim pri tome da su jednako ''pametni'', nego da mogu pronaci zajednicki jezik, da se razumiju.

Najvise volim osobe sa kojima mi je lijepo i kad cutim. Da mozemo pricati o svemu i svacemu, ali da mozemo i samo sjediti jedno pored drugog i cutati. Samo uzivati u trenutku mira...San snova...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 20:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
SlipKnoT je napisao:
da se ne pretvaramo...prvo i najvaznije sto gledam i zelim da mi partnerka ima jeste zdravo, to jest, fino i zgodno tijelo...a pod tim zgodno, ne mislim na one anoreksicne manekenke niti ista slicno...nego, eto, kosarkasice recimo, ili cure koje se bave sportom...vecina njih je jako fino gradjeno.
naravno, tu dolazi i razmisljanje i intelekt, ali to mi za provod, ljubljenje i mazenje sa curom i nije bitno (sta vise, nije uopste bitno)...sto hocu da kazem jeste, da cura ako je samo dobra(kao osoba) i pameta, a s tim neka sva "trompava" i lose gradjena....moze ona da se yebe sa svojim intelektom i dusom.......sto jest, jest! :)

Sve isto od reci do reci, samo su muskarci u pitanju. :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka

Ja uvijek iskljucujem misicave tipove, to me bas ne privlaci, narocito neki nabildani metroseksualci. Vise sam za atletski gradjene tipove, lezerno obucene, ali da opet paze sta ce obuci, samo da ne pretjeruju u lickanju.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
EiLeen je napisao:
Lolčina... Tek sad vidim ovu temu... :D
Ja gledam i lice i tijelo :D Više gledam lice jer ako mi se ne sviđa u faci, džaba... U prilog idu svijetle oči, ne volim baš smeđe...
Gledam sve ukupno, znači gledam i stil oblačenja..... Rijetko čiji mi se stil sviđa. :D Ne volim fensere, njih odmah eliminišem... Sad će drigi da se ovlaš osmijehne :D A ni on ne voli debeloguze lol... :D
Znači ono što prvo primijetim je faca i stav + stajling... Ako mi sve ukupno dobro izgleda, sviđa mi se :D
Poslije ako nema inteligenciju, odma otpada... Volim pametne momke koji štošta znaju, pa ti s njima nikad nije dosadno... Ako me na prvu zainteresuje, super... Ako mi je na prvu smor, džaba sve ovo gore navedeno.... 8)

Koje ti kriterije imash. Prema ovome gore treba biti superman da se tebi svidi. 8)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zube, osmeh, crte lica, drzanje tela, modni stil. Ako je sve lepo uklopljeno, onda je super.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Telefon..

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 09:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
:lol: sve se gleda a prvi utisak mi nije bitan zauvjek samo u pocetku da znam kako da se postavim pri upoznavanju a upoznavanje se vrsi kasnije sce se uci sve se mjenja. a kod zena mi je bitno da izgleda zenstveno sa oblinama a ne kao narkomanka tj kao manekenke

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 13:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
oci i detalji (pjegice, madezi i sl. - obozavam sitnice :P)
karakter se ionako ne primjeti prvo na osobi :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka

BlackHand je napisao:
Telefon..

Jel to ono: ,,Plava motorola i najskuplja nova kola...''

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
:o
Auru..isijavanje..energiju koju siri...pogled naravno...PRVO...a kasnije :laughing1: ffff svasta nesto :D

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 15:10 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
da slucajno ne nosi burmu. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 01:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
spavac je napisao:
da slucajno ne nosi burmu. :D

Ja to primjetim često, pošto se ti s burmom najviše upucavaju. Svetinja bračne institucije. 8) :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 360 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]