banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Feb 2008, 19:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
komsija vjerovatno si pomjesao xsaru i xantiu...

...ford focus nije uopste los izbor, fin auto, relativno udoban (ako preskocimo cinjenicu da je bas dosta tvrd i da nije pravljen za kozje puteve kakvi su nasi), dosta opreme, nije neki potrosac...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 19:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
V@nja je napisao:
Citiraj:
a i za Citroena je plin upitan, uglavanom košta "malo" više nego inače. (sad nisam siguran jeli zbog hidraulike ili nečeg drugog, ali mogu provjeriti)

Ma da .. to je ta prica .. 'coooooooooova jebes Francuze .. to se stalno kvari' .. :roll:

Koja qrceva hidraulika na Xsari!?

:-? :-? :confused2: ja imam francuza i ne žalim se,naprotiv, u čemu je problem?? :angry3:

Hidraulika - govorio sam uopšteno o Citroenima. Nisam to dobro naznačio. Do mene.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nerijetko se desava da 'experti' po forumu ovde lupaju gluposti .. bez konkretne podloge .. Ti si, eto, slucajno lupio, pa mi nekako sjeo na penal .. jbg ;)

Nista licno .. ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Nerijetko se desava da 'experti' po forumu ovde lupaju gluposti .. bez konkretne podloge .. Ti si, eto, slucajno lupio, pa mi nekako sjeo na penal .. jbg ;)

Nista licno .. ;)

Ma OK,
ali iskreno ja ne vidim gdje sam rekao išta loše o francuzima (ili nešto bez podloge), govorio sam jedino o ugradnji plina, jer sam u svoja 3 automobila ugrađivao plin, pa moglo bi se reći da imam (manje-više) iskustva sa tim.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
a koje godiste je otprilike taj focus koji se moze naci za 10 k?
mislim da bi bilo vreme da i ja zamjenim svog fiata :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Najblize je 11k KM i 2000-to godiste... dakle moracu jos malo da zavucem ruku u dzep, no kako sam juce preskocio dorucak, ostalo mi je 2.5KM viska..

:)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
Najblize je 11k KM i 2000-to godiste... dakle moracu jos malo da zavucem ruku u dzep, no kako sam juce preskocio dorucak, ostalo mi je 2.5KM viska..

:)

To je dobra cijena. Benzinac vjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 13:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
mangia je napisao:
kako sam juce preskocio dorucak, ostalo mi je 2.5KM viska..

Kakav buržuj, ja moram preskočiti cijeli dan za 2.5KM!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 19:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Sep 2007, 10:51
Ja bih ti toplo preporucio Astru,vozio sam je 2 godine('99god.) i prosle godine prodao za 10200,nije imala klimu to je razlog zasto sam je prodao,bila je 1.6 trosila grad 7.5-8 otvoreno 5.5-6L,predjenih 50000km i apsolutno ni jedan kvar,a mislim da se '99 ili 2000 god.moze naci za nekih 11000 sa klimom.Sve u svemu odlicno auto sa odlicnom ponudom prostora.Sretno

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 20:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2008, 19:55
pixi87 je napisao:
Ja bih ti toplo preporucio Astru,vozio sam je 2 godine('99god.) i prosle godine prodao za 10200,nije imala klimu to je razlog zasto sam je prodao,bila je 1.6 trosila grad 7.5-8 otvoreno 5.5-6L,predjenih 50000km i apsolutno ni jedan kvar,a mislim da se '99 ili 2000 god.moze naci za nekih 11000 sa klimom.Sve u svemu odlicno auto sa odlicnom ponudom prostora.Sretno

astra sa odličnom ponudom prostora... :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
besmrtnik je napisao:
astra sa odličnom ponudom prostora... :roll: :roll:

Jedn moj prijatelj ima astru klasik 2004. g.p., 2.0 dti, trosi kao upaljac i s obzirom na klasu auta, odlicna ponuda prostora :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 11:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

nemoj ti sad ''obzirom na klasu auta...'' i golf IV/V je u toj klasi pa je u odnosu na astru mercedes, da ne pominjem focus ili peugeot 307...znam ja astru ko zlu paru...sa komšom sam 2 puta išao do slavnoskog broda po neke komponente...poslije voženje leđa nisam mogao ispraviti 2 sata...još sam sjedio naprijed sa sicem pomaknutim skroz unazad...jebeš to. da valja ne bi se sklapala u kragujevcu, poljskoj, rumuniji, turskoj...sheet

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Sheet = plahta :P
Slažem se za Astru... Neudobna i neugledna... Samo od Gradiške do Banjaluke me zabole leđa u njoj, šta bi da idem dalje... (Brat je posjeduje)-

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 16:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

points je napisao:
Sheet = plahta :P
Slažem se za Astru... Neudobna i neugledna... Samo od Gradiške do Banjaluke me zabole leđa u njoj, šta bi da idem dalje... (Brat je posjeduje)-

odgovor: nemoj ići dalje...mene još uvijek leđa bole od sjedenja u njoj...valjda je ovaj aktuelni model nešto bolji mada čisto sumnjam...sve je to isto sranje u istom pakovanju

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
pa vi gospodo kupite sebi mercedese pa uzivajte :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 16:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Sep 2007, 10:51
besmrtnik je napisao:
jebeš to. da valja ne bi se sklapala u kragujevcu, poljskoj, rumuniji, turskoj...sheet

Ja bi se prije zapitao zasto se proizvodi i 10 godina od premijere,vjerovatno zato sto se odlcno pokazala,a ne zato sto je neudobna i sa malo prostora kako tvrdis.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 16:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
pa vi gospodo kupite sebi mercedese pa uzivajte :wink:

naravno, jebote daš za clia 10-11 hiljada a za te pare kupis merca 230E oko 90-91 godište...i budeš gospodin u njemu...
jedan lik je rekao za volvo c30 - taman da ga je napravio mercedes, mala kanta je mala kanta - puno je para. tako i ovo.

clio star 8 godina kod nas košta oko 10 hiljada...znači, po toj logici novo bi trebao da bude 80 hiljada...ako ćemo po ekonomskoj logici, tj.obračunavanjem amortizacije...to je precijenjeno. za te pare mozes uzeti i bmw 320i oko 93-94, audi B4 1.9tdi oko 94-95, mondeo 2.0 16v 2000.god itd itd...znači, imaš izbor dosta boljih, većih, udobnijih auta...e sad, što kod nas prolaze ti patuljci od auta to je naš problem...na zapadu ih voze uglavnom početnici i ''mlađe gospođe i gospođice''...vidim i kod nas se taj trend polako uspostavlja...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 20:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jebiga, ne može svako kao ti zaraditi 30.000KM, kao od šale, pa da kupi malo novijeg Mercedesa.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
mangia je napisao:
Drugari... Sadasnje auto se raspalo ali bas ono do jaja... Prebrojao sam kvarove i ima ih za sada oko 15 sto manjih sto vecih (lamela rikavela, zimi pali ali samo kad ga parkiram na nizbrdici, u gepek ulazi voda pa je kao tursko kupatilo, grijanje ne postoji ni u tragovima, centralna brava ili zakljuca ili otkljuca vrata... Ne moze oboje, kugle, krajnice, zglobovi - cao djaci....

E sad, mukom mojoj golemom ustedih nesto para i mukom stranog investitora (citaj kredit) nakupih nekih parica...

Sta je bitno:

- da nije Japanac ili drugi zutac
- da nije VW ili Audi (kradu se, necu da budem "bosanac", .... )
- da ima 5 vrata (muka mi je od smrdljivog gepeka u koji ne moze nista da stane
- da nije dizel jer mi je muka od dizelasa
- da ima plin ili da se moze ugraditi bez potrebe cikularisanja auta popola
- da nije presao svijet za 800 dana i 4000 noci (citaj 9 mil KM)
- da servisnu knjizicu nije stampao Boro sa "KarPlatza"

Ostaje u opticaju: Citroen Xsara, Ford Focus, Fiat (mada bih ovu marku rado zaobisao), ... Cijena da ne prelazi jedno 10 000KM mada sumnjam da se nesto dobro moze uzeti za te pare...
-

BMW od 10 godina bolji nego 5 novih fijata.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Imaš Clio 1.4 Benz, prešao 60.000 prvi vlasnik, 2001. Za 9000 KM možda i manje. U Brodu.
Ako te zanima, javi da se detaljnije raspitam i uzmem broj telefona.
Meni lik reče kad sam već bio kupio ovog svog, al tako je to uvijek ispadne da si mogao bolje proći.
No, život ide dalje, nije sve u parama, pare su opterećenje :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]