banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Feb 2008, 20:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
mozda BMW 520i sa ugradnjenim plinom ili alfu 156 cak ima i166-a za mozda 12-13k tesko za tu lovu sve to sta si nabrojao da zadovolji

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
^^^ Nema 5-ta vrata... Alfu sam vozio i volim je ali nemam ja para za to planinarenje...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
mangia je napisao:
Sto se tice moje averzije prema Japancima - RUZNI SU DO BOLA I NE MOGU NACI AUTO DA MI SE SVIDJA (mozda Evo x jedino)

jak argument protiv japanaca.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
Stari je kupio Kia Sportage prije par mjeseci tako da sam odlucno upucen sta znaci polovnjak i koliko treba da se dotjera u normalno stanje.

krs zesci od auta. da ti je stari uzeo japanca vidio bi sta je auto.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Jel' treba bolji ? Kupovina auta je izuzetno subjektivna stvar .. i ja isto ne bih razmatrao automobil koji mi je ruzan, pa da mi Bog dragi licno garantuje da se nikada nece pokvariti ..

Nego .. koji to 'zuti' automobil u cijenovnom rangu do 10 000 KM poprilicno sisa svoje evropske konkurente ?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Jel' treba bolji ? Kupovina auta je izuzetno subjektivna stvar .. i ja isto ne bih razmatrao automobil koji mi je ruzan, pa da mi Bog dragi licno garantuje da se nikada nece pokvariti ..
Nego .. koji to 'zuti' automobil u cijenovnom rangu do 10 000 KM poprilicno sisa svoje evropske konkurente ?

slazem se ali ne treba biti toliko iskljuciv.
a sta se dobro inace moze uzeti za te pare? nije bas neka ponuda ni evropljana. uglavnom fiat. za dobar auro ipak treba malo vise para.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 00:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
slazem se ali ne treba biti toliko iskljuciv

Malo sam karikirao ali je vazno da se razumijemo ;)

Citiraj:
a sta se dobro inace moze uzeti za te pare? nije bas neka ponuda ni evropljana. uglavnom fiat. za dobar auro ipak treba malo vise para.

Znam .. sve to stoji .. Nisam htio da se ukljucujem u ovu pricu, jer nemam ideja sta i kako .. Moj predlog bi eventualno vukao ka Fiatu, jer vec par godina imam jednog, upravo iz tog cjenovnog ranga .. ali je mangia u startu rekao kako bi ga najradije izbjegao ..

Nego .. opet pitam (nije provokacija .. jednostavno sam neupucen) .. koji automobil sa istocnjackog trzista se moze uklopiti u ovaj cjenovni rang .. a da sisa svoje evropske konkurente ?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Nego .. opet pitam (nije provokacija .. jednostavno sam neupucen) .. koji automobil sa istocnjackog trzista se moze uklopiti u ovaj cjenovni rang .. a da sisa svoje evropske konkurente ?

tesko da se za te pare moze uzeti auto za svoj ceif. znam lika koji prodaje accenta 01.gp ful oprema, benzin, 5 vrata, provozao sam ga i odusevio se. auto nije neki ljepotan, ali je cijena oko 9000KM. za te pare bolje ne moze sigurno. i sigurno da sisa fiata. jedino sto te nece niko primjetiti.

i ja sam malo subjektivan jer sam imao extra dobra iskustva sa japancima, imao tojotu, i sad imam tojotu. nikad kvar nijedan, a presao oko 100 000km. one su malo skuplje, ali....

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 08:58 
mirdza je napisao:
nadrealac je napisao:
samo forda ni za zivu glavu... kvari se nenormalno, a niko ga ne zna popraviti...

:roll:
Napisi sta, kako i zasto... Ili jedino znas do ponavljas neke debilne stereotipe :-?

Ne, ne vozim Ford!

Kvarovi kod mog kolege koji vozi Mondea kojeg on odmilja zove FoPrd:

servo promijenjen jednom
mjenjac servisiran dvaput, treci put promijenjen...
sistem paljenja kolapsira svake neparne sedmice (problem koji mu traje vec godinu dana i niko ne zna zasto niti ga mogu otkloniti)
kad je ugrijan motor ne pali, kad je hladan pali... isto niko ne zna kako i zasto, promijenili mu masu stvari bezuspjesno
vrata zahrdjala nakon 4:e godine - promijenili...
a o redovnim elektronskim felsovima da i ne govorim - svjetla otkazuju, prozori... sve...

i jos da objasnim, kolega sasvim fino i pristojno vozi... nije nikakav divljak za volanom i nije mu ni prvo auto...

Eto nadam se da nisam vise stereotipan...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Molim te lijepo, prestani da blatis Forda .. dok splendid nije dosao .. bice nam svima ziiiiiiik :D

Taj Mondeo je ocigledno smece, ali na osnovu tog slucaja generalizovati da se kompletan Ford kao marka treba iskljuciti iz razmisljanja o kupovini nije u redu.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
opet cu reci....audi B4 Avant 1.9 TDI ako naletis na 96. god.....cijena je tu negdje oko 10K...i garantujem da je bolji od bilo kog Fiata brava, brave, marea-e i slicnih sranja....

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
mangia je napisao:
Anakin je napisao:
Koliko je ta Astra? Ja je nisam vidio baš za 10.000KM? Na koje god. mislite?
Moraš znati kad kupiš auto, nećeš moći samo 10.000 dati za njega i sjedi i vozi. Imaćeš još troškova za njega dok ga malo ne utegneš (neke osnovne stvari). A pošto ti još hoćeš i plin, to je još troška, zavisno od veličine "boce", ko ti ugrađuje, kako ti ugrađuje i sl.

Stari je kupio Kia Sportage prije par mjeseci tako da sam odlucno upucen sta znaci polovnjak i koliko treba da se dotjera u normalno stanje.

Konkretno staroga je izaslo: 700KM gume, 340KM za lezajevi, bal. stanglu, dihtung poklopca motora i neke gumice klince palce..

Sto se tice moje averzije prema Japancima - RUZNI SU DO BOLA I NE MOGU NACI AUTO DA MI SE SVIDJA (mozda Evo x jedino)

i skyline :)

Skupi jos 2k i uzmi 156, prelijep auto, dobro ide, malo trosi (ako ce vec biti plin) a i vec imas iskustva sa doticnim... Naravno tu je i 146 ali ona je malo starija, sad meni se nije kvarila niti sam imao nekih problema prije crasha....
A za te pare astra se moze naci ali da se doda jos 2k+ za plin...

Ili bi najbolja solucija bila Vectra, isto se mora dodati jos 2k ali auto je prelijepo, ne trosi mnogo, udobno itd...

Sve i svemu treba ti 12.000 za iole lijep,dobar, mali potrosac itd...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Alfa Romeo i 'malo trosi' ne smiju ici u istoj recenici :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 17:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
meni je alfa 166 bolja od 156-e a moze se naci za 12k i to sa ugradjenom plinom, jedino nema 5 vrata

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Alfa Romeo i 'malo trosi' ne smiju ici u istoj recenici :D

ni u kom slucaju :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 17:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kad malo pregledaš tvoju listu želja, ti bi Francuza, Opel ili Mercedes :)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

hehehe, da zna sta hoce, ne bi ovde pitao :D......salim se ofc :)

samo da se prica ne svede na VW :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
VW ni pod razno...

Suzio sam izbor na Xsaru ili Focus...

Sto se tice Forda, tacno je da su starije serije bile dno dna. Zbog toga su negdje 1996-97 bili na ivici propasti. Tada su sjeli, uzeli tabak papira i projektovali Fokusa koji je morao biti sve ono sto eskorti nisu bili - lijep i pouzdan.

To auto je po svim pokazateljima jedno od najkvalitetnijih u klasi i kupovina istoga sigurno nije pogresan potez. Osim ako ne ubodes na nekog koji je kupljen radi gubljenja nevinosti i paljenja guma, lamela i akanja po nekim gudurama...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Fokus je dobar izbor (po meni jedini od Forda koji valja), ali da bi ga kupio za 10.000 moraće biti "malo stariji" što znači da bi veoma lako mogao naletiti na nešto skršeno...zato pripazi.
Xsara me ne privlači nikako, a i za Citroena je plin upitan, uglavanom košta "malo" više nego inače. (sad nisam siguran jeli zbog hidraulike ili nečeg drugog, ali mogu provjeriti)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2008, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
a i za Citroena je plin upitan, uglavanom košta "malo" više nego inače. (sad nisam siguran jeli zbog hidraulike ili nečeg drugog, ali mogu provjeriti)

Ma da .. to je ta prica .. 'coooooooooova jebes Francuze .. to se stalno kvari' .. :roll:

Koja qrceva hidraulika na Xsari!?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]