banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 00:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Fk Borac BL
PostPoslato: 18 Feb 2008, 00:22 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 23:45
Gdje je pozicija kluba u odnosu na ranije sezone?
Sta se radi u tom klubu, ako neko moze objektivno reci koju pametnu zajvaljujem.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2008, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Trenutno su u Ulcinju na pripremama. :D :D :D :D

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Najbolji Borčev tim svih vremena:

1.Jantoljak
2.Lazić
3.Kušmić
4.Vidačak
5.Brnjac
6.Cetina
7.Marjanović
8.Smilevski
9.Ibrahimbegović
10.Fazlić
11.Kovačević

Za one koji su mladji, ovo su igrači iz sredine, pa do kraja sedamdesetih godina, koji su igrali pred (skoro uvijek) punim Gradskim stadionom.
Neko ko ima drugi prijedlog?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 09:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
A Josip Pelc...pa Vladimir Zelenika....pa Slobodan Karalic....pa Borce Sredojevic...pa Damir Spica...pa Stojan Malbasic....pa moji odoli Bozur Matejic i Mario Mataja.. 8) 8)...pa Milorad Bilbija,Ante Mise ...mislim puno dobrih igraca je proslo kroz Borac ne moze se reci koji je bolji od boljeg svi su na svoj nacin imali udio u stvaranju kluba!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ronny_legenda je napisao:
A Josip Pelc...pa Vladimir Zelenika....pa Slobodan Karalic....pa Borce Sredojevic...pa Damir Spica...pa Stojan Malbasic....pa moji odoli Bozur Matejic i Mario Mataja.. 8) 8)...pa Milorad Bilbija,Ante Mise ...mislim puno dobrih igraca je proslo kroz Borac ne moze se reci koji je bolji od boljeg svi su na svoj nacin imali udio u stvaranju kluba!!!

Svaka čast, ima puno više imena nego što ih može stati u tim sa 11 igrača, ovo je samo moje lično mišljenje. Na mojoj listi su igrači koji igrali u istoj postavi (10 od 11, Hune Fazlić je generacija Josipa Pelca, ali je igrao sa većinom sa moje liste).
Drago mi je da još uvijek ima neko ko se sjeća imena koja su se izgovarala sa poštovanjem...
RESPECT!

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 13:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Senad Lupic! Hej Seno, skoci, daj ga glavom... :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 13:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:

Uuu Lupe je bio strelac pravi...odlican igrac!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 13:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Svaka čast, ima puno više imena nego što ih može stati u tim sa 11 igrača, ovo je samo moje lično mišljenje. Na mojoj listi su igrači koji igrali u istoj postavi (10 od 11, Hune Fazlić je generacija Josipa Pelca, ali je igrao sa većinom sa moje liste).
Drago mi je da još uvijek ima neko ko se sjeća imena koja su se izgovarala sa poštovanjem...
RESPECT!

Ma ja samo kazem da se ne moze reci najbolji moze se samo reci da je Borac nekada imao skolu imao igrace i imao klasu a danas Borac od toga svega nema nista...ima samo gomilu klosara i izbjeglica koji cine Tzv.Borac BanjaLuka!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 13:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ali opet meni je kralj bio Mario Mataja...covjek samo da je htio trenirati malo vise kakav bi to igrac bio,ali i ovako je bio bog:)))

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znam za slučaj, lično, niko nije savršen :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 19:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
moze se samo reci da je Borac nekada imao skolu imao igrace i imao klasu a danas Borac od toga svega nema nista...ima samo gomilu klosara i izbjeglica koji cine Tzv.Borac BanjaLuka!!![/quote]

ronny lijepo receno kratko i jasno ..... mamu im jebem

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 19:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Jakovljevic,Malbasic,Mataja,Bilbija,Lipovac,Spica,Durgutovic,Matejic,Besirevic,Sasivarevic,Lupic.....Kako je Borac tada bio veliki......Pade Zvezda u Beogradu....Pola grada na doceku na trgu ispred Boske...Bilo je pravo biti Vultures,Banjalucanin...A gradski stadion pun na svim domacim utakmicama.......

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 19:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2008, 19:55
kaco je napisao:
Jakovljevic,Malbasic,Mataja,Bilbija,Lipovac,Spica,Durgutovic,Matejic,Besirevic,Sasivarevic,Lupic.....Kako je Borac tada bio veliki......Pade Zvezda u Beogradu....Pola grada na doceku na trgu ispred Boske...Bilo je pravo biti Vultures,Banjalucanin...A gradski stadion pun na svim domacim utakmicama.......

jest pun ko šipak....kakav borac kakve trice...kakav je to klub koji je malo malo pa ispadao iz prve lige...jest bila konkurencija žestoka ali...ne možeš pominjati neki kvalitet a svaka druga sezona u drugu ligu pa opet nazad...ne ide to ''jakim'' klubom

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ispadao, vraćao se, opet ispadao pa se vraćao. Sve u krug, živa istina. Ali smo i ga i dalje voljeli i volimo. Ko hoće neka navija za veliku četvorku, Banjalučani imaju Borac.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 20:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Imam pravo kad kazem da je gradski bio dobro popunjen...A i govorim o generaciji Borca na celu sa Fazlicem koji su digli kup,usli u prvu ligu i tu se drzali bas jako na celu sa Josipom Kuzeom...Mislim da su osvojili Metropa kup a u prvenstvu su bili 5 i stim timom nisu ispadali iz lige....(bar 4 godine)...Bivsa 1.savezna liga je bila fantasticno jaka...Nisu igraci mogli u inostranstvo kako hoce,niti je bio Bosman tada...A klubovi iz te lige su gurali daleko po Europi....Boac je bio pravisto bi rekao dlug Idliz Saltagic)........

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 10:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
besmrtnik je napisao:
kaco je napisao:

jest pun ko šipak....kakav borac kakve trice...kakav je to klub koji je malo malo pa ispadao iz prve lige...jest bila konkurencija žestoka ali...ne možeš pominjati neki kvalitet a svaka druga sezona u drugu ligu pa opet nazad...ne ide to ''jakim'' klubom

Taj klub je dernuo Anderlehta, hej Anderlehta! Danas klubovi sa ovih prostora dobiju 5,6, pa cak i 7 komada, cim izadju iz busa...

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 11:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Borac je bivsoj Yugi bio ono sto je i danas druga prva prva druga... liga.
Da je Gradski bio pun jeste i u vremenu kad je Borac igrao i drugu YU ligu posto je ta liga bila jaca nego kad bi se sad igrala neka fudbalska jadranska liga.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije riječ o kvalitetu. Riječ je o mentalitetu. Ranije se znalo: navijač Borca = banjalučka raja, ostali = novodoseljeni papci koji se stide svog grada i svog kluba.
I samo da znaš, ovo nije bilo nacionalno obojeno, jednako se odnosilo na Zvezdaše, Dinamovce, ili one koji su navijali za Želju ili Velež.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 17:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ja sam zakleti zvezdas, ali Banjaluku i Borac volim kao majku. I kad god je C.Z igrala u Banjaluci, nisam htio ici na utakmicu. Jednostavno nisam mogao odluciti za koga da navijam :D
Jel imao jos ko takve probleme?:)

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
MuskoBre je napisao:
Ja sam zakleti zvezdas, ali Banjaluku i Borac volim kao majku. I kad god je C.Z igrala u Banjaluci, nisam htio ici na utakmicu. Jednostavno nisam mogao odluciti za koga da navijam :D
Jel imao jos ko takve probleme?:)

ja sam isao i navijao za borac

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]