banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Feb 2008, 19:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:51
La Point je napisao:
skuba je napisao:
La Point je napisao:
Kosovo kao autonomna oblast, u ovome ili onome obliku, postoji odavno, dok RS postoji, sta, 15-tak godina, i to kao entitet.

Ajde nas onda prosvijetli koliko RS treba da postoji da bi se otcijepila? Da vidimo koliko ce trajati BiH sa sve ovim BHT fazonima?

Nije mi jasno kako neko ocekuje zajednicki zivot, a istovremeno cini ovakve jeftine provokacije? Mislim, koja je korist od recimo ovog prenosa, osim sto se provociraju Srbi?

RS nema ustavno pravo za proglasi nezavisnost i stoga moze i postojati milion godina, ali samo u okviru BiH, nadam se da ti je jasno. :wink:
Narodi imaju pravo na samoopredeljenje po povelji UN.Ova stoka na KiM to nije imala jer je bila manjina u bivšoj SFRJ.Od danas više nikakva pravila ne važe .

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 19:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Sto raspravljate sa ovom federalnom bagrom?! Pokusavam da budem tolerantan, ali kad vidim ovakve provokacije dodje mi da im se naj.bem svega zivog.Mars lojavci!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 19:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
vb87 je napisao:
Sto raspravljate sa ovom federalnom bagrom?! Pokusavam da budem tolerantan, ali kad vidim ovakve provokacije dodje mi da im se naj.bem svega zivog.Mars lojavci!

A zasto si agresivan decko? Nisam znao da ja, kao banjalucanin, pripadam federalcima. Drugo, svoje pubertalne frustracije lijeci negdje drugo, nadji sebi curu ili sta ja znam vec. Ako nemozes normalno diskutovati, sikter.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 19:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bd2308 je napisao:
dečko, glup si. nije ni SRBiH imala pravo da proglasi nezavisnost, nema ni Kosmet danas pravo da proglasi nezavisnost, pa svi vidimo šta se dešava.

Kako nije SRBIH imala pravo, kada stare jugoslavije nije bilo vise?

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 19:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

La Point je napisao:
vb87 je napisao:

A zasto si agresivan decko? Nisam znao da ja, kao banjalucanin, pripadam federalcima. Drugo, svoje pubertalne frustracije lijeci negdje drugo, nadji sebi curu ili sta ja znam vec. Ako nemozes normalno diskutovati, sikter.

Mani se tih floskula i nauci da pises!

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 19:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Drzi se ti tribine, bolje ti je. :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 19:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nauci da pises!

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 19:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:51
La Point je napisao:
vb87 je napisao:

A gdje stanuješ u BL?Da popijemo kaficu :D

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 19:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
La Point je napisao:
skuba je napisao:
La Point je napisao:
Kosovo kao autonomna oblast, u ovome ili onome obliku, postoji odavno, dok RS postoji, sta, 15-tak godina, i to kao entitet.

Ajde nas onda prosvijetli koliko RS treba da postoji da bi se otcijepila? Da vidimo koliko ce trajati BiH sa sve ovim BHT fazonima?

Nije mi jasno kako neko ocekuje zajednicki zivot, a istovremeno cini ovakve jeftine provokacije? Mislim, koja je korist od recimo ovog prenosa, osim sto se provociraju Srbi?

RS nema ustavno pravo za proglasi nezavisnost i stoga moze i postojati milion godina, ali samo u okviru BiH, nadam se da ti je jasno. :wink:

Pa sto onda istices kako RS postoji tek "15-ak godina" ako nije bitno vrijeme koje je proteklo (jer poslije kazes da moze i milion al nece biti nezavisna)??? Kontradiktorno. Osim toga, ni Kosovo nije imalo ustavno pravo pa eto proglasi nezavisnost. Prema tome objasnjenje ti svakako nije najjasnije. :wink:

Nego da se vratimo na temu - nisi prokomentarisao kakva je korist od ovog prenosa?
Kako mi se cini, ti smatras da je koristan. Ajd objasni jel toliko znacajna "korist" provocirati jedan konstitutivan narod u drzavi?

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 19:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Da niste malo OT?

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 20:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Feb 2008, 22:08
Nadji mi u povelji UN-a gdje se daje pravo entitetima da se odvoje. Sta vise, nadji mi u povelji UN-a bilo sta sto se navodi pod "entitet". Entitet postoji samo na teritoriji BiH.

Nisam znao da postoji povelja UN kojom se daje pravo jednom integralnom dijelu Srbije da se odvoji. Ako oni to mogu može i RS. Pokušaj biti manje kontradiktoran. :wink:
Što se tiče javnog servisa treba ga pod hitno zatvoriti, jer zemlji koja je skoro izašla iz rata najmanje su potrebni sadržaji koji produbljuju jaz među narodima. Zanimljivo je kako su mediokriteti mogli da ozakone (obavezno)plaćanje istog.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Zaista treba pronaći neki način da BHT1 jedan-aha-malo-sutra-pogled-na-sve ne ide 4KM od pretplate. Ovo nije prvi put da guraju prst u oči Srbima.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 21:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Dec 2007, 17:53
Nacin je jednostavan - ne placati im pretplatu, bas da vidim kako ce to da me natjeraju. A ta sprdnja od televizije ce se ionako sama urusiti kao uostalom i ova sprdnja od drzave.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije jednostavno samo im ne platiti. Pretplata iznosi 6 KM, od čega 4 KM idu u Sarajevo, a 2 KM ostaju siromasima RTRS. Treba zgradu od nečeg napraviti! :lol: Ne znam, ali ova situacija sa BHTwhatever televizijom mi baš ide na živce.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2008, 00:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
le_papillon je napisao:
Nije jednostavno samo im ne platiti. Pretplata iznosi 6 KM, od čega 4 KM idu u Sarajevo, a 2 KM ostaju siromasima RTRS. Treba zgradu od nečeg napraviti! :lol: Ne znam, ali ova situacija sa BHTwhatever televizijom mi baš ide na živce.

Ih ne potcjenjuj Mileta, pa i ako ne platimo pretplatu naci ce on vec nacin da nam uzme 2km. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2008, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: I to što kažeš....

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2008, 15:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Hajde bolan ne lupetaj, dobro skontaj sta si napisao. Hoces da kazes da albanci kao narod postoje oko 50-tak godina? :roll:
Kosovo kao autonomna oblast, u ovome ili onome obliku, postoji odavno, dok RS postoji, sta, 15-tak godina, i to kao entitet. Nisam ja govorio o srbima kao narodu nego o rs kao teritoriji. :fist:[/quote]

Potpuno nepoznavanje istorije Balkanskih prostora cesto prouzrokuje potrebu za lupetanjem...to je isto kao sad kad bih ja napisao da bosnjaci kao narod postoje od 1974.godine...mislim gluposti...istorija je predmet koji se uci u osnovnoj skoli...pa ces recimo vidjeti da se Tvrtko prvi Kotromanic smatrao nasljednikom Nemanjica...ali kome to treba....Bit ovdje nije u istoriji nego u formiranju novog svjetskog poretka koji se treba "dotegnuti" na Kosovu, u Abhaziji, Pridnjestru, Osetiji i jos nekim regioncicima u svijetu - naravno krivi su Ameri i Rusi koji gle cuda ove godine i jedni drugi imaju izbornu godinu...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2008, 16:02 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Feb 2008, 14:14
stase vi bunite koji vam je...jel BHT1 prenosi svaku utakmicu kad Srbija igra ??? bilo da je fudbal ili vaterpol...za sve moguce praznike imaju specijalni program...
Jel se iko buni od ostalih naroda u BiH sto se prenose utakmice Srbije ? ne naravno zato ne serendajte

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2008, 17:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Feb 2008, 22:08
PIANIST je napisao:
stase vi bunite koji vam je...jel BHT1 prenosi svaku utakmicu kad Srbija igra ??? bilo da je fudbal ili vaterpol...za sve moguce praznike imaju specijalni program...
Jel se iko buni od ostalih naroda u BiH sto se prenose utakmice Srbije ? ne naravno zato ne serendajte

To što prenose ponekad utakmice Srbije je samo zato što u tom terminu nemaju ništa zanimljivije da puste i što se pretplatnici iz RS bune. A u period koji je obilježen pojavnošću prošlog niskog predstavnika takve utakmice se nisu mogle gledati. Muslimani i nemaju zbog čega da se bune jer to je isključivo njihova televizija dok Hrvati traže svoj javni servis što je potpuno opravdano.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 09:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Nov 2007, 09:11
NNN je napisao:
La Point je napisao:
vb87 je napisao:

A gdje stanuješ u BL?Da popijemo kaficu :D

E i ja imam ogromniu zelju sa takvima popiti kafu,nekom bi bas prisjelo da svesta nije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]