banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jun 2025, 20:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 483 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2008, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
MuskoBre je napisao:
Hertzog:

Citiraj:
Mi smo cak jedno vreme i bejzbol igrali jer smo u naselju ima veliku livadu pa smo imali i za to priliku.

Da nisi ti iz Nove?: :D

AaAaA..bejsbol..navlakusa...tamo iza moje bivse zgrade...koja jke pored dijamante...koje si god?

ostalo...: zmira, ganja, skola,barbike, izmedju 2 vatre.....standardno

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 13:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
sve u svemu igrali smo se svega cega se danasnja djeca ne igraju i cega se ne znaju igrati
ehh sretni dani

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A kako se igraju danasnja deca, osim na kompjuterima. Stvarno ne pamtim kad sam primetio klince da se igraju zmire ili tako nekih igara. Mi smo i na fizickom u nizim razredima igrali izmedju dve vatre i slicne igre.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 13:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Sassy je napisao:
MuskoBre je napisao:
Hertzog:

Citiraj:
Mi smo cak jedno vreme i bejzbol igrali jer smo u naselju ima veliku livadu pa smo imali i za to priliku.

Da nisi ti iz Nove?: :D

AaAaA..bejsbol..navlakusa...tamo iza moje bivse zgrade...koja jke pored dijamante...koje si god?

ostalo...: zmira, ganja, skola,barbike, izmedju 2 vatre.....standardno

Sassy, '80 sam godiste. Ulica A.G Matoshe, tako se prije zvala, zaboravio sam kako se sad zove:)
Medjutim, sumnjam da si sa nama igrala bejzbol, kod nas je djevojcicama bio strogo zabranjen pristup :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 13:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa igraju se tako da ili se gadjaju kamenjem ili gledaju da naprave neku stetu kako bi se zabavili

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Mi smo sredinom rata opljackali neku gradjevinu .. napravili kucicu na drvetu .. pa je onda komso, idiot, nakon odredjenog vremena odlucio da testira svoj novi bonsek na nasoj kucici .. I dan danas mi ide na nerve zbog toga :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Mi smo sredinom rata opljackali neku gradjevinu .. napravili kucicu na drvetu .. pa je onda komso, idiot, nakon odredjenog vremena odlucio da testira svoj novi bonsek na nasoj kucici .. I dan danas mi ide na nerve zbog toga :D

I kako radi :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nazalost .. besprijekorno .. fasovali su i kucica i drvo ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
MuskoBre je napisao:
Sassy, '80 sam godiste. Ulica A.G Matoshe, tako se prije zvala, zaboravio sam kako se sad zove:)
Medjutim, sumnjam da si sa nama igrala bejzbol, kod nas je djevojcicama bio strogo zabranjen pristup :D

xixixi..ja sam 87...eto da znas da su kasnije i djevojcice igrale...I razbijale smo djecake..hehehheeh :lol: :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 14:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Sassy je napisao:
MuskoBre je napisao:

xixixi..ja sam 87...eto da znas da su kasnije i djevojcice igrale...I razbijale smo djecake..hehehheeh :lol: :D :D :D

Pih..Cim sam ja otisao iz Nove, dodje mrska demokratija...O Boze, kuda ide ovaj svijet? :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Autići su mi bili opsesija, pa sve što se može igrati s njima, skupljala sam ih...itd :) Imam čak i onaj što se sjedne u njega i vozi, preteču ovih današnjih na baterije. Samo je limen i na pedale... i naravno Moskvič (šta će biti iz tog doba :lol: ) Ljeti sam se voljela igrati u pijesku, prevoziti ga, praviti nešto, onda razni 'nestašluci' s vodom iz šlaufa (to mi je bilo baš zabavno). Nisam nikad bila ljubitelj sportova s loptom i sličnih stvari, za to imam 2 lijeve noge, niti sam bila poželjan član neke ekipe... a nije me bilo ni briga. Nisam pretjerano društvena, pa sam se više voljela sama baviti nekim 'konstruktivnim' igrama i čitati nešto. Eto podsjetih se djetinjstva...

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 21:02 
Ja se sjecam samo igranja mame i tate...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 22:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Feb 2008, 21:28
svega smo se igrali,znam samo da nismo imali racunara kao ova danasnja djeca prvo sto nauce u zivotu to su igrice na racunaru

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 23:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2007, 17:52
nadrealac je napisao:

Me too...
Sve dok prave mame i tate ne razdvoje nasu simbiozu kutlacom i kaisom.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 06:19 
video klipan je napisao:
nadrealac je napisao:

Me too...
Sve dok prave mame i tate ne razdvoje nasu simbiozu kutlacom i kaisom.

ma to je jos miroljubivo...

ja se budala opremio cijelim setom zepptera...

tesko k'o dzavo... :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 12:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:13
Mi smo kuvali ragbija na Jovan Cvijic skolskom,cim padne snijeg 15 na 15 derbi na velikom odmoru,na cas se vracali uglavnom pocijepani.
Neko spomenu kucicu na Hanistu,je li ona kod trafo stanice???

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 13:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Bambi2 je napisao:
Hertzog da ti nisi mozda sa Starcevice?Mi smo se redovno igrali limuna i narandze a jedno vrijeme smo igrali i bejzbola na onoj livadi gdje su sva djeca sa Starcevice i Mejdana dolazila da se sankaju i skijaju...Sjecam se da nas je bilo na stotine...Kako smo se lijepo igrali a sad tamo vise i nema toliko djece.Ili su na kompijuteru ili se napolju setkaju i vise na mobilnom..Uzas!!!Mi smo se svaceg igrali i nije bilo bitno koliko ko ima godina.Bilo nas je svih uzrasta...Jedno vrijeme smo organizovali predstave u ulazu i ko dodje na predstavu mora da plati ulaz,e mi onda na kraju odemo u prodavnicu,nakupujemo sebi slatkisa i sjedimo ispred i jedemo..Nismo bili zeljni ali eto to nam je bilo interesantno...Sjecam se da smo se igrali i "igre bez granica",policije i lopova,zmire,lastisa,skole,doktora(kao krv smo koristili neke ljubicaste bobice),beba cela(iznesemo napolje dekice na kojim sjedimo i one velike celave bebe),barbika,klikera,izmedju dvije vatre,onda neka igra nemogu tacno da se sjetim kako se zove..islo je nekako "crvena kraljica jedan,dva tri"..onda ona igra isto nemogu da se sjetim naziv..kad kao djavo kuca na vrata a ti ga pitas sta ti treba a on kaze jedno jaje,a ti ga pitas koje boje....I.T.D........Ma mogla bih pisati cijelu noc.....bas smo se znali lijepo igrati i drago mi je sto sam odrastala u tom periodu....ne daj Boze da sam sad dijete.....kompijuter,igrice,mobilni telefoni,bolesni programi na TV-u i sve u svemu totalno bolesno okruzenje..... :cry:

Bambi, covjece, nismo valjda skupa odrasli? Ja sam se igrala istih ti igara, narocito se sjecam tih predstava u onim zutim fasadnim zgradama, kod pekare Starcevica sadasnje tad su bile novoizgradjene i tek useljene. Predstave su bile u prostorijama ispod stanova. zivjela sam na starcevici kod potoka.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 13:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2006, 21:13
MuskoBre je napisao:

....
'80 sam godiste. Ulica A.G Matoshe, tako se prije zvala, zaboravio sam kako se sad zove:)

Sada se zove Ravnogorska :) I ja sam odatle, 81 godište, djevojčica, i da, igrala sam bejzbol :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 13:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
zanad je napisao:
MuskoBre je napisao:

....
'80 sam godiste. Ulica A.G Matoshe, tako se prije zvala, zaboravio sam kako se sad zove:)

Sada se zove Ravnogorska :) I ja sam odatle, 81 godište, djevojčica, i da, igrala sam bejzbol :iconbiggrin:

Vidim ima nas....... Igralo se baseballa, limuna i narandze, fudbla, zmire, ali bogami smo najviše igrali kocke tamo kod ravnogorske 6.........

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A da organizujemo jedan turnir u bejzbolu, vidim da nas ima dosta koji su se bavili ovim sportom :D :D :D Ko izgubi zmiri :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 483 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]