banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 21:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 318 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2008, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Ali, što je zanimljivo ipak, ja sam na RTRS-u vidjela neke fantastične filmove. Dosta toga što prikazuje npr. HRT su neki noviji idiotski filmovi, a ovdje se mogu vidjeti neki, možda stariji, ali zanimljivi filmovi i to ne samo holivudski.. Eto, mali paradoks. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
MonaLisa je napisao:
RTRS je drzavna televizija, prema tome logicno je da ce vecina sadrzaja biti informativnog i kulturnog karaktera, da izrazi najbolje sto nasa drzava pruza. Ali ipak ima jako puno nedostataka od koje bih neke istakla:
1. Los dizajn, zapravo, uzasan
2. Slaba ponuda filmova
3. Mozda ce zvucati smijesno sto ovo pominjem, ali kao zensko moram zakljuciti da je sramota sto voditeljke dnevnika izgledaju kao leptirovi, jer je sminka prejaka, sto ne prilici nekome ko radi na TV-u, a narocito ako vodi vijesti.

A kulturnog karaktera pogotovo.... Kad vidim da puštaju muziku sa Pinka, dođe mi da poludim. Ne vidjeh da su imali neke koncerte klasične muzike, jazz i sl. Za Božić, Uskrs i tako neke praznike, sve što znaju pustiti je koncert Vasilise koji više napamet znam. Super, divno, krasno, al' dajte ljudi malo povedite računa o programskoj šemi i o djeci koja trebaju znati i čuti nešto više od Đoganija. Fuj.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
rtrs sranje zesce, znaci dno dna. kvalitet nula bodova, izvjestavanje i prilozi kao da je novinar iz 1931. god. doletio. nekad pogledam misleci da se nesto promijenilo, ali qrac. najgledaniju emisiju (dnevnik) im uopste ne gledam jer u 95% slucajeva reklamiraju SNSD, preko dodika, radmanovica, spirica i ostalih, a opozicije ni u ludilu. toliko o objektivnosti. ostali sadrzaj ne gledam nit sam ikad gledao, al nije tesko pogoditi da je i to dno.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 01:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Njihova informativa je većinom komično-propagandnog tona. Emisija "Oči u oči" u petak sa Radmanovićem je sumrak televizije i novinarstva uopšte. Voditelj koji zaključuje kako treba da ode visoki predstavnik, kako bi ona istjerala neke stvari na čistac prije pokretanja drugih, kako se zapravo ne zna šta piše u Dejtonu jer se ne zna gdje je original, ma tuga opšta. I to sve u 5 minuta koliko sam gledao, mogu samo zamisliti nastavak. A da ne govorim o pitanjima. Mogla je jednostavno sama izdeklamovati vlastite stavove bez gosta, pošto očigledno je on mala maca u odnosu na nju.
Tužno kako se ova televizija pretvorila u lažljivu propagandnu mašinu jedne stranke i ideologije.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 01:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2007, 12:57
citav svijet radi na principu copy/paste, pa ne kontam sto i oni brate malo ne pogledaju kako to rade zemlje u okruzenju i podignu kvalitet??? :angry1:

jos sad kad SNSD&Co. privatizuju Glas Srpske(koji se itako povija kako vjetar puse) ja stvarno ne znam sta cemo citati/gledati??? nezavisne su vec u masini, jedino sto nam ostaje je da pisemo peticiju stampariji za meksi papir da mozemo brisati dupe bez straha od hemoroida. :angry3:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Citiraj:
A kulturnog karaktera pogotovo.... Kad vidim da puštaju muziku sa Pinka, dođe mi da poludim. Ne vidjeh da su imali neke koncerte klasične muzike, jazz i sl. Za Božić, Uskrs i tako neke praznike, sve što znaju pustiti je koncert Vasilise koji više napamet znam. Super, divno, krasno, al' dajte ljudi malo povedite računa o programskoj šemi i o djeci koja trebaju znati i čuti nešto više od Đoganija. Fuj.

A tu si u pravu. I ne pratim puno RTRS pa ocito ne znam sta pricam :D . Npr. HRT ima dobar kulturni sadrzaj: Opera box, koncerti, istorijske emisije, emisije za mlade,... Mogli bi se malo ugledati...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 15:52 
Veteran
Veteran

Gdje je sad onaj što radi tamo i kaže da njihov rad kritikuju isključivo nihilisti? :lol: :lol: :lol: Za tu televiziju niko nema pohvalu, a prema tumačenju nekih zaposlenih kritičari su svi nihilisti. Onda je ta populacija nihilista stvarno kritično porasla i vrijeme je da se nešto uradi. Da osnujemo stranku Anti RTRS nihilisti? S obzirom na brojnost postali bi značajna politička snaga.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 16:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2007, 12:57
Pa zar ima neko da brani boje RTRS-a?

mislim, bez obzira sto je zaposlen tamo, jer koliko sam upucen plate su im srednja zalost a novopridosli volontiraju i preko pola godine...stvarno ne kontam :confused1:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 18:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Citiraj:

Ma,lazes...!!! 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka

tomasd je napisao:
Citiraj:

Ma,lazes...!!! 8) 8) 8)

???????

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 13:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
heheh ja cu onda biti Darth Nihilus :D
reci cu samo Djelo Hadziselimovic, znaci dokumentarni program petepecea je nikakav (ima li ga uopste ?), a gdje su emisije nalik na Znanstvena suceljavanja, Na rubu znanosti,Univerzum uma,...
da bi takve emisije uopste pocele da se vrte po petepeceu, trebalo bi zaposliti ljude koji imaju znanje iz doticnih oblasti

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka

Citiraj:
heheh ja cu onda biti Darth Nihilus
reci cu samo Djelo Hadziselimovic, znaci dokumentarni program petepecea je nikakav (ima li ga uopste ?), a gdje su emisije nalik na Znanstvena suceljavanja, Na rubu znanosti,Univerzum uma,...
da bi takve emisije uopste pocele da se vrte po petepeceu, trebalo bi zaposliti ljude koji imaju znanje iz doticnih oblasti

Tu se slazem. Ali problem i jeste sto tamo niko nema pojma ni o cemu, a svi se prave pametni.

Sad sam se sjetila kako je ljetos u Srpcu odrzan humanitarni koncert Zeljke Joksimovica, RTRS je trebao doci da snima, ali su trazili velike pare, mislim 2000! HALO,HUMANITARNI KONCERT VI TRAZITE PARE! Tek kad su culi da alternativna dolazi besplatno htjeli su i oni ali im je bilo malo kasno...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 19:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Sad sam se sjetila kako je ljetos u Srpcu odrzan humanitarni koncert Zeljke Joksimovica, RTRS je trebao doci da snima, ali su trazili velike pare, mislim 2000! HALO,HUMANITARNI KONCERT VI TRAZITE PARE! Tek kad su culi da alternativna dolazi besplatno htjeli su i oni ali im je bilo malo kasno...

khm jesi li cula za prava prikazivanja? :)
nema veze sto je koncert humanitaran, ako doticna tv stanica nije bar medijski sponzor mislim da mora da izvali lovu da bi mogla prenositi ili prikazati snimak

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka

Citiraj:
khm jesi li cula za prava prikazivanja?
nema veze sto je koncert humanitaran, ako doticna tv stanica nije bar medijski sponzor mislim da mora da izvali lovu da bi mogla prenositi ili prikazati snimak

Pa trebali su biti medijski sponzori, ali kad je ATV prihvatila tad su se sjetili da su mogli i oni jer je odaziv na koncert bio veliki, a oni nisu mogli dobiti snimke

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Hm, humanitarni u smislu da su ulaznice isle u humanitarne svrhe, a posto je stranka sve organizovala, tj mladi snsd-a, bila je neka kapljica i za joksima. Tj 15 000 kapljica. otprilike :D

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Nisam mislio da ću ovo nekada reći, ali RTRS stvarno postaje sve bolji, makar to bilo i malim koracima. Primjetan je pomak u kvaliteti studija, koncepciji emisija.
Na žalost, nikad do sad nisu uspjeli da izgrade kvalitetan vizuelni identitet i špice. Ne znam da li je u pitanju nedostatak novca ili kadra sposobnog da napravi tako nešto, ali bi se na tome stvarno moglo poraditi.
Jako slabo gledam domaće tv, ali svakako prednost dajem RTRS-u u odnosu na Pink, BN, i naravno sve primitivne privatne stanice. Jedina domaća (baš RS) televizija koja je, uslovno rečeno bolja od RTRS, je ATV.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 12:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ATV je bas poceo da se gubi i propada, sve su losiji i losiji
da li je neko primjetio da su im svi voditelji totalno ispijeni, nigdje ni trunke zivota u njima
mora da im je uzor rtrs :)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 00:17 
Veteran
Veteran

BSE je napisao:
ATV je bas poceo da se gubi i propada, sve su losiji i losiji
da li je neko primjetio da su im svi voditelji totalno ispijeni, nigdje ni trunke zivota u njima
mora da im je uzor rtrs :)

Teško je vrijeme, napadi sa svih strana i još sad ovo sa Kosovom :lol: :lol: :lol: . Sikiraju se ljudi, mora se odbraniti ustavni položaj :lol: :lol: .

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
jedna on najlosijih televizija u BiH...a mozda i sire :(

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Molim te, enc0re, ne lupaj glupost!
Odmah sad ti mogu nabrojati 10 televizija gorih od RTRS-a, hoćeš?
Vikom, k3, bel, simić, ntv101, bn, pinkbh...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 318 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]