banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 21:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 31 Jan 2008, 13:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
To je barem dijelom završeno, kod mene se dosta popravila slika na nekim kanalima u zadnjih par dana. BHT je znatno kvalitetniji signal, Nova je sad odlična sa satelita, a i ostali signali su dobri. Rekao bih da je to posljedica spajanja tih sistema kao i polaganja novih kablova.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 14:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
zna li iko da li ce uskoro na eltu FOX TV, B92 ili bar RTS 1 I RTS 2?

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 11:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
evo konacno su me ubacili u ovaj jedinstveni sistem, sad imam 42 ili 43 kanala
jedino sto mi jos fali ntv 101 sa njihove liste
ostaje mi jedino nejasno zasto mi na Nacional Geographic ocitava postojanje TTX-a, a nista nema kad ga ukljucim
i btw sad mi na dosta kanala koji su bili mono stoji dual-T, moze li mi neko reci sta je to ?

@drug mozda bi bilo najbolje da njih kontaktiras posto su stvarno cudni po pitanju izbora i postavljanja kanala

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 12:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Sep 2007, 10:51
ja mislim da ja hrvata dosta bilo red je na hbo,fox crime,fox life,b92 i ostale srbijanse kanale
nego oni su cujem dobili dozvolu za rts1 pre 5-6meseci

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 12:33 
Veteran
Veteran

BSE je napisao:
i btw sad mi na dosta kanala koji su bili mono stoji dual-T, moze li mi neko reci sta je to ?

Možda je to onaj pseudo stereo, to je samo pretpostavka.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 12:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

fantomacan je napisao:
BSE je napisao:

Možda je to onaj pseudo stereo, to je samo pretpostavka.

i ja sam isto pretpostavio, samo ne znam jesam li u pravu :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 11:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
BSE je napisao:
evo konacno su me ubacili u ovaj jedinstveni sistem, sad imam 42 ili 43 kanala
jedino sto mi jos fali ntv 101 sa njihove liste
ostaje mi jedino nejasno zasto mi na Nacional Geographic ocitava postojanje TTX-a, a nista nema kad ga ukljucim

@drug mozda bi bilo najbolje da njih kontaktiras posto su stvarno cudni po pitanju izbora i postavljanja kanala

hvala BSE ali kad god zovem niko se ne javlja ili im odgovorna osoba se nalazi na terenu...ma nista nema veze ionako sam nedavno uzeo total pa sam zadovoljan...ono sto nema tamo imam na krovnoj anteni i super...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 20:30 
Veteran
Veteran

Stvarno u Elti rade budale. Stavili su RTS 2 na kanal na kojem inače ide Avala, na Avali je prenos utakmice Irska- Bugarska a na RTS 2 neki njihov idiotski politički program. Nisu mogli staviti RTS preko Vikoma? Ili K3? I ostalih televizija koje niko ne gleda?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 23:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
Pobiti govna i gotova stvar!

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 08:24 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Stvarno u Elti rade budale. Stavili su RTS 2 na kanal na kojem inače ide Avala, na Avali je prenos utakmice Irska- Bugarska a na RTS 2 neki njihov idiotski politički program. Nisu mogli staviti RTS preko Vikoma? Ili K3? I ostalih televizija koje niko ne gleda?

1.RTS 2 su stavili kako bi se mogla pogledati utakmica Srbija-Makedonija, pa su vjerovatno zaboravili isključiti.
2.S obzirom da RTS 2 uzimaju sa total tv-a, onda su morali skinuti neki program koji je u total tv-u (promijenili kanala na risiveru)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 12:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
miki je napisao:
Citiraj:

1.RTS 2 su stavili kako bi se mogla pogledati utakmica Srbija-Makedonija, pa su vjerovatno zaboravili isključiti.
2.S obzirom da RTS 2 uzimaju sa total tv-a, onda su morali skinuti neki program koji je u total tv-u (promijenili kanala na risiveru)

Bila je utakmica Irska-Brazil!
I da vjerovatno su morali stviti Rts2 umjesto Avale zbog totala. Prije su stavaljali umjesto Sportkluba, pa jednom nisam mogao odgledati utakmicu Totenham-Arsenal. Mislim da je ovo bolje rješenje, nego da nema Sportkluba, ali eto, nekad se mora nešto i izgubiti. Pozdravljam potez ubacivanja Rts2 da bismo mogli gledati Srbiju, pa i po cijenu toga što nismo gledali Irce i Bugare. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 12:47 
Veteran
Veteran

Nemam ništa protiv što su ubacili RTS2 radi utakmice, ali nije niko mogao ostati pa vratiti Avalu kad je završena? Previše cimanja da neko ostane ili navrati pa da ponovo prebaci kanal? Ovako smo mogli gledati stupidni program RTSa a ovamo je bila zanimljiva utakmica. A to odakle oni skidaju kanale i kako ih prebacuju mene baš ne zanima, neka naprave da mogu staviti RTS2 umjesto Vikoma. Neka kupe još jedan Total TV paket, šta su se stisli. I na Avali se uvijek ledi slika na momente, kao i na RTSu kad prebace. Pohvalio sam ih da su malo popravili kvalitet slike, ali opet je tu previše amaterizma i nonšalantnosti.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 12:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mozemo li mi ikako uticati na njih i njihov "rad" ili cemo i dalje biti samo obveznik placanja njihovog amaterizma ?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 13:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2006, 23:50
BSE je napisao:
mozemo li mi ikako uticati na njih i njihov "rad" ili cemo i dalje biti samo obveznik placanja njihovog amaterizma ?

Dok god je grad teritorijalno podijeljen između 2 operatera koji žive u simbiozi (koja i jednima i drugima savršeno odgovara!) teško da će neko slušati naše primjedbe i molbe.
Imaju monopol na svojoj teritoriji i mogu kako hoće, vjerovatno će nove kanale uvoditi kao do sad "na kašičicu"... Izgleda da je naše da plaćamo i ćutimo, da gledamo to što imamo i što nam daju, a jedina alternativa ovakvim kablovskim operaterima su satelitske antene...

U ovakvim situacijama sjetim se komšije koji živi u Minhenu i koji mi je pričao da može birati sve isporučioce usluga, ali baš sve: čak i struju i vodu (!), a o telefonu, internetu, kablovskoj da ne pričamo, to se podrazumijeva... :(

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 14:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa cak i monoposliti moraju da polazu racune i misle na svoje korisnike
najbolji je korisnik zadovoljni korisnik, zar ne ?
nivo jednog Minhena tesko da cemo ikad postici, mada na ovim prostorima strah me i pomisliti da jos neko daje usluge za vodu i struju, jer ce to sigurno biti neka domaca privatnicka lola kojeg boli k*** za svim i svacim, pa ce nam poturati jos gore stvari nego sto ih sad imamo

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2008, 15:10 
Veteran
Veteran

Kad je tek počela Elta sa radom, najavljeno je da će svaki kućni savjet davati po jednog predstavnika i da će se sastajati svi predstavnici na nivou grada i odlučivati šta će se gledati. To vjerovatno ne funkcioniše, trebalo bi to organizovati i oživjeti, ali u našim uslovima znam kako bi teško to bilo.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 14:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

svaki kucni savjet ? pa samo u mojoj ulici bi onda bilo 20-ak predstavnika
mislim da je malo previse
mozda normalnije na nivou svake MZ
ali brine me sto bi vejrovatno to bile osobe koje bi trazile kanale tipa svet plus i vikom
ali Elta bi bar mogla napraviti forum na svojoj adresi i doci malo u dodir sa svojim potrosacima, gdje bi se stavljali prijedlozi i raspravljalo o njihovoj opravdanosti
iako ja ne gledam EuroSport ima toliko ljudi koji ga traze da je stvarno blesavo sto ga nikako ne ubace u svoju ponudu

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2008, 14:35 
Veteran
Veteran

Tako je predviđeno, ko bi šta tražio teško je predvidjeti, ali problem bi bi tako nešto uopšte i organizovati. Možeš zamisiti sastanak kućnog savjeta sa dnevnim redom za šta da se zalaže naš predstavnik pri glasanju za kanale koje treba gledati? :lol: :lol: To pitanje treba pokrenuti, samo to bi bila mukotrpna procedura. Kako bi izglasali zašto da se zalaže recimo jedan predstavnik mjesne zajednice? :lol: :lol: Za forum je dobra ideja, ali recimo pogledaj Blic helpdesk. Teme koje njima ne odgovaraju se brišu, odgovori administratora su tipa sve će biti u redu, poslaćemo nekoga, javite se na XXX-XXX, znači to je dobro ali ne rješava probleme. Da bi se moglo uticati na izbor kanala trebalo bi sve to organizovati na nivou čitavog grada kako je i predviđeno. Ako bi se to uspjelo, onda bi mogli građani značajnije uticati na izbor kanala.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 12:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa to samo dokazuje da firme koje pruzaju usluge nisu napredovale nimalo u odnosu na prosla, predratna vremena, a tad su bar na neki nacin bile primorane da uvazavaju bar neke minornosti svojih korisnika
sad je svako gospodar i misli da je nepogresiv
pitanje je da li ce ikad doci na nivo da skontaju da je potrebno imati feedback od svojih korisnika? i da li cemo mi ikad imati pravo da, ako vec ne mozemo natjerati Eltu da radi kako mi zelimo, da onda "uposlimo" Gradsku upravu da se bavi tim pitanjem ? (sigurno necemo dok je Davidovic tamo :P)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 13:35 
Veteran
Veteran

Imaš mail njihov za feedback. Ja sam im pisao, nisam dobio nikakav odgovor što je ružno, ali ono što sam im predlagao se desilo, tako da ipak ima neke nade. I meni je to bilo iznenađenje jer nisam dobio nikakav odgovor, a navikao sam da se sugestije kupaca ne uvažavaju mnogo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]