falcon je napisao:
mondeo je extra za te pare...ali trazi 1.8 zetec...trosi mozda oko 8 litara...ili neki punto benzinjaru...ostalo za te pare je krs. moze i focus proci. 1.6i dobar izbor. za te pare naravno
Jeli znaš ti uopšte koliko se kreću cijene automobila....gdje fokusa za te pare možeš naći i koje bi trebao biti godište...nemoj opet lupati i kvariti teme matere ti!
Ja sam prije neki dan kupovao auto i raspolagao sam tom sumom novca....gledao sam Punta 2003 god. stvarno "ulickan", bez klime, dva airbaga 12.500KM, iskreno to ne vredi toliko (bar po meni), isto tako i peugeot 206 (zavisi od godišta) možda je čak i skuplji. Renault Clio su mi se učinili povoljni sobzirom na godište i opremu.
Ja sam uzeo Renault Megana 1.6 benzin 2000.god. 4airbaga, ABS....,u extra stanju na cestu me izašao (promjenio sam mu ležaj, svjećice i te neko osnovne stvari) tačno 10.000KM.
Za te pare imaš i Alfu 156, ali ona je malo veći potrošač. (bar za mene)
Imaš Škodu Fabiu 2000-2001 za negdje 12.000 cjena varira u zavisnosti od toga jeli dizel ili benzinac,opreme i sl.
Audi B4 96.god. je i skuplji od 10.000 a ipak 96.god i nije za pohvalu. Njemci su "malo" precjenjeni, Golf 4 sam gledao 2001.god. nema ispod 16.000KM tako i Fokus isto godište ili malo malđi. Audi A4 isto 2000-2001 isto tu od 14 do 16 hiljada.
Ja ti dajem neke informacije iz prve ruke jer sam duže vremena boravio na pijacama i sličnim mjestima, dok nisam kupio auto. Pa ti sad vidi, da li ćeš skupljati još para ili šta ćeš već....iskreno ja sam se iznenadio cjenama, pogotovo njemaca.