banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 05:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Feb 2008, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Veceras, 02.02.2008. :: SOPOT, PKB GETO 21h, 3 KM
Slika
+ Dub Sound System ...

Eto gdje cete veceras svi ....

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
aha :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
hoćete se kladiti da ja neću?

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Hehe, imam 2.5 KM, a juce sam od ljudi iz Geta cuo da je 4 KM, dakle, no way :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Prvi put sam ih slušala i svidjelo mi se.
Ne znam da li ću moći kod kuće da ih slušam, prejaka mi je ta mješavina stilova,
ali ima odličnih momenata u aranžmanima.
(:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja sam razocarana jer sam ocigledno OCEKIVALA nesto nesto ne znam recimo nesto DRUGACIJE....
a ta spika i ispiranje mozga o besplatnom sviranju i nadamo se da je geto od nas veceras nesto zaradio mi je totalno unistila ionako poluok dozivljaj... :( znamo mi da je to tako, ako vec hoces nesto da promjenis pricaj o tim problemima tamo i kome treba a ne publici koja veze s tim nema... ma :confused1:

a recimo da je jed(i)na "pozitivna" stvar koju sam naucila sinoc - ne nositi jbnu staklenu ambalazu u geto! :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 23:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
pamella_morrison je napisao:
ja sam razocarana jer sam ocigledno OCEKIVALA nesto nesto ne znam recimo nesto DRUGACIJE....
a ta spika i ispiranje mozga o besplatnom sviranju i nadamo se da je geto od nas veceras nesto zaradio mi je totalno unistila ionako poluok dozivljaj... :( znamo mi da je to tako, ako vec hoces nesto da promjenis pricaj o tim problemima tamo i kome treba a ne publici koja veze s tim nema... ma :confused1:

a recimo da je jed(i)na "pozitivna" stvar koju sam naucila sinoc - ne nositi jbnu staklenu ambalazu u geto! :angry4: :angry4: :angry4:

Stob adrenalin rekao "HUZ TVISTING JOR TIT!?"
Svirka je bila bas pristojna, da Bog da svaka bila takva i jos bolja naravno.... ali ne znam sta ocekujete vi od benda kada dodje? Svira ono sta ima, to je koncert albuma koji je snimljen i sta sada, ne mozes mijenjati muziku... a ako si mislila na performans, opet iznad prosjecan za BL bendove.. SVE ... koji trenutno postoje, tako da ni tu ne vidim u cemu je problem.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 17:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nisam mislila na performans - to je ok. mislila sam na muziku. nisam ih prije nikad slusala pa nisam znala sta me ceka. to je to.

p.s. odg u tom stilu - ju nou hu :lol: al nije do toga :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41

Uh, ja sam ovo davno naucio. A meni je bilo super, taman :P

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 18:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jul 2007, 15:32
SOPOT?
Iskreno receno ocekivao sam vise i zanimljivije... Ovako je ispalo dosadno, izgleda da ekipa ne moze spojiti ono sto Pero radi kod kuce u dobru zivu svirku - ne mislim da je lose odsvirano, nema se tu ruku na srce ni sta lose odsvirati, nego je nekako 10 puta losije nego "studijski". Ako pri tom dodamo da postoji doza nekog nafuravanja na sve ovo, onda jos jedan minus.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 18:50 
Početnik
Početnik

Rakun_Slavko je napisao:
Hehe, imam 2.5 KM, a juce sam od ljudi iz Geta cuo da je 4 KM, dakle, no way :roll:

Upad je bio 3KM.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2008, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa s obzirom na to u kakvom je prostoru svirka bila, odlično je sve zvučalo. A što se tiče nafuravanja, ako sam shvatila na šta misliš, čini mi se da ljudi donekle imaju i pravo na to jer su postigli solidan uspjeh. Zasad možemo da učimo od njih..

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 14:46 
Početnik
Početnik

Frieda je napisao:
Pa s obzirom na to u kakvom je prostoru svirka bila, odlično je sve zvučalo. A što se tiče nafuravanja, ako sam shvatila na šta misliš, čini mi se da ljudi donekle imaju i pravo na to jer su postigli solidan uspjeh. Zasad možemo da učimo od njih..

Za nafuravanje bismo se nekako mogli i sloziti prije koncerta, ali sve poslije toga, veze s vezom...

Ako je tebi uspjeh sviranje po kojekakvim dzanerskim rupama i skovotovima u evropi (ne prozivam sopot ovom recenicom) onda slobodno, samo dalje nastavi, uci uci :)

Po meni je relativan uspjeh Kojotova saradnja sa Maxom (soulfly), ali pravi uspjeh je potpisati neki dobar ugovor (pardon, bilo kakav ugovor) i naci menadzera ako je moguce, ovako ni disciplina kicme to nije uspjela visegodisnjim radom u engleskoj, tako da o cemu mi pricamo?

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 16:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pričamo o tome koliko je ovdje, u ovom gradu, teško skupiti ljude spremne da se posvete muzici (a da su dobri muzičari) i uraditi svoje stvari kvalitetno. E kad to ovdje postigneš, postigao si uspjeh..

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 17:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Jul 2006, 12:49
spotting scope je napisao:
Frieda je napisao:

Za nafuravanje bismo se nekako mogli i sloziti prije koncerta, ali sve poslije toga, veze s vezom...

Ako je tebi uspjeh sviranje po kojekakvim dzanerskim rupama i skovotovima u evropi (ne prozivam sopot ovom recenicom) onda slobodno, samo dalje nastavi, uci uci :)

Po meni je relativan uspjeh Kojotova saradnja sa Maxom (soulfly), ali pravi uspjeh je potpisati neki dobar ugovor (pardon, bilo kakav ugovor) i naci menadzera ako je moguce, ovako ni disciplina kicme to nije uspjela visegodisnjim radom u engleskoj, tako da o cemu mi pricamo?

ovo je klasični banjalučki šupljak! sigurno jedan od frustriranih muzičara koji nista nije uspijeo da napravi, ovo piše...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frieda je napisao:
Pričamo o tome koliko je ovdje, u ovom gradu, teško skupiti ljude spremne da se posvete muzici (a da su dobri muzičari) i uraditi svoje stvari kvalitetno. E kad to ovdje postigneš, postigao si uspjeh..

uopste se ne slazem da je tesko skupiti ljude i to "kvalitetne muzicare" eto pod br jedan svi ti ljudi koji sviraju u sopotu su svirali s nekim drugim bendovima ili i dan danas sviraju... tako da TO uopste nije problem ocigledno i nije tesko postici.

bez obzira na sve obzire i na sve okolnosti ne mogu za nesto sto ocigledno nije nesto posebno reci da jeste posebno zato sto kao "to je tesko postici u gradu, okolini, drzavi" ili "je to uspjeh u odnosu na druge"...

kvalitet je kvalitet - bez poredjenja i uzimanja u obzir ovo ili ono i tu nema price, tako ja to vidim!

a ovaj @zadavac iz MOSTARA (lokacija) bas sto posto zna sta je "banjalucki supljak" aha :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frieda je napisao:

uopste se ne slazem da je tesko skupiti ljude i to "kvalitetne muzicare" eto pod br jedan svi ti ljudi koji sviraju u sopotu su svirali s nekim drugim bendovima ili i dan danas sviraju... tako da TO uopste nije problem ocigledno i nije tesko postici.

Pa kad pokušaš onda možeš da se slažeš ili ne slažeš i govoriš o tome da li je teško postići. Moje riječi ne treba shvatiti tako bukvalno. Ima kvalitetnih muzičara. Nije stvar u tome da li su oni svirali još negdje u nekim drugim bendovima, znam da članovi Sopota jesu. Za stvaranje muzike zajedno treba ipak nešto više od toga... mnogo više, zapravo.

A da li je posebno ili nije posebno, o tome možemo do sutra, to je subjektivno. Ja bih rekla da rade kvalitetne stvari, iako lično ne slušam takvu muziku.

Inače Koncertni zadavač je "originalno" iz Banjaluke, koliko znam..

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 17:32 
Početnik
Početnik

Koncertni zadavač je napisao:

ovo je klasični banjalučki šupljak! sigurno jedan od frustriranih muzičara koji nista nije uspijeo da napravi, ovo piše...

Znaci nemos vjerovat - ovde u BL ako ti se nesto ne svidja automatski znaci da imas nesto licno protiv toga ili si kompleksas? Nikako izgleda ne postoji izbor da ti se nesto slucajno ne svidi......... Prije ce biti da si ti klasicni banjalucki supljak...
U svakom slucaju, npr. meni je Darkvud Dab totalno bezveze, ali je svirka sa svim popratnim stvarima odradjena fenomenalno i koliko god da je meni citava ideja dosadna, moram priznati da je sve ostalo impresivno. Dok s druge strane Sopot mi je kao i D.D. dosadan, ali plus nicim drugim ne privlaci.

Frieda je napisao:
E kad to ovdje postigneš, postigao si uspjeh..

Ne, nisi.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Baviš li se ti muzikom i kako, spotting scope?
Iz koje perspektive posmatraš stvari..

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2008, 19:26 
Početnik
Početnik

Frieda je napisao:
Baviš li se ti muzikom i kako, spotting scope?
Iz koje perspektive posmatraš stvari..

Iz obe; i muzicarske i nemuzicarske.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]