banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 07:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 07:31 
Warrior of the Light je napisao:
psyborg je napisao:
Kamo srece warriore....
Onda bih imao razlog otici, ali treba njima izvrnuti oko 10000 evrica za juno reactor...

Da, stvarno im je to cijena, plus ostali troškovi... Ali vrijedi, da se ne lažemo. Kaže lik sa Psygardena koji poznaje gospodina Watkinsa da bi moglo jeftinije ako su na turneji... a na proljeće izbacuju novi album, pa kontam da će biti turneja :)
Jbt. ima ih devet u ekipi a valjda se vraća i onaj lik što je radio s Watkinsom na prva 2 albuma :wink:
Eeee da mi je njihov koncert vidjeti pa da riknem sretan :P

Ako bi bilo...zajedno se potrpamo i laganini. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
nerevar je napisao:
ljudi ne zanosite se. exit je još uvek mali festival i zato dovodi imena koja su u stvari bila imena pre deset i kusur godina. svi bi mi voleli gledati neke ultra popularne i ultra kvalitetne bendove, ali to jednostavno još nije moguće. i zato polako...

Pa mozda zato sto ovde samo to prolazi? Ovde ljudi konstantno slusaju muziku koja je barem 3-4 godine iza sadasnjeg vremena (u najboljem slucaju, mada je realan prosjek jedno 10 godina kasnjenja). A i jeftiniji su od ovih u naponu snage :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 15:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Citiraj:
„Egzit” dobio nagradu za najbolji evropski festival
Novodsadski festival „Egzit” dobio je sinoć nagradu za najbolji evropski festival, koju dodeljuje britanski "Festival Awards 2007" u saradnji sa Evropskom asocijacijom 40 najvećih festivala u Evropi, saopštio je taj naš prestižni festival. Glasovi publike bili su jedini kriterijum za nagradu, koja je uručena na svečanoj ceremoniji u Londonu predstavnicima „Egzita” Ivanu Milivojevu i Konstantinu Polzoviću. U konkurenciji za najbolji evropski festival bili su FIB Benicašim (Španija), Roskilde (Danska), Hultsfred (Švedska), Les Eurockeennes de Belfort (Francuska), Pinkpop, Lowlands (Holandija), Quart Festival (Norveška), Pukkelpop i Rock Werchter (Belgija). Za nominovane festivale putem Interneta glasala je festivalska publika iz celog sveta. Nagrada britanskog "Festival Awardsa" dodeljuje se četvrti put, a u kategoriji za najbolji evropski festival nagrada je dodeljena prvi put ove godine.

Tanjug

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
E bas mi je drago, nek se sada jave oni licimuri sto su rekli da je exit bezze i da je propao. Dzaba vam nije crkla komsijina krava vec je i tele rodila :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2007, 21:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2004, 20:12
Šta čini dobar festival a da EXIT nema? Mislim, možemo raspravlati ko je veća faca od izvodjača, možemo lupetati kako su organizatori glupi i lopovi, a mi pošteni i pametni, i sve znamo, samo para nemamo... Ma dajte... EXIT je zaista poseban. A ja sam bila i na Valkanama, i na onom madjarskom... Szigetu, Sensation White propustih zbog najezde trance-a, ali ... Ne pljujem. Ne poredim. Zabavljam se ;)

http://www.myspace.com/godsaveclubbing

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
http://www.exitfest.org/index.php?option=com_content&task=view&id=2011&Itemid=87

Kad nisam pala sa stolice....PISTOLSI :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
I treba biti! Exit je super festival!

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Ima nova tema za najave.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]