banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 02:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Kada popizdite?
PostPoslato: 05 Feb 2008, 14:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 22:09
mala beba je napisao:
iskreno, najvise me nerviraju i izbace iz takta taksisti koji se ponasaju grozno, uopste ne paze na ostale ucesnike u saobracaju i misle da su oni sami na cesti i bogom dani! mozda ima izuzetaka, svaka cast ali ih ja nisam srela!

taksisti su najveca bagra na nasim cestama...da vidis gdje se sve parkiraju glava ate odmah zaboli...da ne pominjem preticanja, uletanje u makaze...preko pune...ne puštaju pješake...svi kao žure.

evo šta se meni desilo jutros: idem prema prema OBI-ju (trzni centar) i vozim se jedno 70-ak...kad odjednom iz mene taxi GOLF IV TDI...blica covjek ko da je na nekom sajmu pa pusta svjetlosne efekte...e sad, ne mogu desno jer je desna puna a ispred mene pežo 307 ide kao i ja...do semafora mozda 100-ak metara...a onda montoya poce preticati preko pune...kao nas dvojicu ce zajedno...covjek ispred mene malo doda gas ja isto i odemo mi ispred golfa...kad smo stali na semaforu on opet blica i mlati nesto rukama...kao: sto me nisi pustio zurim...dere se ko konj...cuo se do laktasa...upali se zeleno...krecem kad on opet...a ja naglo zakocim i kad je iz mene zaskripalo...mislio sam da mi ne gine bliski susret...al srecom budala uspio zakociti...cudi me kako nije poletio iz auta da se obracuna sa mnom obzirom da je bas bio nadrkan. bas bi volio da vidim i to cudo. kakvo auto takav i vozac - seljak u komadu

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Za taksiste imam tolerancije ipak ti ljudi na taj način zarađuju hljeb....imam nekoliko kolega koji su taksisti...."krvav" je to hljeb...tako da za njih uvijek imam tolerancije.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 15:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
falcon je napisao:
krecem kad on opet...a ja naglo zakocim

falcon je napisao:
srecom budala uspio zakociti...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 15:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Anakin,u potpunosti se slazem sa tobom.

A bas ovo sto je Sondri izdvojio hteo sam i ja.Pa sa tim,kao i sa tim sto si dodao gas i nisi dozvolio da te covek pretekne,iako je to zapoceo,pa taman to ucinio i na deset punih linija,si samo pokazao kakav si ti vozacic i kako si skoro polozio zureci da ne polazes po novom zakonu.Ne mozes tako suditi,otkud znas sta se desilo,ne bi on ludovao i gubio glavu zbog eventualnih deset maraka?!
Ono sto moras nauciti je vozacka kolegijalnost.Definitivno cenim,divim se i postujem profesionalne vozace,jer oni se takvih "budala" nagledaju svakih 5min,a opet zive sa tim...

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 19:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zex-tuning je napisao:
Anakin,u potpunosti se slazem sa tobom.

A bas ovo sto je Sondri izdvojio hteo sam i ja.Pa sa tim,kao i sa tim sto si dodao gas i nisi dozvolio da te covek pretekne,iako je to zapoceo,pa taman to ucinio i na deset punih linija,si samo pokazao kakav si ti vozacic i kako si skoro polozio zureci da ne polazes po novom zakonu.Ne mozes tako suditi,otkud znas sta se desilo,ne bi on ludovao i gubio glavu zbog eventualnih deset maraka?!
Ono sto moras nauciti je vozacka kolegijalnost.Definitivno cenim,divim se i postujem profesionalne vozace,jer oni se takvih "budala" nagledaju svakih 5min,a opet zive sa tim...

decko ne lupaj, kao prvo: nisam se sklonio desno pa se vratio u levu traku da ga sprecim da me pretekne...drugo, boli me ona stvar sto njih 500 taksira a posla ima za njih 50...nek rade nesto korisnije. trece, vozacki sam polozio 2003 tako da nisam od juce. i cetvrto: da me neko pretice ko vozi golfa? boze sacuvaj...radije bi skocio sa savskog mosta.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mogao si poloziti i 1903, pa da te to ne ucini vozacem, kao sto te nije ucinilo ni ovih 5 godina sto je iza tebe. Takvi su najgori, primitivci sto misle da su pobrali svu pamet i da sve sto rade, rade ispravno , a svi ostali grese. Nikad ti dobar vozac neces postati, jer jedino sto znas je dodati gas da te neka "budala" ne pretekne (eventualno naglo pritisnuti kocnicu, kako bi mu pokazao da ugrozava saobracaj svojom voznjom) :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 19:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Mogao si poloziti i 1903, pa da te to ne ucini vozacem, kao sto te nije ucinilo ni ovih 5 godina sto je iza tebe. Takvi su najgori, primitivci sto misle da su pobrali svu pamet i da sve sto rade, rade ispravno , a svi ostali grese. Nikad ti dobar vozac neces postati, jer jedino sto znas je dodati gas da te neka "budala" ne pretekne (eventualno naglo pritisnuti kocnicu, kako bi mu pokazao da ugrozava saobracaj svojom voznjom) :roll: :roll: :roll: :roll:

vidis nisi u pravu...kako mozes reci da je neko los vozac a za 5 godina nikoga nije udario, ugrozio...ja ako hocu mogu 100 puta da dodam i pustim gas...ali nikada ne preticem preko pune linije...e sad sto je ova budala iz mene to pokusala boli me ona stvar. dalje, spominjes dodavanja gasa do kraja, da me nisi slucajno vidio kako ''divljam'' pa da tako nesto tvrdis? gledaj ti svoja posla i nemoj mi drobiti ta sranja kako neko nikad nece postati vozac i ostale nebuloze...nije to ovo cas lijepog ponasanja u nekoj skoli pa da moram slusati. po tebi: ja sam seljak sto sam dodao gas a on nije seljak sto pretice (nekoliko puta uzastopno) preko pune i to po otezanim uslovima u saobracaju (naime, padala je kisa). da cujem sta imas reci u svoju odbranu...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 19:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

i jos nesto: sta mislis da je neko naisao iz suprotnog pravca? napominjem: padala je kisa a znas i sam kakva se magla od kapljica stvori kad je neko ispred tebe...ko da dvije kise padaju i jos je prljavo i ne vidi se bas najbolje...to je tebi u redu. nemoj ti takve previse braniti. a gas sam dodao jer sam ispred sebe skoro pa cistu situaciju posto je onaj crni pezo vec dobro odjurio naprijed...a i da me crveno ne uhvati bez potrebe...ne moram ti sve crtati...sam zakljuci neke stvari

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To sto nisi nikoga udario nije presudna cinjenicada da si dobar vozac, u ostalom ti i ne znas razlog zbog koga je taj taxista divljao pa da mozes suditi o tome. Da si bio pametan, kao sto nisi, propustio bi budalu (sto je tvoje licno misljenje na osnovu te situacije) i smanjio rizik da ugrozis i sebe i njega. Ako ti vec nije bitan on onda treba da pazis na sebe, nisi nista pametno uradio time sto si ga sprecio da te prestigne, vec si samo sebe doveo u situaciju, ako nista da razbijes svoje auto, ako "nista" drugo. Ali shvatices jednog dana o cemu pricam, a mozda i neces, jer ce tebi ovo uvek biti propoved o lepom ponasanju i pametovanje nekoga ko nema pojma.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 20:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
falcon je napisao:
kako mozes reci da je neko los vozac a za 5 godina nikoga nije udario, ugrozio...

falcon je napisao:
krecem kad on opet...a ja naglo zakocim

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 20:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Slazem se sa tobom Hertzog.

Da ne ponavljam dodacu samo to da sam sebi skaces u usta,kazes da za tih "5god" nisi nikoga ugrozio a ovim prepricavanjem dogadjaja si jadnog coveka ugrozio dva puta,bez ikakve potrebe i razloga.

Ne mislis li da je totalno deciji stav to sto kazes da nisi lud da dopustis da te pretekne tamo neki Golf? E moj druze u kakvom ti svetu zivis... :roll:

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2008, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
U BANatu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]