banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 10:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 23:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Feb 2006, 11:34
codegen je napisao:

šta si ti imao od toga što je davao novce dole po makedoniji....

nije vazno gdje je davao ....ti tvrdis da nije nista davao nikome

codegen je napisao:
....dođe mi da ubijem još jednom...

:roll:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2008, 00:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
MisS_DeviL je napisao:
Juce sam vidjela ovaj plakat...Ovo nisam mogla staviti u zabavu, jer to definitivno nije...
Naime, u Liveu se sutra, odnosno 25.01.2008. sa pocetkom u 21 h, odrzava veliki party povodom rodjendana prereno preminule makedonske zvijeze, Tose Proeskog.Na partyju ce se pustati Tosini najveci hitovi..Dalje nisam bas upucena, jer taman kad sam htjela u povratku sve ostalo procitati, neko je strgao plakat...Pametno..
Sta ljudi nece sve uraditi da zarade...

hhaahah pa dobro...zar se moze prerano umrijeti i prekasno umrijeti...kad bi ovako bilo najbolje da se to izvede...mislim smrt...ko to odredjuje...je li mozda pise u pravilniku...ili u propozicijama UN-a ili EU-a...od koje godine pocinje taman umro, a od koje prerano, sta je sa onima sto umru pri rodjenju ili jos u stomaku...aha, pa ovo je krajnje neozbiljno.Svako umre kad umre i tad je trebao i gotovo,kraj, di end...ne ja ne mrzim Tosu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2008, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Species 8472 je napisao:
MisS_DeviL je napisao:
Juce sam vidjela ovaj plakat...Ovo nisam mogla staviti u zabavu, jer to definitivno nije...
Naime, u Liveu se sutra, odnosno 25.01.2008. sa pocetkom u 21 h, odrzava veliki party povodom rodjendana prereno preminule makedonske zvijeze, Tose Proeskog.Na partyju ce se pustati Tosini najveci hitovi..Dalje nisam bas upucena, jer taman kad sam htjela u povratku sve ostalo procitati, neko je strgao plakat...Pametno..
Sta ljudi nece sve uraditi da zarade...

hhaahah pa dobro...zar se moze prerano umrijeti i prekasno umrijeti...kad bi ovako bilo najbolje da se to izvede...mislim smrt...ko to odredjuje...je li mozda pise u pravilniku...ili u propozicijama UN-a ili EU-a...od koje godine pocinje taman umro, a od koje prerano, sta je sa onima sto umru pri rodjenju ili jos u stomaku...aha, pa ovo je krajnje neozbiljno.Svako umre kad umre i tad je trebao i gotovo,kraj, di end...ne ja ne mrzim Tosu.

samo sam napisala ama bas isto kako je pisalo na tom plakatu...

Poslednji put menjao MisS_DeviL dana 25 Jan 2008, 10:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2008, 08:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
codegen je napisao:
šta si ti imao od toga što je davao novce dole po makedoniji...

Ja prosto ne mogu da vjerujem kako razmisljas...
Sta si TI imao od toga????? Strasno.
Sta TI imas od toga sto neko pomaze djecu u Africi?? Ma sve ih treba pobiti-znam da se slazes. :lol: :lol: :lol:

codegen je napisao:
ljudi manite se te žalosti. ponavljam, ne mrzim ga nešto naročito,

Znaci, inace mrzis svijet oko sebe, samo klasifikujes po tome KOLIKO koga mrzis...? Zao mi te je [/quote]

codegen je napisao:
još kad se sjetim da partizan zbog njega nije igrao u Areni top16 fazu eurolige dođe mi da ubijem još jednom...ko je on uopšte da zbog njega 20.000 ljudi ne gleda utakmicu.

U pravu si, ko moze da zali ljude kao sto si ti??

Jednostavno ne mogu da dodjem sebi od tvog nacina razmisljanja. Nije u pitanju Tose. U pitanju je mladi zivot... Ali ti to ionako ne razumijes, zasto da nesto crtam slijepcu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2008, 09:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Okt 2007, 15:14
mozda je i njegova porodica odlucila da se na ovaj nacin i publika od njega oprosti ili kao umjetnika proslavi. Da li ce neko pare uzeti ili mozda karitativnim ustanovama dati, to samo mozda njegova porodica zna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2008, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
šta si ti imao od toga što je davao novce dole po makedoniji...ljudi manite se te žalosti. ponavljam, ne mrzim ga nešto naročito, ali ga je ''žurba'' za poslom ubila. nije jedini koji je tako završio. još kad se sjetim da partizan zbog njega nije igrao u Areni top16 fazu eurolige dođe mi da ubijem još jednom...ko je on uopšte da zbog njega 20.000 ljudi ne gleda utakmicu. i što je najgore, taj koncert je valjda na kraju bio odložen

Od tebe i tvojih dječih konstatacija sam ja odustao odavno....ovo što si napisao je u najmanju ruku debilitet.

Citiraj:
ko to odredjuje...je li mozda pise u pravilniku...ili u propozicijama UN-a ili EU-a...od koje godine pocinje taman umro

Ne piše :-? kada majka i otac sahrane svoje djete to znači da je neko prerano izgubio život. Jeli ti treba neka bolja definicija prerane smrti?????

Mislim da ovo treba ići pod ključ. Prlja se uspomena na jednog finog mladića koji se nije predozirao ili nakljukao ljekovima već nesretno poginuo!

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2008, 14:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
sve je to samo biznis...estradna zvjezda kao i ostale...prije njega je bar 10-ak pjevača umrlo ''prerano''...nema tu sta da se puno razmislja...njegov vozac je vozio 180 km/h...ogranicenje 130 km/h...time je sve receno.

crnogorci imaju jednu poslovicu koja kaze: nije se usrao onaj koji nije trcao vec onaj sto je kasno krenuo (u wc naravno). tako je i u ovom slucaju samo su druge okolnosti u pitanju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]