banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 23:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jul 2007, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
u petak oko 17h sam otisao u studentski centar da pogledam oglasnu tablu, i lik (u daljem tekstu RONJGO) ne da se udje autom na glavnu kapiju, iako sam mu objasnio da se vracamo za 5 min, kao ima druga kapija i parking za studente ... pitam RONJGU ko mu je rekao da studenti ne mogu da ulaze na glavnu kapiju kao rektor, svasta sam mu izgovorio, mehanizam im je fantastican, onaj na kapiji svaljuje na rektora onaj u rektoratu svaljuje na RONJGU i tako u krug ... zasto su guzice profesora i asitenata bolje, ljepse od studentskih? diskriminacija je ocita... kome se zaliti , studenti koji su svagdje u svijetu nosioci promjena, ovdje su pasivni, studentske organizacije potkupljene (igraju fudbal sa ministrima iz vlade), a opet sa druge strane banjaluka nikad nije iznjedrlila nijednog studenta koji je pronio ideju promjena ... TITO PARTIJA KAPIJA!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2007, 21:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2006, 17:24
blejalo je napisao:
...a opet sa druge strane banjaluka nikad nije iznjedrlila nijednog studenta koji je pronio ideju promjena ...

Odštampao sam 'Bijedu studentskog života' i podijelio na starom Filozofskom.

:D

Za malo krupnije stvari mi treba pomoć... :wink:

Провери обим злонамере непријатеља
и његову снагу о кремени брид своје.
— Oskar Davičo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2007, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
samo reci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2007, 09:29
momci, samo gledajte svoja posla. prošla su vremena studentskih revolucija. jebeš kapiju. parkiraj ispred nje, pa nek se jebu... tako je i meni jednom bilo. kolega nosio 2 pune torbe: odjeće, hrane, knjige, cd-ove... mi na kapiju, kad ono: ne može se ovuda, pravi se gužva. ja gledam onako u njega i kažem ovom liku sa mnom: daj mu 5 maraka samo da ne teglimo ove stvari po kiši. on to uradi i mi prođošmo. eto vidiš kako se da pronaći rešenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 01:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vidim zatvorena kapija na studentski parking (prekoputa vidović servisa) ...
svaka čast staniću napreduješ ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 08:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Okt 2007, 14:21
Vi ste stvarno likovi.... Kad su i gdje studenti i profesori mogli u isti kos? Normalno je da ti ne mozes na istu kapiju kao rektor! Pa ni na parking Vlade ne parkiraju svi radnici Vlade nego samo Premijer i ministri! Zamisli kad bi pustali sve da ulaze u krug Studentskog centra kakav bi haos tamo nastao? Ti kad budes profesor moci ces ulaziti na glavnu kapiju. Cak ne bi trebali ni profesori da mogu vec samo rektor i dekani. A stanic je unaprijedio univerzitet za ove 2 godine vise nego sto je isti napredovao za proteklih 20 godina! Kako mozete tako govoriti? Pitajte njegove studente na ekonomiji pa cete vidjeti kakav je to divan covjek.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 10:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
lovac milivoje je napisao:
Kad su i gdje studenti i profesori mogli u isti kos?

Pocevsi u 19om vijeku u eltinim obrazovnim institucijama Sjeverne Amerike.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 11:09 
Početnik
Početnik

Time trek je napisao:

Ti si elitnu americku obrazovnu instituciju vidio na filmu. Nemas ti pojma o americkom obrazovnom sistemu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 11:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
Time trek je napisao:

Ti si elitnu americku obrazovnu instituciju vidio na filmu. Nemas ti pojma o americkom obrazovnom sistemu.

ma kod njih je haos...ne kažem da je sistem loš, ali sve je navrat-nanos

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 12:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Time trek je napisao:

Ne nego ces ti da me ucis kako se aplicira i uci na koledzima i univerzitetima tipa Stanford, Swarthmore, Haverford, Brown itd. Ne znas nista o meni tako ne mozes da znas koliko ja znam ili ne znam o americkim fakultetima, a mogu da se kladim da znam vise od tebe.

Citiraj:
ma kod njih je haos...ne kažem da je sistem loš, ali sve je navrat-nanos

Mozes obrazloziti na sta mislis?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
kad kažem da je haos mislim na sledeće: na većini koledža je prisutan trend da se termini ispita mijenju po nekoliko puta. drugo: najnormalnija je pojava da se na fakultetima dila droga i da se javno zna ko to radi ali eto ne preduzima se ništa da se ne naruši harmonija koja vlada...ima toga još...na primer: kriterijumi variraju od godine do godine i tako te stvari. pa diskriminacija prema studentima koji nisu iz amerike...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

codegen je napisao:
kad kažem da je haos mislim na sledeće: na većini koledža je prisutan trend da se termini ispita mijenju po nekoliko puta. drugo: najnormalnija je pojava da se na fakultetima dila droga i da se javno zna ko to radi ali eto ne preduzima se ništa da se ne naruši harmonija koja vlada...ima toga još...na primer: kriterijumi variraju od godine do godine i tako te stvari. pa diskriminacija prema studentima koji nisu iz amerike...

Hm to je mozda tacno na velikim univerzitetima, sto se tice manjih koledza nisam cuo da se iko ikad zalio na diskriminaciju prema int. studentima. Vecina koledza ima posebno osoblje zaduzeno samo za to da pomogne strancima. Ovo vise lici na neki veliki State univerzitet ili neki losije rangirani veliki privatni, a sigurno ne prilici malim elitnim koledzima, tipa Williams, Swarthmore, Amherst itd. na koje sam i mislio kad sam govorio o odnosu prof-student. Tamo je normalno da odes kod prof. na veceru da raspravljate o necemu, da profesor ne samo da ti zna ime nego da se dobro poznajete, da asistenti ne postoje, itd. Sto se tice droge, toga svuda ima, i vecina borbe je bezuspjesna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vi ste stvarno likovi.... Kad su i gdje studenti i profesori mogli u isti kos? Normalno je da ti ne mozes na istu kapiju kao rektor! Pa ni na parking Vlade ne parkiraju svi radnici Vlade nego samo Premijer i ministri! Zamisli kad bi pustali sve da ulaze u krug Studentskog centra kakav bi haos tamo nastao? Ti kad budes profesor moci ces ulaziti na glavnu kapiju. Cak ne bi trebali ni profesori da mogu vec samo rektor i dekani. A stanic je unaprijedio univerzitet za ove 2 godine vise nego sto je isti napredovao za proteklih 20 godina! Kako mozete tako govoriti? Pitajte njegove studente na ekonomiji pa cete vidjeti kakav je to divan covjek.

a majku mu kakv si ti lik??? da nema studenta ne bi bilo ni profesora... po čemu su oni iznad studenta??? više vrijede, drugačije mirišu, šta je u pitanju???

tvoja teza da je unaprijedio univerzitet nije na mjestu... unaprijedio ga je tako što je čovjeka koji je bio čestit premjestio na drugo mjesto (iako su mu usta bila puna hvale o istom prije par godina) jer nije htio da pusti sina lokanog (prostitutke) političara, postavio je svog rođaka za dekana ekonomskog fakulteta, jedini smo u regionu gdje je ograda postavljena oko studentskog centra i univerziteta i gdje je jasno izražena diskriminacija (ja ne mogu ući autom ni na sporedni parking) , zalaže se za povećanje skolarine jer univerzitet ima dugova koje je najbolje da studenti plate, ma divan je to čovjek, duša...

govna od studenta samo ćute, sve trpe i sve im odgovara... ko progovori proglasimo ga ludakom, šta on to hoće treba mu uzeti i to...

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2008, 13:09 
Početnik
Početnik

Druze blejalo slusas li ti sebe?! "Po cemu su profesori iznad studenata?" :banghead: :banghead: :banghead: No comment! A ne znam sto mislis da je Rektor "postavio" prof. Kondica na mjesto Dekana? Kako sam ja cuo on je izabran jednoglasno na sjednici Vijeca EF. A i covjek je pokazao da je najuspjesniji Dekan na Univerzitetu, renovirao je fax iz temelja, zadrzao i jos unaprijedio najbolju organizaciju od svih fakulteta (koju je Stanic svojevremeno uveo)... itd. Ne razumijem kakve veze ima ako su rodjaci?

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2008, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma ocito da tebi nema to nema nikakve veze, a cijim novcima je renoviran ekonomski fakultet i to znamo ...

ps nekako me podsjecas na ronjgu sa kapije sa ovim svojim stavovima ... btw. nisam drug , to valjda ostalo iza nas... ili mozhda jos uvijek zhivis u vremenu kad se oslovljavalo sa "druzhe" ???-update-uj se :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 08:39 
Početnik
Početnik

Ekonomski fakultet je renoviran novcima Vlade Republike Srpske, pogledaj nekad Dnevnik. A oslovljavam te sa druze zato sto imas stavove o jednakosti identicne socijalistickim idealima 8) Btw, juce ujutru sam ulazio na kapiju oko 8 sati i bila je otvorena, kad sam izlazio bila je zatvorena ali su mi je otvorili (na daljinski 8) ) Pozzzz

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:withstupid: :thefinger:

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 01 Feb 2008, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Vi ste stvarno likovi.... Kad su i gdje studenti i profesori mogli u isti kos?

Ево, ја сам и студент и професор у исто вријеме, да ли ме то чини подвојеном личношћу? :D :D :D

Citiraj:
Zamisli kad bi pustali sve da ulaze u krug Studentskog centra kakav bi haos tamo nastao?

Будући да паркинг испред филозофског може да прими 500 аута, не вјерујем да би било икаквог хаоса.

Citiraj:
Ti kad budes profesor moci ces ulaziti na glavnu kapiju.
Cak ne bi trebali ni profesori da mogu vec samo rektor i dekani.

:D :D :D Прејако!!!

Ма ни они!!! Само Премијери, Предсједници и потомци краљевских породица!!! :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Hahahah, kod nas ko prvi parkingu, njegov parking... :D Profesori dolaze na motoru da bi našli parking.. Pa vi vidite...

P.S. Nemoj tako, Milivoje, i profesori su ljudi.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 15:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Okt 2007, 13:12
ja imam provjeren recept za ulazak u kampus vozilom...
obuces se malo (sasvim malo) gotivnije.. neki sakoic (moze i somotni) i kosuljica, iako nije potrebno, uglavnom da ne izgledas klosarski, i smekerski spustis staklo i pitas: "molim vas, recite mi gdje je filozofski fakultet?".. kad ti RONJGO objasni pravo pa lijevo, ti ga pitas "a znate li da li je tu profesor Petrovic (zivanovic, blejanovic, kurcubic, bilo_koji_ic, nema veze, nema on pojma za ni jednog profesora) i ako ne, gdje ga mogu naci"... kako se radi o RONJGI, on naravno nema pojma, i samo ce tio reci da prodjes, da te se otarasi... mozes da mu jos pocnes da se jadas kako si doputovao iz, sta ja znam, doboja, da drzis predavanje o filozfkskoj antropologiji u kanadskoj knjizevnosti 19. vijeka, ili sta vec... ma sludi ga skroz...
a na kraju, kad izlazite, ako bas zelite da se nasmijete, stanete opet kraj kapije (dok se ona otvori) i RONJGI ladno kazete "ma ja sam promasio, kazu mi da trebam na staru lokaciju, mozete li mi reci gdje se ona nalazi"... ljetos sam to odradio ladno tri puta i svaki puta se RONJGOtoliko izgubi, da sam mogao traktorom uci u kampus...
:) :) :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]