banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jun 2025, 18:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Banovanje
PostPoslato: 09 Jan 2008, 21:39 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Dec 2007, 18:59
Jos prije nove godine banovan sam iz ne znam kojeg razloga :( .
Poslao sam administratoru foruma poruku s pitanjem zbog čega sam banovan ,evo prošlo je i 10 dana od nove godine a odgovora nema.
Mislim da sam kao član iz 2002 druge godine zaslužio da znam razlog zbog čega sam banovan .
Ovo je najvjerovatnije moj oproštaj od foruma , ako administratori ne nedju vremena da kažu razlog zašto sam banovan onda je to ADIO za sva vremena .:(

Pozdrav. 8)

Vrh

Tema posta: Re: Banovanje
PostPoslato: 09 Jan 2008, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
BISCANIN3 je napisao:
Jos prije nove godine banovan sam iz ne znam kojeg razloga :( .
Poslao sam administratoru foruma poruku s pitanjem zbog čega sam banovan ,evo prošlo je i 10 dana od nove godine a odgovora nema.
Mislim da sam kao član iz 2002 druge godine zaslužio da znam razlog zbog čega sam banovan .
Ovo je najvjerovatnije moj oproštaj od foruma , ako administratori ne nedju vremena da kažu razlog zašto sam banovan onda je to ADIO za sva vremena .:(

Pozdrav. 8)

Stvarno nije red da se veterani banuju. To je isto kao da banujete...Vadera. :D

BISCANIN2, nekim cudom nikada nismo diskutovali na nekoj od tema, ali sjecam te se od prvog dana kad sam pristupila ovdje. Pozdrav

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2008, 00:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Moje misljenje je da stvarno nije u redu sto je Biscanin banovan. Covjek ako ima razlicito misljenje od drugih nije red da bude banovan. Pa forum i sluzi za to da se iznose razlicita misljenja. Ako neko vrijedja kao ovaj iznad mene djordjilije cini mi se da je nik, taj bi trebao biti banovan, ali i on uz prethodnu opomenu pa ako se popravi nista, banovati tek ako se ne popravi poslije opomene. A ako neko ne vrijedja kao sto Biscanin kaze da nije vrijedjao stvarno nije red. Toliko ima onih koji vrijedjaju a vi banujete nekog ko nije vrijedjao, bar kaze tako, a to se da lako provjeriti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2008, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ni jedan ban ne dolazi bez opomene, osim u situacijama kad se radi o korisniku koji je već ranije banovan, te je samo promenio korisničko ime. Oko 95% banova je uzrokovano postovima na podforumu Politika v2.0, i bilo kakve eventualne žalbe u ovom slučaju ne piju vode.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]