banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 727 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 02:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Pa pročitaj, to ti sve piše u ovih 11 strana... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
EiLeen je napisao:
Pa pročitaj, to ti sve piše u ovih 11 strana... :lol:

Hahaha :lol: hvala na informaciji, to sam sve procitala ali opet :lol: ono cisto reda radi pitam, jer znam dosta tatoo majstora u gradu,svi govore drugo...pa eto... :lol: al hvala u svakom slucaju :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2007, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo ponoviću: Cigla je super, radi fino, ne priča ništa, ponesi novine... :iconbiggrin: I drugu tetovažu def ću radit kod njega...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2007, 20:11 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Dec 2007, 18:37
Pozdrav narode.....
zelim da uradim tetovažu i hoću da napišem nešto na stroslovenskom, pa bih želio da ako mi možete dati neku adresu gdje mogu pogledati slične motive......
unaprijed zahvalan

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jan 2008, 00:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Okt 2006, 09:00
U galeriji Zagreb Tattoo-a mozes pogledati radove koji bi te mogli
zanimati.

A sto se tice "majstora",

www.tattooartists.org

je sajt na kome mozes pogledati i uporediti radove nasih i stranih,
afirmisanih i neafirmisanih umjetnika. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2008, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Sto se tice cigle, neki dan sam odnio crtez da napravi skicu, rekao je da ce zvati ovih dana da odradim pa javljam kako je ispalo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2008, 17:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
stetoviraj natasu bekvalac

mislim tetovirati se beze smisla ikakvog i poruke i znacenja....

natasa definitivno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2008, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E ovako, Cigla je extra, jutros sam bio kod njega. Pustio mi film i to Blade....puno krvi i istetoviranih vampira...i u tih sat i nesto moja tetovaza je bila gotova. U biti ide ovako. Odneses mu crtez ili sta vec hoces, ostavis broj. On kaze da ce te nazvati kad zavrsi skicu. Zavrsi, nazove i dogovorite se kada. Meni je ispalo jutros u 11 pa nisam bio sav pri sebi, cak sam mislio da cu zaspati jer smo bili mortus pijani do 12 valjda, a inace se ne preporucuje konzumiranje alkohola 24h pre tetoviranja. E sad ono vjecito pitanje da li boli, pa ne bas. Recimo bol je ista kao kada nekim ostrim predmetom grebete po kozi ali ne sjecete. Nije nesto tipa ubod igle ili slicno. Ja sam odradio 3 kanji znaka sa nekom vrstom sjenke. Posto se rijetko ko razumije u kanji slova, mesec-dva sam ganjao po netu, listao stranice, slao mailove ljudima dok nisam bio 100% siguran da je to to. Sjenku je on kasnije predlozio i ispalo je ok. Nakon sto zavrsi, namaze ti ranu vazelinom i prekrije najlonom.
E sad odrzavanje, posto sam bio u polu snu dao mi je papir na kojem pise kako, sta. Navodno moram drzati najlon nekih 12 sati, al skinucu nesto ranije, fazon je sto sad kada gledam tetovazu sve je jedno veliko crno mastilo pa jedva cekam da skinem i da je saperem jer osjecam kao da mi taj dio gori.... Uglavnom tetovaza zacijeljuje nekih 10ak dana i tada ide sve normalno, do tada par puta na dan mazati Bepanthen mascu, navece pre spavanja prva 2 dana staviti najlon, samo nisam skontao da li ispod najlona ide mast ali pretpostavljam da da.
Uglavnom to je to. Sto se tice cijene, tu nisam kopetentan da govorim jer sam ovo odradio preko buraza, pa nisam placao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2008, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
i ja sam zadovoljna njegovim radom,koliko se sjecam da sam samo taj prvi dan nosila tu prozirnu foliju,isto me je peckalo i bila je grozna mrlja ispod najlona,od one boje,a ja sam mazala jekodermom i unistila 10ak majica dok to nije zaraslo,jer dok se ne osusi,stalno curi po malo boje,tako da znas i nosis nesto staro sto ti nije zao da ostane fleka,zanimljivo i ja sam otisla mamurna u 9 ujutro :lol: ali sam povela tadasnjeg momka da mi pravi drustvo jer mi je brat rekao da cigla cuti dok radi a kako sam ja mahalusa da povedem drustvo za pricu :lol:
uglavnom,sve pohvale za ciglin rad,ja moram na malu dopunu tetovaze jer je preko jako debelog i ruznog oziljka pa je malo spalo boje ali se ne mogu natjerati a trebala bih dok je hladno...
e sad si mogao i fotku stvaiti da vidimo tatoo 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2008, 22:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 21:24
Cao,ja sam prije dvije god. uradila tattoo na ledjima kod Ace u Boriku. Covjek stvarno dobro radi,tetovirala sam lava u kombinaciji sa tribalom,trajalo je 2 h bez prekida (mnooogooo je bolilo). :-? Sto se tice odrzavanja moras stalno mazati tetovazu 7 dana,posle toga ti spadne ona povrsinska boja i to je sve. Samo nesmijes za tih 7 dana da dozvolis da ti se tattoo osusi, MORA STALNO BITI NAMAZANA! :D 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 09:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Spider Pig je napisao:
Evo ponoviću: Cigla je super, radi fino, ne priča ništa, ponesi novine... :iconbiggrin: I drugu tetovažu def ću radit kod njega...

ček ko je taj lik? Jel kućna varijanta u pitanju ili salon?

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

slayerized je napisao:
Spider Pig je napisao:

Salon, vidovic centar. Momak ima sve od opreme, raden njih 2, 100% sigurno.

Nego jedno pitanje, koliko ste dana nosili onaj najlon navece za vreme spavanja, nemam vise zivaca, 2 puta sam nosio pa se nadam da je dovoljno. Tetovaza nije curila sem taj prvi put. Valjda je sad ok, jer sam juce 12 sati bio go pa se valjda dobro osusila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
axaaaaaa!!!! super.

Ajte ljudo malo me ohrabrite, našla sam šta hoću da tetoviram ali bojim se...ne zbog bola (!!!) nego..ne znam ni sama!!! Da li to stvarno hoću??? Mislim, oću...ma isto se osećam kao kad sam bušila pupak, bila sam u teškoj nedoumici i ipak sam to uradila. I evo sad, posle par godina ne osećam žal zbog toga. Čak mi je ružno kad vidim p00pak bez minđuše :lol:

Grrrr!!!!!

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 12:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
Frenki je napisao:
slayerized je napisao:
Spider Pig je napisao:

Nego jedno pitanje, koliko ste dana nosili onaj najlon navece za vreme spavanja, nemam vise zivaca, 2 puta sam nosio pa se nadam da je dovoljno. Tetovaza nije curila sem taj prvi put. Valjda je sad ok, jer sam juce 12 sati bio go pa se valjda dobro osusila.

ja sam najlon nosio samo 3 sata nakon tetoviranja. nakon toga sam stalno mazao pantenolom, otprilike svakih 2 sata tankim slojom kreme..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2008, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja sam radila tatoo ujutro i uvece sam ga skinula,i mazala jekodermom,to mi cigla rekao,a ja sam to radila prije par god jos dok je radio u stanu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 01:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Shekara je napisao:
Frenki je napisao:
slayerized je napisao:
Spider Pig je napisao:

ja sam najlon nosio samo 3 sata nakon tetoviranja. nakon toga sam stalno mazao pantenolom, otprilike svakih 2 sata tankim slojom kreme..

Jeli ti izlazilo mnogo tinte prvih 12 sati? meni samo taj put dok nisam skinuo najlon, kasnije sve dure.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa sav visak tinte bi trebalo da izadje dok je pod najlonom,a kasnije tek po malo ono dok se susi i mene je malo duze peckalo jer sam iziritirala tatoo(na stomaku je a sjedila sam dugo,sve sa komplet odjecom.
,prekookeanski let drugi dan nakon sto sam radila tatoo,ali je sve proslo bez posljedica i prezadovoljna sam kako je na kraju ispalo 8) vec duze planiram jos jedan sitniji i jednu prepravku ali nikako da se organizujem,
frenki daj sliku

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2008, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni se ljetos izbrisala bijela boja.... Tako da ako hocete radit s bijelom - nemojte...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2008, 19:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 21:24
Meni licno tetovaza najljepse izgleda kad se obicno sjenci, bez dodavanja nekih boja, a nije mi jasno kako ta se boja izbrisala? Nisam znala da je i to moguce... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 09:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Nov 2007, 09:11
EiLeen je napisao:
Meni se ljetos izbrisala bijela boja.... Tako da ako hocete radit s bijelom - nemojte...

Od vrste ili boje koze najvise zavosi hoce li se ili nece vidjeti bijela,pogoto ako se ljeti nabaci malo crnila od suncanja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 727 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]