banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 12:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Dec 2007, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
ne znam da li je postojala ova tema ali sinoc sam u "kulturnom centru" dozivio nesto sto moram da prokomentarisem. Naime bio sam na koncertu jedinstva i ostao sam u cudu jer velika sala banskog dvora ona cuvena akusticna sala je osvjetljena raznim svjetlima, popularni light show. Siroki spektar boja sara po cijeloj sali, nesto kao u music hallu i slicnim diskotekama. Gospodin direktor je uradio mnogo "korisnih" stvari ali ovo je prevrsilo svaku mjeru, stvarno ... banski dvor izgleda kao cirkus ...

eto ovdje mozete ostavljati svoje utiske, pozitivne i negativne o ovoj velikoj instituciji ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2007, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Treba im lektor za one brošure!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2007, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
One seljacine pod hitno treba smeniti. Toliko su usrali ovaj grad, da me je sramota reci da uopste zivim ovde. Treba organizovati potpisivanje peticije da se smene celni ljudi banskog dvora.

p.s. Da li je neko od vas video onaj ``spomenik`` Puskinu u parku kod Galerije, gde su sahisti. Postavili su postolje na kom samo pise Pushkin, a biste ni za leka, cak sam cuo da bi trebala biti u prirodnoj velicini, ali to stoji tu vec sigurno pola godine. Dobro je da nije Bruce Lee ili Rambo, hehe :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2007, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Info je napisao:
One seljacine pod hitno treba smeniti. Toliko su usrali ovaj grad, da me je sramota reci da uopste zivim ovde. Treba organizovati potpisivanje peticije da se smene celni ljudi banskog dvora.

p.s. Da li je neko od vas video onaj ``spomenik`` Puskinu u parku kod Galerije, gde su sahisti. Postavili su postolje na kom samo pise Pushkin, a biste ni za leka, cak sam cuo da bi trebala biti u prirodnoj velicini, ali to stoji tu vec sigurno pola godine. Dobro je da nije Bruce Lee ili Rambo, hehe :roll: :roll: :roll:

ha ha.. jel ne znaš ti priču za to postolje :lol: .. valjda su debeloj i simpatičnoj direktorki galerije rekli, tj naradili iz Vlade da se tu stavi bista Puškinu, jer je tuda trebala prodefilovati neka ruska delegacija.. i oni to sve pripreme, stave postolje, a od delegacije ni lijeka, nikad se nisu pojavili :lol: :oops: i tako to tu ostalo.. niđe veze :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2007, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
banski dvor no comment,prevrsili su svaku mjeru,a onaj "akvarijum" u parku jos gori,nekoliko puta sam bila na nekim manifestacijama,osjecala sam se kao u zoo vrtu,a ja u kavezu,uzas,a Lili je bas simpa teta 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2007, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Znači, i sama sam se iznenadila kad sam stala na scenu i vidjela da će biti light show.

Samo nisam sigurna da li je to ideja Banskog dvora ili čelnika hora. I da li je oprema vlasništvo Banskog dvora.

(P.S: meni samo nije jasno zašto spominješ akustičnost kad pričaš o osvjetljenju :) )

Inače, kad sad vratim film i pogledam ovu sezonu na izmaku, shvatim da je bilo jako malo odličnih koncerata.
Događaj sezone su godišnji koncerti učenika niže i srednje muzičke škole i njihovih profesora, barem tako izgleda. Malo, malo pa eto ih. :)
Takođe, Petrićev posao sezone je organizacija Jelićeve sahrane.

Posljednje što se dogodilo vrijedno pažnje je koncert simfonijskog orkestra FMU iz Bg-a.
Bilo je tu još toga...da ne zaboravim nešto.
Sve u svemu, kvalitet i kvantitet organizovanih koncerata sve više dolaze pod znak pitanja.
Ako se ovako nastavi ne mogu ni naslutiti gdje će se stići.

Dobro si stavio pod navodnike ,, Kulturni centar ".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jan 2008, 14:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Citiraj:
Treba im lektor za one brošure!

Ja kad ne vidim gresku u programu uvijek se uplasim jer mislim da nesto nije u redu...Ozbiljno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2008, 08:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
prasica je napisao:
(P.S: meni samo nije jasno zašto spominješ akustičnost kad pričaš o osvjetljenju :) )

Zato sto se uvijek hvalimo kako imamo jednu od najakusticnijih i najboljih sala tog tipa u evropi, a sa ligth show-om izgleda kao cirkuska sala, jos su samo falili gimnasticarii na trapezu ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2008, 01:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
A u tom kontekstu :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]