Frenki je napisao:
Zaustavila me riba u gospodskoj, kaze:"Moze samo jedno pitanje"...vidim drzi onaj diktafon... reko:"Moze,ajde."
Ona:"Gde cete proslaviti ng"
Ja:"U Titaniumu, prijatelj pravi zurku"
Ona:"jeli skupo slaviti ng"
Ja:" Jeste kao i uvek, al ajd ng je pa vredi slaviti.
Ona:"ok, hvala.Moze samo jos ime"
Ja:"Moze, Goran"
Ona:"Hvala, cao!"
Ja:"Cao."
Sutradan salju ljudi poruku haha izasao si u novinama, reko znam dao jednu recenicu, kaze procitaj bolje. Uze ja novine, kad ono 10 recenica ja rekao...i to ko najveci filozof nesto tipa, "Znate Nova Godina se slavi vijekovima, ipak je to poslednji dan u godini pa zasto da se u prvi dan nove ne udje sa najboljim drustvom etc..balblabl blablabla.. blabla... Mislim se ovo nisam ja, procita dole ime kad ono moje ime, pogleda gore kad i moja slika... reko, nikad vise ti neces davati komentare.
Trebao si navesti ko je u pitanju (koje novine), ako su već bezobrazni možeš ovdje navesti o kome se radi. Od tužbe za takve stvari nema ništa, mogao si nazvati redakciju i žaliti se na tog ko je potpisao tekst. Ako bi baš bio uporan i nasadio im se, zvao ih pet puta dnevno, prijetio tužbama i sl. možda bi mogao dobiti neku ispravku. Kažem možda jer to obično ne ide za ankete tipa nova godina i slično, da se radi o nekim ozbiljnijim stvarima sigurno bi dobio ispravku ili demanti. U svakom slučaju ako nazoveš i žališ se novinar će imati posljedice.