banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 22:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Dec 2007, 16:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Dec 2007, 16:16
Kao sto vidite ime topic-a, zanima me sta mislite o starom wow-u, da li je bolji u odnosu na tbc ili obrnuto ? Sta je to sto se promenilo ? Da li smatrate da su promene sa 40men instanci na 25 men bolje ? Da li je u TbC-u Pvp uticao na raspad mnogih guildova na US i EU serverima ?

Sto se tice mene ja sam sigurno vise uzivao u starom wow-u i najvise mi nedostaju instance od 40 ljudi prepoznatiljivi setovi t2 i t3 barem je nesto znacilo tada ... Sada vecina ljudi nosi epice po Shatrahu i nije opste toliko tesko doci do njih.

Takodje problem vidim u pvp-u vecina ljudi se odlucila na pvp i odustala od PvE posto je dosta lakse doci do itema igrajuci arenu 1-2 sata dnevno nego raidajuci 4-5 sati svaki dan ...

Ima dosta stvari koje nisam napisao a mislim da bi trebale da se spomenu ali evo za pocetak da vidim sta vi mislite pa cemo da diskutujemo ... Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2007, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Bolji je stari wow bez sumnje. Kao sto kazes tad se po izgledu moglo vidjeti ko je dobar igrac, tj ko je u dobrom guildu. A sad svako ko ima 2 ruke(ma moze i jedna) moze dobiti prejake PvP iteme, a vecina tih igraca bi dobila kick poslije 1-2 raida u nekom boljem guildu :) Ali jbg-a, blizz pravi igru da sto vise zaradi samim tim i prilagodjava igru vecini ljudi .. Boli njih kita sto ce neki ljudi prestati igrati kad ce dodji 100 novih (djece vecinom) :) Ali opet, takvi likovi nikad nece moci uci u jaci guild i ocistiti MH/BT sto je 100 puta zanimljivije od PvP-a :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2007, 11:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
nekidan sam raspravljao sa likom, kako smo raidali MC, i bilo je lijepo prisjetiti se tih dana. ono ide 40 ljudi, treci trash mob i ispada t1(mada je sranje, opet je t1), i onda dodjes kod, ne znam, barona i on ti dropa nesto i svi ono, ocu ja, ocu ja... i onda trosenje dkp-a(nije bilo ko danas, ljudi idu SSC i rolaju za iteme).

a sad odes u karazhan 2 puta, dobijes po koji epic, dobijes 40-ak badgeva, kupis sebi epic sa tim, i jos mozes napraviti 3-4 epica sa profesijom, malo pvp, i lik je fully epic geared, ajde bolan. ja sam sa svojim lockom otisao u karazhan i nabavio full epic gear, i jos sam imao FS set sa tailoringom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2007, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakve veze ima koji je loot sistem? Pa i prije je bilo DKP,loot council i roll sistema isto kao i sad, nema nikakve veze sto je TBC sad. A jedna od rijetkih dobrih stvari u TBC-u je bas ta sto su ogranicili raide na 25 ljudi pa sad ne slackuje pola raida ko nekad ;p

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2007, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jbg jesi ti ziri u pravu sto se tice da je postojalo sve to, ali isto tako u bwl, mc i ony ljudi su uglavnom isli na dkp, jer budimo realni, ima 10 mageava i svima treba item i sad svi rollaju, zato je tamo bio dkp, kao prioritet, da tako kazem.

sto se tice 25 raideva, to eto moze proci, ali mi je bezze sto su stavili karazhan(10 ljudi) koji ljudi mogu ocistiti za 4 sata, i to ne moraju sad imati neki equip da rastura, a svaki boss dropa epic-e. opet znam da je bio 10man raid i preTBC, UBRS i LBRS, ali nisu dropali epic-i od svakog bossa, dropali su plavi koji su bili onako dobri, i onda moras ici mc po neke epice, i onda mozes ici u bwl, a vamo odes karazhan i opremis se u dva raida samo ako imas malo srece sa rollom, i odmah mozes u ssc ili the eye, to mi je bezze

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2007, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta pricas ti? Gdje si ti vidio 10 magova u jednom raidu? A tad su bili dropovi koji je mogla uzeti samo jedna klasa, a sad svaki tier item dijele 3 klase. Znaci na kraju opet tu bude minimalno 5-6 ljudi koji trebaju taj item, tako da na kraju dodje isto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2007, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

opet sam se pogresno izrazio, a i ti si me pogresno skontao :)
evo uzecu za primjer Azuresong mageblade(castersko oruzje) nigjde ne pise da ga mage mora nositi, sto jes jes postojalo je mozda boljih oruzja za lockove, ali vidio sam ja i lockova koji nose azuresong. tada bas nisu bili zastupljeni neki drugi casteri, tipa noobkina i shadow priesta, ali jbg, opet, eto imas nekoliko mageava i nekoliko lockova. sto se tice tierova si u pravu, mageavi imaju svoje dropove, lockovi svoje itd. ali sjecam se tvog equipa dok si igrao u ressurected/randoms ili gdje si vec igrao. ti si imao 2-3 tiera2 ja mislim a sve ostalo su bili itemi normalnog tipa, za koje je mogao rolati ko god hoce, ako cemo realno. :)

sto se tice tog da sad 3 klase dijele iteme, to si u pravu, ali opet kazem, postoji tu itema koji nisu iz tierova, i plus sto su sad tierovi od 5 dijelova, a ne ko prije 8, tako da za vise itema moras rollati

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2007, 15:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nosio sam 3xt2 zbog aggro redukcije bonusa, a sve ostalo random iteme. Na te iteme nisu mogli svi rollati(a nije ni bio roll nego dkp) nego samo mage/lock posto su to tad bile jedine casterske dps klase(sp skoro niko nije vodio u raide) dok sad na random iteme idu mage/lock/sp (a za ringove/trinkete idu i elemental shaman,boomkin) tako da je na kraju isto.
A i kao da je vazno, neda mi se pisati vise :) Sve u svemu bolji je obicni WoW, bio bi TBC bolji da nisu usrali sve sa ovim novim PvP sistemom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2007, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

u pravu si koji vrag raspravljamo, WoW > TBC :)

nego vidicemo kako ce uraditi WotLK, pa ce se cuti, jel idu nagore ili nabolje :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 10:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
wow nema pvpa (ne racunam arene i battlegroundove - to je za retarde) i to ga pokopava sve vise i vise i mislim da je to razlog zasto ce Warhammer i Age of conan da ga sjebu

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2007, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mah, nece te dvije igre zajedno ni prici wowu .. vidjeces :) PvP u wowu je stvarno mutav, ali PvE je zato neprevazidjen :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2007, 20:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
off topic,
ima li iko okvirnu informaciju kad bi mogao WotLK izaći?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2007, 09:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
U narednih par godina :angel: Ne moze okvirnije 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2007, 10:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
vidjecemo ziri vidjecemo

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]