banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Filozofova mudra izjava:
Citiraj:
Moraju se uzeti i neke olakšavajuće okolnosti!

Cinjenice:
Citiraj:
što su istrazi priznali da su Ilića uvukli u smrtonosnu zamku, kako bi se dokopali skupocjenog BMW-a i kupili stan od tih para.

Citiraj:
"Dok je Ilić prilazio djevojci, njen momak je s leđa zapucao tri puta. Kad je Ilić pao na zemlju, Miljatović mu je prišao i hladnokrvno ga 'ovjerio' u glavu, još jednim hicem iz automatske puške", tvrdi optužba.

Citiraj:
Tijelo žrtve ubacili su u gepek njegovog BMW-a, odvezli se u kanjon Vrbasa, selo Bočac, i beživotno tijelo bacili sa litice u kanjon. Automobil su vratili u grad i parkirali u Ulici Save Ljuboje, u naselju Starčevica, u neposrednoj blizini stana, gdje je Miljatović živio s roditeljima.

Koja olaksavajuca okolnost?? Sto je rekao tati "e cale, ja ubio covjeka"??

Filozofe, ti bash znas kako covjeka da nasmijes.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 15:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2007, 21:45
skota je trebalo ubiti...treba zahvaliti djeci sto su ga overili

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 15:32 
Ma da....ne mozes pozeliti bolju djecu!!!! :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 15:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
ovako, niko nikog nije opravdao što je nekog ubio...

to je naravno za kaznu doživotnu (ko god da je žrtva)...

ja samo govorim.. zašto ne naprave sačekušu nekom običnom čovjeku koji radi za platicu, onda se vraća posle posla ženi i djeci, u kafanu niakd nije ušao... i tako godinama... ;) ja takvog još ovjerenog nisam našla..

a ovde dajem javno sledeću izjavu:

da je kojim slučajem on ili bilo ko drugi prodao mom djetetu drogu (samo jednom), ja bih lično išla da ga ubijem, pa nek robijam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 16:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Da da da , imati bogatog punca , lijepu ženu i pametnu dijecu, pa šta čovjek još da poželi , možda neku iskompleksiranu djevojčicu od 19 godina, eto čisto radi provoda , jen ne može da škodi!

Ako su ta djeca socijalni slučaj i žrtve rata ja bih se pozvao na to i to bi bila olakašavajuća okolnost! Pa čega sam se sve nagledao u ovom ratu ništa me ne bi čudilo!

Da zaključimo : Svetac ubijen od strane dvoj đavolčića u krugu KC! Razlog srebroljublje po tvrdnji optuženog!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
a ovde dajem javno sledeću izjavu:

da je kojim slučajem on ili bilo ko drugi prodao mom djetetu drogu (samo jednom), ja bih lično išla da ga ubijem, pa nek robijam.

E pa bar od tebe ovu izjavu nisam očekivao (iako si me u nekoliko navrata znala iznenaditi)...
Svoje djete (kad budeš imala) odgoji i nauči nekim stvarima...većina djece se nalaze u neposrednoj blizini sa drogom pa je ne uzmu.Činjenica je da je svijet takav i da se prodaja droge raširila, ti svoju djecu trebaš tome "prilagoditi" (načiti), jer tvoje djete za njih je isto kao i sva ostala...znači razlika se nalazi u djetetu, ne u dileru i drogi....

Citiraj:
Pa čega sam se sve nagledao u ovom ratu ništa me ne bi čudilo!

Ti opet na rat ode....ti imaš problema koje trebaš rješiti sam sa sobom...

Citiraj:
Ako su ta djeca socijalni slučaj i žrtve rata ja bih se pozvao na to i to bi bila olakašavajuća okolnost!

U ovom slučaju to je "hvatanje za slamku"....koje ne pije vode....

Citiraj:
ovako, niko nikog nije opravdao što je nekog ubio...

Ti možda nisi, ali pročitaj sve postove i vidjećeš da nekolicina ljudi to stalno opravdava činjenicom da je čovjek bio "diler"....

Citiraj:
skota je trebalo ubiti...treba zahvaliti djeci sto su ga overili

Betmen loše utiče na tvoje zdravlje....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 20:01 
Citiraj:
Betmen loše utiče na tvoje zdravlje....

ahahahahaa...ma bravo!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2007, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Anakin u bato koji ti analitičar, čudi me da te nije neka kuća angažovala da daješ odgovore na sve! Takvi nam ljudi trebaju na državnim funkcijama, ovde su ljudi poput tebe tehnološki višak! Balast! ali ne predaji se, jer ideš u doborom smijeru pa za jedno 200 godina možda ti i uspije!
:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
..znači razlika se nalazi u djetetu, ne u dileru i drogi....

netačno. odrastao čovjek, diler, ima više znanja o drogi i uopšte o životu od nedozrelog djeteta. dakle, on je svjesniji svega u cijelom procesu diler -droga-konzumacija, i etički dužan da to ne radi. to jest da ne radi psihomanipulaciju nad osobom manje osvještenom od sebe.

Ti možda nisi, ali pročitaj sve postove i vidjećeš da nekolicina ljudi to stalno opravdava činjenicom da je čovjek bio "diler"....

Netačno. tako to nekolicina ljudi pogrešno interpretira(kao opravdavanje ubistva), a niko nije opravdao ubistvo, već samo iznio okolnosti pod kojima je ubijeni živio i koje impliciraju 'život na rubu' ionako(i bez ubistva).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 01:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E draga XIX century , sudci sa foruma su već donijeli presudu kakve okolnosti! Sve je bilo po PS , nikakve okolnosti nisu posotojale, čovjeku su oduzeli život na čuđenje mnogih iz KC, koji su to posmatrali uz kokice i neki sokić! U kakvom ja to gradu živim, zašto ne možemo svi biti jedna velika zadovoljna prordica gdje svako svakog zna , koliko ima zubi i ostalo? :drinking: :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 02:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Taman da je pokojni bio najveći zločinac na ovom dijelu balkanskog poluostrva, niko nema pravo da ga ubije, a pogtovo ne dvoje balavaca, koje su tako mislili da se olako izvuku iz životnih problema.
Koje olakšavajuće okolnosti? Da su socijalni slučajevi pogođeni rođenjem i odrastanjem u ratu? Pa šta bi bilo da svako stoto dijete odraslo u ratu, uzme pušku u ruke i ubije po jednog čovjeka, a poslije se vadi na ratne traume? Koliko bi nas živih u tom slučaju hodalo po svetoj zemlji? Da su ga ubili iz nehata, misleći da ga samo uplaše ili nešto slično, ali ispaliti rafal u čovjeka i još ga dokusuriti metkom u glavu? Pa ne treba biti psihoanalitičar da se shvati da je to bilo proračunato i isplanirano, dakle ubistvo sa predumišljajem. Ko je i šta je bio pokojnik, nije i ne može biti olakšavajuća okolnost...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 08:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
XIX century je napisao:
..znači razlika se nalazi u djetetu, ne u dileru i drogi....

netačno. odrastao čovjek, diler, ima više znanja o drogi i uopšte o životu od nedozrelog djeteta. dakle, on je svjesniji svega u cijelom procesu diler -droga-konzumacija, i etički dužan da to ne radi. to jest da ne radi psihomanipulaciju nad osobom manje osvještenom od sebe.

Netačno. tako to nekolicina ljudi pogrešno interpretira(kao opravdavanje ubistva), a niko nije opravdao ubistvo, već samo iznio okolnosti pod kojima je ubijeni živio i koje impliciraju 'život na rubu' ionako(i bez ubistva).

jesi ti svjesna da ON NIJE PRODAVAO DROGU, NIKOME, ubijen je zbog auta, nije bio diler...Jedina njegova greska je da se dobro ozenio i da se je kretao u pogresnom drustvu ( ali to mu ne zamjeram jer sa tim ljudima je odrastao ) :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
Anakin u bato koji ti analitičar, čudi me da te nije neka kuća angažovala da daješ odgovore na sve! Takvi nam ljudi trebaju na državnim funkcijama, ovde su ljudi poput tebe tehnološki višak! Balast! ali ne predaji se, jer ideš u doborom smijeru pa za jedno 200 godina možda ti i uspije!

:lol: :lol: Što si zapjenio?zanimljivo je kako ti mene uvjek procjeniš, mora da imaš mnogo životnog iskustva, ja sam već otišao u dobrom smijeru i odavno mi je uspijelo,ali to nije ni važno ovde. Ali druže filozofe tvoja "filozofija" je prazna da ne kažem "tupa". Poradi malo na njoj...tuđe postove ne shvataj uvijek kao nešto lično, pročitaj ih po nekoliko puta, možda nešto naučiš....možda počneš razmišljati kao odrastao, realan čovijek....kako ja tebi uvijek davam savijete, a ti mene napadaš ccc....

Citiraj:

E pa kad ti dijete (ne daj Bože) uzme sutra drogu ti otiđi pa to ljepo objasni dileru....korjene sječeš u startu....djete ti nauči, jer dilera u svakom slučaju nećeš moći....ali to je već za neku drugu temu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2007, 12:02 
Dobro sada, jesu ljudi stvarno gloopi ili sta...oni i dalje navaljuju pricom o dilanju, a fino rece neko gore da lik nije imao nikakve veze sa tim. :roll: :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]