banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2007, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Dok se u Rs kradu milioni i niko se krivicno ne goni zbog toga evo kako se drzava odnosi prema ocu šestero djece. Ovo je za plakati nad drzavom nam...
http://www.blic.co.yu/repsrpska.php?id=21425

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Citiraj:
Kao dokaz da je sve ovo tačno pre dva dana sam doveo decu u Sud, ali ih je predsednik Suda Zoran Dimitrić izbacio

:bad-words: :snipersmile: :2gunfire:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
naravno, to je doletova drzava, slicno kao i kod kare(karadzica)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
bilo je sinoc na vijestima...uzas...treba platiti 161 km (cini me se)...a kavi pederi :mad: :mad: jadnog covjeka terete za 2-3 drveta a lopovi milijarde zgrnu ne dobiju ni dana...jebem vam mater!!! :evil: :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 11:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 18:04
Verujem, cenjeni sude
da dobro poznaješ ljude
vi barem imate posla
jer ćud je ćud, a sud je sud

Verujem, cenjena glavo
da si i učio pravo
da svakom sudiš pošteno
jer čast je čast, a vlast je vlast

..sve ja to poštujem
tu su paragrafi pa zagrabi
nek' isto je i đavolu i đakonu
pa nek se zna...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
Citiraj:
U molbi je kao razlog naveo da je jedini hranitelj osmočlane porodice u kojoj je šestoro maloletne dece. Naveo je Mile i da njegovo dvoje od šestoro nejači idu u školu do koje pešače tri kilometra i da ih, kad su veliki snegovi, prati u oba pravca, a o strahu da mu se deca, ne daj Bože, razbole kad zazimi - da ne govorimo.

Citiraj:
Kao dokaz da je sve ovo tačno pre dva dana sam doveo decu u Sud, ali ih je predsednik Suda Zoran Dimitrić izbacio. Zbog izdržavanja ove kazne ostao sam i bez posla u pekari u kojoj sam zarađivao novac da prehranim porodicu“, kaže Vujović.

ja ne mogu shvatiti da neko moze da bude tako hladan i ovako covjeku napravi...ovo je nemoguce...dabogda gorio u paklu i sudija i onaj sto ga je prijavio... :mad: :mad: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 14:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
jebemu boga, kakav je to nacin, covjek zbog 3! jebena drveta zavrsi u zatvoru, a trudi se, radi, ne prosi na ulici da bi prehranio porodicu....jebem ti drzavu ovakvu... :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ovo jeste velika sramota našeg sudstva.

Nemojte pogrešno da me shvatite, ali nikako ne mogu da shvatim zašto ljudi koji su na ivici bijede, prave djecu kao da su najveći bogataši. :roll:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Shekara je napisao:
jebemu boga, kakav je to nacin, covjek zbog 3! jebena drveta zavrsi u zatvoru, a trudi se, radi, ne prosi na ulici da bi prehranio porodicu....jebem ti drzavu ovakvu... :x

Najzalosnije je to sto je covjek pristao na sve. Prvo se slozio sa placanjem kazne ali je molio da mu to podijele u rate kako bi mogao platiti. Kada su to odbili i rekli da mora u zatvor trazio je da ide na proljece ali ni to nisu prihvatili. sramota. neki ukradu milione(ko je rekao Dusanic?) i odleze pola godine a on za 3 drveta 19 dana. Ako cemo proporcionalno vrijednosti ukradenog i kazne...boze moj.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Strašno!
Za šta su ljudi ginuli?
I čemu vodi sve ovo?

:cry:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Ovo je strašno!

DELLBOY je napisao:

Nemojte pogrešno da me shvatite, ali nikako ne mogu da shvatim zašto ljudi koji su na ivici bijede, prave djecu kao da su najveći bogataši. :roll:

A kad je tema bijela kuga, onda se žalite što ljudi ne rađaju više djece... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 14:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
DELLBOY je napisao:

U potpunosti te razumijem. O tom smo već negdje pričali. Mene isto nervira to što znaju se ....ti do mile volje, a ne razmišljaju kako će djecu othraniti.

Surovo je što ovako razmišljam, al surovi su i ti ljudi koji ne razmišljaju gornjom, nego donjom glavom.

Et tako.

On topic:

Svi sve znamo. Dokle? E to ne znamo.

Vrh

Tema posta: mislim ljudi
PostPoslato: 29 Nov 2007, 15:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2007, 15:33
ja sam ZA da mu se ta kazna prebaci za proljece nije u redu ipak ide zima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
DELLBOY je napisao:

Nikad nije pomoc niotkoga trazio dok god moze svoju djecu sam da
prehrani.
Citiraj:
Četiri godine je proveo u rovu, a pitanje koje nam je često postavljao je bilo zašto su se kola slomila na njemu pored tolikog kriminala i korupcije. Iako ima šestoro dece, Vujović nikada nije tražio niti njegova deca dobijaju dečji dodatak, jer kaže da ih „može izdržavati i od svog rada“.

Ni djeciji dotadak ne dobija, iako bi trebao..a drzava ga osudi zbog 3 drveta...nemos vjerovat'.

Poslednji put menjao Helena dana 29 Nov 2007, 16:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ma dajte vise, dellboy mislio sam da si malo ozbiljniji....

Cuj kako napravi toliko djece, a sta ako je htio? Voli djecu, u jednom periodu svog zivota je mozda zivio ljepse, lakse, imao vise mnogo vise novca? Pa se sve preokrenulo, najmanje njegovom krivicom?

Osim toga, ja bih sumara prije okacio za noge o kakvu bukvu nego sudiju. Sumar je sigurno tu iz sela, komsija mu, pa da ne znam koliki si papak, veci ne mozes biti.

Bolje da sjece on nego ,,Fagus kompanija,,. Iza njega ostaju bar djeca, a iza fagusovaca nista.

Doabr komentar sa BLIC-ovog sajta:

Citiraj:
Borislav | Četvrtak, 29 Novembar 2007. 08:46h
Koncept državne uprave je napušten jer on fokus stavlja na vršenje vlasti.U razvijenim zemljama je prihvačen koncept javne uprave kao javne službe a on podrazumjeva socijalni aspekt funkcije države kako egzekutive, legislative i judikature.Šta reči o postupku ovog suda i sudije,oni žive na poćetku dvadestog vjeka.Reforma javne uprave podrazumeva da ovakvi likovi nisu edukovani a ni etični da obavljaju poslove u sudstvu. "Bogovi" koji nisu u stanju da prate promjene u društvu treba "skloniti" da svoj birokratski ego zadovoljavaju na marginalnim mjestim u društvu.Ovo je eklantantan primjer da mnogi ljudi nemaju sposobnosti da prihvate i primjene socijalni aspekt koji se imperativno postavlja pred sva tri segmenta horizontalne vlasti.Dokle???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 16:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Sinoc sam procitao tu vijest i nazalost se nisam osjecao dobro nakon toga ... Jedno veliko razocarenje, doslo mi maltene da se rasplacem zbog one djecice ... Inace ne psujem, a sad mi dodje da tom sudiji "§$%#°!* ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja bih dodao i tuzioca i sve sudije. Samo u Zvorniku nema Okruznog suda koji je u Bijeljini? Jel se tamo zalio?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, da jos cete vi vidjeti gdje vas dodik vodi. Jos koliko ima ljudi koji imaju djecu a nigdje ne rade. Sto se tice proizvodnje djece slazem se sa prasicom. Ali ako mu ne daju nikakvu pomoc sto mu onda stvaraju nevolje. Hajde da je to neki sad mafijas. Nego zbog tri glupa drveta koja i onako zatvor ne moze povratiti. A klipan kaze odgoditi za proljece, vidi se da je dodikov. Sta odgoditi-ponistiti kaznu. A u zatvor dodika i kompaniju pa cemo prije u evropu i manje ce biti ovakvih jadnih ljudi koji su prisiljeni sami vuci sumu da bi ugrijali porodicu i jos ih kaznjavaju za to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vim, druze, ovo nema veze sa Dodikom, ovakvih slucajeva je bilo i prije Dodika, a nista ne obecava da ih nece biti ni posle. Pa ni u nekog virtuelnoj multi-kulti gradjanskoj Bosni.

Btw. Nasao sam na Netu, Zoran Dimitrić je Predsjednik Osnovnog suda Zvornik.

Dakle, postoji jos i Okruzni sud. Zalba mi mogla potrajati bar do proljeca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno. Ali on da je pravi reagovao bi na ovo i ne bi se rasipao dok ima ovakvih ljudi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]