banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Maj 2025, 11:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Traileri
PostPoslato: 24 Dec 2004, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Hm .. vecina novijih (a Boga mi i starijih) igara je imala (ima) neki uvodni "filmic". Neki su jednostavno retardirani, dok su drugi pravo malo remek dijelo. Evo npr najavni traileri za BloodRayne 2 su blago receno fantasticni, zatim je tu uvodni trailer za WarHammer 40k kojeg ja ne mogu opisati rijecima. Jednostavno sam ga pogledao i sledio se. Onda sam uzeo i fino ga pogledao jos nekih 15 puta i pao u delirij :) .. kakav prikaz Battlefield-a .. jednostavno fantasticno :) Ima ih jos par koji su mi se urezali u sjecanje .. to su uvodi iz SC-a (i BW-a) te ona sekvenca iz originalnog SC-a kada prelazite Zerg kampanju .. Marinci + Ghost nose A.Bomb na onoj svemirskoj stanici koja ce uskoro biti overrun by zerg .. kakav adrenalin ! Sjajno ! Dalje .. RTS Metal Fatigue, uvodni kao i svi ostali traileri su uradjeni u japanskom (ili nekom istocnjackom 'ebem ga) Manga fazonu ! Nevidjeno dobro, pogotovo ce se svidjeti fanovima Robotech-a. Dakle ... ima li koji trailer koji bi ste vi preporucili ? Pricajte ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2004, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ima dosta dobrih trailera. Nabavio sam Warhammer: Dawn of War, i dosta mi se svidjela uvodna animacija, gledao sam je kasnije ponovo.

Usput, nabavio sam danas i Max Payne 2 (Max Payne 1 mi nije radio, možda je bolje da ga pokušam nabaviti na drugom mjestu pa prvo igram njega), ima malo čudnjikav ali zanimljiv početak, umjesto uvodne animacije ima one slike, i monolog u pozadini, svidjelo mi se.

Blizzard ima odlične trailere, sjećam se jednog upečatljivog za Diablo II, a i animacije u samom Diablu II su dobre.

I traileri za Warcraft III su bili dobri, neki su imali scene masovne bitke, sa odličnom muzikom u pozadini, nešto kao Gospodar Prstenova.

I Starcraft ima odlične animacije. Ma Blizzard je to :)

Znam da mi se još trailera svidjelo ali ne mogu se sad sjetiti.

Vrh

Tema posta: Re: Traileri
PostPoslato: 24 Dec 2004, 23:49 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
V@nja je napisao:
Hm .. vecina novijih (a Boga mi i starijih) igara je imala (ima) neki uvodni "filmic". Neki su jednostavno retardirani, dok su drugi pravo malo remek dijelo. Evo npr najavni traileri za BloodRayne 2 su blago receno fantasticni, zatim je tu uvodni trailer za WarHammer 40k kojeg ja ne mogu opisati rijecima. Jednostavno sam ga pogledao i sledio se. Onda sam uzeo i fino ga pogledao jos nekih 15 puta i pao u delirij :) .. kakav prikaz Battlefield-a .. jednostavno fantasticno :) Ima ih jos par koji su mi se urezali u sjecanje .. to su uvodi iz SC-a (i BW-a) te ona sekvenca iz originalnog SC-a kada prelazite Zerg kampanju .. Marinci + Ghost nose A.Bomb na onoj svemirskoj stanici koja ce uskoro biti overrun by zerg .. kakav adrenalin ! Sjajno ! Dalje .. RTS Metal Fatigue, uvodni kao i svi ostali traileri su uradjeni u japanskom (ili nekom istocnjackom 'ebem ga) Manga fazonu ! Nevidjeno dobro, pogotovo ce se svidjeti fanovima Robotech-a. Dakle ... ima li koji trailer koji bi ste vi preporucili ? Pricajte ..

Hahahah .. kao da smo na ircu pricali o tome ?? aaa?? :))))

SC/BW animacije rulaju totalno .. pogotovo ako se uzme cinjenica vrijeme u koje su pravljene ... :>

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 08:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2002, 18:50
Da li je neko gledao uvod u Riddick?
Jako zanimljivo vrijedi pogledati:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Meni se najbolji traleri iz Final Fantasy VIII zatim WarCraft III ,kraj kampanje sa orcovima ,najbolji trailer koji sam vidio u igri i Resident Evil II ,III pocetak igre .Takodje RedAlert II je imao odlican zavrsni trailer .

Vrh

Tema posta: Re: Traileri
PostPoslato: 25 Dec 2004, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mIRCon je napisao:
V@nja je napisao:

Hahahah .. kao da smo na ircu pricali o tome ?? aaa?? :))))

SC/BW animacije rulaju totalno .. pogotovo ako se uzme cinjenica vrijeme u koje su pravljene ... :>

Toliko od mene ... :)

Prvo sam postavio topic pa sam se tebi obratio :)

Squall .. RA:2 .. Tanya ! :) Sto se WC-3 tice .. potpuno sam ga zaboravio. Cinematici su za 10 ! Ni WC-2 uopste nije za baciti (kao sto mIRCon rece .. ako uzmemo u obzir kad je to napravljeno ! ) Kao sto vec Vader rece .. Blizzard je Blizzard ;)

Vader .. rekoh ja da je Dawn of War dobar :) Sto se MP 1 tice .. mozda je problem u XP-u, ne znam, raspitaj se !

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 11:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nemozes igrati Max PAyne na XP ni ja nisam mogao [ALI NISAM PROBAO KADA SAM INSTALIRAO SP2] ali na obicnom ne radi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Čuj sad provale da ne mogu igrati Max Payne 1 na XP, ko bi to očekivao. Pa kad je ta igra izašla i na kom windowsu radi?

Pomislio sam u početku da je možda to problem, jer mi je pri pokretanju javio da to kao nije win32 aplikacija, ili nešto slično. Ali nisam mogao pristupiti ni jednom fajlu na CD-u, vidim sadržaj, direktorije i fajlove ali ni jedan ne mogu pokrenuti, ni html-ove, ni druge, kaže "file not found" pa sam zaključio da je CD oštećen i da zato neće ni da se instalira.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Čuj sad provale da ne mogu igrati Max Payne 1 na XP, ko bi to očekivao. Pa kad je ta igra izašla i na kom windowsu radi?

Pomislio sam u početku da je možda to problem, jer mi je pri pokretanju javio da to kao nije win32 aplikacija, ili nešto slično. Ali nisam mogao pristupiti ni jednom fajlu na CD-u, vidim sadržaj, direktorije i fajlove ali ni jedan ne mogu pokrenuti, ni html-ove, ni druge, kaže "file not found" pa sam zaključio da je CD oštećen i da zato neće ni da se instalira.

Izasla je poodavno, ima sigurno 3-3.5 godine, a mozda i vise. Probaj uzeti novi CD pa vidi sta ce se desiti ..

Pogledao sam ja Riddickov trailer, dobar je ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

V@nja je napisao:
Izasla je poodavno, ima sigurno 3-3.5 godine, a mozda i vise

Onda bi morao da radi, mislim da sam na XP-u bez problema igrao igre i iz 1999. godine, a i starije. Nije godina u pitanju, vjerovatno su je nezgodno napravili. Nema veze.

Gdje si vidio Ridiccov trailer? Kažu da je i igra odlična, ne tako mali broj igrača kažu da je osjetno bolja od Half Life 2.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gledao sam i trailer a i uvodni cinematic. Trailer je bio na predproslomjesecnom PC PLAY DVD-u, a cinematic sam gledao kad sam instalirao igru :) Ima je kod brke .. 1 DVD.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 21:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nije provala nego stvarno ne radi, udje u igru i pri ucitavanju samo zaledi komp a probao sam i na 3-4 druga racunara i ista stvar [a to nije prva igrica koja ne radi pod XP OS i kod ostalih je isti slucaj kada ulazi ili udje samo zaledi komp.] Da li su u XP SP2 rijesili taj problem neznam... ali ti probaj sa drugim cd-om ali neces nista napraviti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 22:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

2_good_2_b_true je napisao:
ali ti probaj sa drugim cd-om

Ma nema potrebe da probavam

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Izašao je trailer za Trinity, ekspanzija za Eve Online, sviđa mi se iako igru ne igram ali sam skinuo trailer, 64 MB, dobra muzika a i okruženje, svemir, brodovi, svemirske stanice :)

http://www.gamershell.com/download_22140.shtml

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2007, 01:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2003, 22:25
trailer i nije bas "uvodni filmic" al' 'aj, svi smo skontali sta si htio reci Vanja! :)
Sto se toga tice, blizzard ima najbolje filmove u igricama! I hitman nije los! Starcraft! I da...prva igra koju sam igrao na PC-u, zove se Heart of Darknes...1998 je izasla ja mislim...mozda i prije. Uglavnom, igrica je imala jaaako fine i zanimljive filmice! :)

pogledajte, necete se pokajati :)

http://www.youtube.com/watch?v=BP-qLoBl ... e=related#

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2007, 21:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Blizzard ima ubjedljivo najbolji trailer za WoW, samo je problem sto nista od toga nema u igri, nazalost.U traileru vidite taurena kako udara totemom (kao u obicnom war III) ili Dwarf huntera koji se krece po shumi obucen sav u kozni armor i td ... A u igri imate huntera koji izgleda vise kao kanta nego hunter :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]