lovac milivoje je napisao:
Bezze je sto napadate momka ovdje. Ako mu je zelja nek pjeva, ko vama brani. Pjevajte, igrajte sah, bavite se nekim sportom.... svako se pronadje u necemu. Ako jos dobijete medijski prostor za to cim se bavite, jos bolje.
ATV se inace srozala skroz. Dnevnik im pocinje sa kojekakvim socijalnim slucajevima (tipa zena koje rode 10-oro djece a muza nigdje pa im treba neko praviti kucu), a onda se nastavljaju vijesti ipa ko se objesio, ko je poginuo u saobracajci kod nekog sela Bogu iza ledja, pa kojekakve kvaziafere itd itd. Mislim poslije njihovog dnevnika samo u depresiju da padnes. Nigdje reportaze o nekom novom pogonu gdje se zaposlilo 20 ljudi, ili o nekoj svecanoj manifestaciji, i sl dogadjajima. Iz ove grupe izdvajam ljude koji su zboh neke nesrece (tipa invalida koji ne mogu da rade, ili kad nekom izgori kuca u pozaru) ugrozeni, i smatram da ih treba prikazati jer jos uvijek ima dobrih ljudi koji ce im pomoci ako to vide. Ali silovati gledaoce sa ostalim glupostima koje oni prikazuju je van pamet. Ne bih da zvucim kao Ilija Cvorovic ali mislim da rade za neku stranu obavjestajnu sluzbu, jer napadaju sve zivo u RS. A i otkud im onolike pare
Svidja mi se njihov dnevni program. To moram izdvojiti.Imaju finih, laganih, kolaznih emisija.
takve se vijesti gledaju, a ne one na rtrs gdje ne mozes dobit sliku stvarnosti. jesu losi ali nisu najgori. otvaranja radnih mjesta nema, pa samim tim nema ni na vijestima. ako te baca u depresiju nemoj ni gledati, ali to je realnost.
a ovi sto 'pjevaju' , samo zavijaju i skavlicu, kako rece drug Ilija Cvorovic