rastko je napisao:
CAO,
Interesuje me vase misljenje o jedinom Banjaluckom ZATVORENOM
bazenu, tj. onom na Seheru?
Stavila sam to u ovu temu, jer mi treba vise razlicitih misljenja.
Poenta je u tome sto veoma volim plivanje i to je jedini izbor,
za koji ja znam, ali..recimo da su dosadasnji komentari dosta
nepovoljni.
Ja bih da plivam, a ne da me neko maltretira.
Ali sve je to rekla-kazala, pa me intresuju Vase licno misljenje
o tom bazenu.
Hvala!

Ja baš volim plivanje, i to da odem na trening. za to je jedini Šeherov u cijeloj BL
Imala sam i povredu zgloba prošle godine, pa sam morala ići plivati u sklopu terapije
Nisam zadovoljna, uvijek pokupim neku infekciju ili se prehladim.. od 6 tuševa jedan radi i to onaj tik uz RAZBIJENI prozor, a napolju recimo -10

(ovo sve za zimu, jer jedino zimi i mogu otići tako plivati, pošto je ljeti to nemoguće, tako da ljeti ni ne idem)
Ugl, prošle godine sam išla intenzivno svaki dan zbog zgloba, pa sam takvu upalu sinusa zaradila, da 3 mjeseca sebi nisam došla
Otad ne idem niti imam namjeru i to me veoma boli, jer nemam gdje da plivam u ovom selu.
Voda je puna hlora, ako su ti osjetljivi sinusi - neka ti Bog pomogne.. sumnjam da je nešto i čista... karta 5 KM? ne vrijedi ni 2 KM, po meni.. onaj otkad je preuzeo bazen, digao na 5 KM, a ništa nije renovirao.. tuševi ne rade, ormarići razdrkani, pločice izrazbijane, daske na plafonu sagnjile.. pa mogao je za 5,6 makar jednu stvar popraviti- no comment
ovo što helena reče ako uzmeš 30 karti dobiejš ih po 3 KM, ja mislim, al moraš ih potrošiti za 1 mjesec (imaju rok ).. onda uzmete vas troje kupite 30 karti, i platite zajedno , na tri dijela.. tako sam ja radila.. znam ljude što su izimali tako karte pa šverc komerc
ugl, ja više ne idem niti ću.. al drugima možda ne smeta, pa nek idu . ja ću ići kad bude neki bazen koji zadovoljava osnovne higijenske i uslove bezbjednosti- pa nek košta karta i 10 KM.