banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Šta, spustila sam te pa sad oćeš i dalje da se svađaš sa mnom i zalaziš u moj privatan život? :lol: Ne, neću ti priuštiti to zadovoljstvo da znaš da li radim ili šta nosim, ali moram priznati da ti je pokušaj vrlo suptilan. Samo napred, biće i od tebe nešto 8)

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 19:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Naravno da je ispravno i sotona i sotonizam, ali objasniti to klincima i nepismenima je malo teže. Nisam mislio da provociram prave sotoniste, nazvao sam emisiju tako zbog besmisla, javnog ponižavanja, opšteg neukusa i kiča koji dotična pruža. Kad ono ne lezi vraže, opasni sotonisti ovog foruma i grada su pomislili da ima tu nešto i za njih. Ko zna, možda i ima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Jos malo pa ce i ATV postati kao Vikom,a bili su medju boljim televizijama na ovim prostorima

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
hahahahahahahahahahhahahahha :lol: :lol: :lol:

Mi to gledamo redovno, onako familijarno. I cijepamo se od smijeha.
Dobro dodje, ne znam cemu bi se drugom nasmijala osim ljudskoj gluposti.
Kakvi kraljevi!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Tuga je samo što se to nameće kao neka referenca novim klincima...
Polako ali sigurno!

Što neko reče... dno ne postoji!
Ko zna šta nosi novi dan!?!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 15:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Citiraj:

Najvjerovatnije jos dna na medijima. :(

Vidjeh neki dan Zaka Houdeka tamo.Ko njega nasanka da dodje?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
tomasd je napisao:
Citiraj:

Pare ga nasankale :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tomasd je napisao:
Citiraj:

Najvjerovatnije jos dna na medijima. :(

Joj i ja sam taj dan bio tamo! :lol:
(Jebiga... po službenoj dužnosti... sjebali nešto pa zovu!)

Žak je sjedio ko djete na tuti i pitao sa što nije ponio neku kapicu da se bar po glavi pokrije! Čovjek nije mogao da shvati šta se to oko njega dešava!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 21:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Citiraj:
Žak je sjedio ko djete na tuti i pitao sa što nije ponio neku kapicu da se bar po glavi pokrije! Čovjek nije mogao da shvati šta se to oko njega dešava!

Tako nekako sam i mislio... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 12:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
ove nade traju vec 2,3 godine... Prvu sezonu je i bilo par normalnih takmicara, al sad... I uvjek me nerviralo sto ljudi pjevaju na midi zvuk, lol, pa nije to takmicenje kareoka...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je najbolja oprema koju poseduju :lol: :lol: :lol:

Jel zna neko sta dobija pobednik, tj za koju ``poznatu`` muzicku kucu ce da snimi album, bas me zanima :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 15:24 
Veteran
Veteran

Ma kakva muzička kuća, dobija vjerovatno probni posao konobara u Mjuzik holu ili nešto tako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 19:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2007, 17:01
Evo ljudi ja se takmicim tamo i ako ima neko los komentar neka kaze i zasto.
Ne mozete sve ljude svrstavati u isti kos,a pre toga da ne saslusate sve.
Mnogi od vas pogledaju par takmicara pa daju nekakva misljenja.
Neka neko kaze sta meni tamo fali jos? Pevao sam Z.Joksimovic - Crnokosa,pa pogledajte,bude par puta u toku dana.
Ako neko milsi da ne valja uvek sam raspolozen za duel u pevanju.
Hvala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 19:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ne kazem da sam ja nekakav pevac da zvonim,ali Bogme nisam ni toliki debil kako ste napisali uopsteno o takmicenju....
Organizacija show-a ima dosta propusta pocevsi od matrica pa nadalje,ali sta ces moras se prilagoditi situaciji.
Tek sad ovu zadnju emisiju su umiksali kako treba,pa malo bolje zvuci.
Po meni ima nekih desetak kanditata koji stvarno mogu napraviti nesto,zato pricekajte dok otpadne slabiji deo,pa onda komentarisite svakako.

Zbog ovakvih komentara ne moze nista da napreduje u ovoj zemlji,pa ni muzika. Jer predrasude davati,a ne saslusati sve,nije u redu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije to do napredovanja u drzavi ili bilo gde drugo, jednostavno takmicenje je na tako niskom nivou, od scenografije, thnike pa do svega ostalog. Pogledaj malo bolje takva takmicenja u zemljama iz okruzenja pa ces znati o cemu pricamo pa i sam OBN music talent je 1000000 puta bolji od ovog. Jednostavno ovaj show je dno dna, ako dno postoji :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kol'ko para tol'ko muzike!

Uvijek bilo!!!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 20:41 
Veteran
Veteran

qretsar je napisao:
Zbog ovakvih komentara ne moze nista da napreduje u ovoj zemlji,pa ni muzika. Jer predrasude davati,a ne saslusati sve,nije u redu
Ne kazem da sam ja nekakav pevac da zvonim,ali Bogme nisam ni toliki debil kako ste napisali uopsteno o takmicenju....

Hajde objasni nam kako će ovi komentari uticati na tvoju karijeru? Kako mi spriječavamo tvoje napredovanje? Što si se prijavio kada "nisi nekakav pjevač"? Zar nije to takmičenje za pjevače?
Ja sam gledao jedno izdanje te emisije, ne sjećam se tačno koji si ti, ali nijedan nije znao pjevati i to ni blizu. Kao što kaže Info pogledaj na drugim televizijama kako to izgleda, sad je to popularno ima skoro svaka televizija vlastiti šou. Ljudi koji su nešto napravili nakon takvih emisija svi znaju pjevati a još mnogo ih nije ništa napravilo a isto su dobri, dakle nema tu podvale ako hoćeš da se baviš tim ipak moraš nešto znati. Mada su kriterijumi izuzetno niski što ta emisija dokazuje ali takve antitalente samo na ATVu puštaju da nešto javno izvode.
I nisu to nikakve predrasude, odgledao sam tu emisiju i nisam mogao vjerovati da neko ono pušta na televiziji. I ključna stvar su kandidati koji nemaju blage veze, na drugim televizijama takve izrežu pa puste da se ljudi malo ismiju, a ovdje su to finalisti. Ja nisam gledao kakva je scenografija, kakve su matrice jer me to ne zanima, ali kada sam čuo kandidate prenerazio sam se. Jasno je na šta organizator cilja kada su mu je onakav žiri.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 23:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

fantomacan je napisao:
qretsar je napisao:

Hajde objasni nam kako će ovi komentari uticati na tvoju karijeru? Kako mi spriječavamo tvoje napredovanje? Što si se prijavio kada "nisi nekakav pjevač"? Zar nije to takmičenje za pjevače?
Ja sam gledao jedno izdanje te emisije, ne sjećam se tačno koji si ti, ali nijedan nije znao pjevati i to ni blizu. Kao što kaže Info pogledaj na drugim televizijama kako to izgleda, sad je to popularno ima skoro svaka televizija vlastiti šou. Ljudi koji su nešto napravili nakon takvih emisija svi znaju pjevati a još mnogo ih nije ništa napravilo a isto su dobri, dakle nema tu podvale ako hoćeš da se baviš tim ipak moraš nešto znati. Mada su kriterijumi izuzetno niski što ta emisija dokazuje ali takve antitalente samo na ATVu puštaju da nešto javno izvode.
I nisu to nikakve predrasude, odgledao sam tu emisiju i nisam mogao vjerovati da neko ono pušta na televiziji. I ključna stvar su kandidati koji nemaju blage veze, na drugim televizijama takve izrežu pa puste da se ljudi malo ismiju, a ovdje su to finalisti. Ja nisam gledao kakva je scenografija, kakve su matrice jer me to ne zanima, ali kada sam čuo kandidate prenerazio sam se. Jasno je na šta organizator cilja kada su mu je onakav žiri.

Mozda si gledao kada je pevala druga grupa.
Sto se tice onoga "nisam nekakav pevac", rekao sam zato sto nisam Zeljko Joksimovic ili neko sl.
Imam jos uvek 16 godina i tek treba da napredujem,ali zasigurno mogu reci da imam dobar glas,ali naravno jos uvek moram dosta da radim na njemu.
Sto se tice napredovanja,
Ne sprecavate uopste,nego sam hteo da kazem da sta god se pokrene u ovoj zemlji,neko pokusava da sputa,namerno ili ne namerno.
Skontajte da je sve jedan show radjen u Federaciji,ovo je jedini show u RS-u gde se i nekako moze proci sa zabavnom muzikom.

Najcrnja stvar sto na takmicenju ima 3-4 tamkicara iz BL-a,cak 5 iz Srpca,2 iz Dervente i 3-4 iz Broda,a ostatak da ne pricam....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 00:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa bas zato sto je jedini iz RS, jel mora da bude tako ocajan, da nam se svi smeju. Ziri necu ni da komentarisem, likovi koji nemaju pojma o muzici, sve neki kvazipevaci. Idi na djurdjevdanski festival pa tamo pokazi glasovne mogucnosti, vise ljudi ce da te ceni :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 01:24 
Veteran
Veteran

Nema smisla baviti se nekom kritikom te emisije jer sigurno to nije pomno planirano pa onda realizovano već je vjerovatno sve organizovano u par dana. Da iza toga stoji neko dublje planiranje i veći trud vidjelo bi se u emisiji. Međutim zanimljivo je da organizator želi naći nove muzičke zvijezde i zaraditi na njima, a za žiri dovede nabildanog debila i sisatu plavušu.Ne bi me čudilo da on naplaćuje takmičarima ulaznice da vide sisatu plavušu i poznatog rapera. Naplaćuje li vam ulaz qretsar? Čovjek želi da ih iskvari dok su još mali? Dovodi im ljude koji govore nije važno što ne znamo ni pjevati ni svirati, ali zato dobro :roll: izgledamo. Što nije stavio za kandidate kao uslove za žene obim grudi, silikoni poželjni i sl. a za muške obim bicepsa, vole li ih djevojčice...
Kad se takmičilo tih par ljudi što su isplivali nakon takvih emisija, u žiriju su bili Đorđe Novković, Zrinko Tutić... Mada da je neko ozbiljan vidio ove na ATVu trebalo bi ga platiti milion maraka da istrpi sve te kakofonije bubuljičavih zvijezda.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]