banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 13:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
blejalo je napisao:
samo treba otići odavde, što dalje ... :(

E jesi crn

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 19:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
blejalo je napisao:
samo treba otići odavde, što dalje ... :(

Gdje to "ovog" nema?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 21:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Avg 2005, 17:36
Moram prokementarisati i ja ovo.
Bilo mi je jako ruzno ono sto sam citala na prvoj temi o eksploziji, posebno kad se javila cura ciji je otac bio u autu, strasno!!.
Evo na blogu koji sam počela pratiti govori se o ovome i kako ljudi na ovom forumu vole izmisljati razne price http://www.blatruc.com/11/tabloidni_komsiluk/
Treba da je sramota sve one koji sire paniku da bi privukli paznju na sebe.
Nadam se da ce kazniti one koji su ovo napravili!
:x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
Citiraj:
Njena tvrdnja je da je uzrok eksplozije plinska boca i jedan čovjek je poginuo. Pomislila sam na sve drage ljude koji stanuju na toj lokaciji i imaju plin u stanu, i nije mi bilo svejedno. U tom momentu još uvijek nije bilo zvaničnih vijest, ali pošto je slayerized rekla da je njen mužpozvao hitnu i policiju mislila sam da zna o čemu govori.

vjerovatno zloćka nije još uvijek vidjela automobil na plin... nemam namjeru nikog braniti ovdje, ali i ja bih prvo pomislio da je eksplodirala plinska boca u automobilu a ne bomba ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 21:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
Pričajte vi šta hoćete ali "naša" policija je nesposobna do jaja. Lipari samo gledaju gdje će zasjesti u kafanu da trgnu jednu-dvije loze, a skoro svakog možeš potkupiti sa 10 maraka "mandatne kazne".

Sjetimo se koliko je prošlo od ubistva Mauzera, pa onog Jugovića iz Jahorina osiguranja, da ne nabrajam više... Istrage nisu pomjerene sa mrtve tačke.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Blizzard je napisao:
Pričajte vi šta hoćete ali "naša" policija je nesposobna do jaja. Lipari samo gledaju gdje će zasjesti u kafanu da trgnu jednu-dvije loze, a skoro svakog možeš potkupiti sa 10 maraka "mandatne kazne".

Sjetimo se koliko je prošlo od ubistva Mauzera, pa onog Jugovića iz Jahorina osiguranja, da ne nabrajam više... Istrage nisu pomjerene sa mrtve tačke.

pa to samo potvrdjuje moje misljenje da je sve njih, pa i ovog covjeka murija ukantala, sjeti se ubistva stabolica, koliko dugo traze ubice, narucioce i sl. ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
XIX century je napisao:

pametnica moja.. udaj se za mene :angel:

...razmisljam o tome...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 23:47 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Nov 2007, 23:39
Danas je vijest o ovom nesrecnom covjeku tek ovlas pomenuta kroz medije, posle vikenda niko je se nece sjecati. Ne vjerujem u teroije zavjere ali, da je neko obio auto, smjestio eksploziv, ponovo ga zatvorio, pratio izlazak iz kafane, isao vozilom za njim i to sve pored Mupa i u spici nocnog saobracaja, a da policija obilazi komsiluk, mislimmmm, mnogo smrdi....
Kakve smo mi pi..., ko je sledeci?
Moze biti svako od nas, s tim idemo u krevet i bice tako dok god smo se sami osudili na bespomocnost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 01:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
Kad ćutiš, nije dobro. Kad progovoriš, opet nije dobro. Bog je nama ovdje davno rekao "laku noć"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 07:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Citiraj:
Njena tvrdnja je da je uzrok eksplozije plinska boca i jedan čovjek je poginuo. Pomislila sam na sve drage ljude koji stanuju na toj lokaciji i imaju plin u stanu, i nije mi bilo svejedno. U tom momentu još uvijek nije bilo zvaničnih vijest, ali pošto je slayerized rekla da je njen mužpozvao hitnu i policiju mislila sam da zna o čemu govori.

Pa nečeg sam se sjetila. Ja sam pročitala na forumu da se desila eksplozija prije nego što je iko išta rekao na RTRS. Na teletekstu nije bilo ničega. Ne daj bože da moram samo na televiziju da se oslonim.
I još nešto: BHT1 je stavila obavijest na teletekst mnogo prije RTRS-a. Tu sam saznala da je neko poginuo.
A slayerzed je možda pogriješila što nije naglasila da je u pitanju automobil, a ne stan..., ali pošto je spomenula bacanje smeća, nekako je nelogično da je u pitanju stan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 08:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
smejsesmej je napisao:
Danas je vijest o ovom nesrecnom covjeku tek ovlas pomenuta kroz medije, posle vikenda niko je se nece sjecati.

veruj mi, htela-ne htela,ja ću se sećati toga celi život.

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 13:10 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
tema solidarnost je zakljucana, a nisam ni znao da je ajkula, inace rijec o djevojci. samo bi da pitam da li se slucajno zove LJ, mislim pocetno slovo i trenutno zivi u njemackoj. cini mi se da je poznajem ako je to ta osoba. hvala na informacijama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
posto je solidarnost zakljucana.da ovde kazem.isao sam danas da dam krv.i ja mislim da ko god zeli da treba da pozuri i da to uradi sto pre...jer po prici doktora...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
what?

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
spavac je napisao:
tema solidarnost je zakljucana, a nisam ni znao da je ajkula, inace rijec o djevojci. samo bi da pitam da li se slucajno zove LJ, mislim pocetno slovo i trenutno zivi u njemackoj. cini mi se da je poznajem ako je to ta osoba. hvala na informacijama.

Mislim da to jest ta osoba, jer Ajkula živi u Njemačkoj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frieda je napisao:
Citiraj:

Pa nečeg sam se sjetila. Ja sam pročitala na forumu da se desila eksplozija prije nego što je iko išta rekao na RTRS. Na teletekstu nije bilo ničega. Ne daj bože da moram samo na televiziju da se oslonim.
I još nešto: BHT1 je stavila obavijest na teletekst mnogo prije RTRS-a. Tu sam saznala da je neko poginuo.
A slayerzed je možda pogriješila što nije naglasila da je u pitanju automobil, a ne stan..., ali pošto je spomenula bacanje smeća, nekako je nelogično da je u pitanju stan.

slayerzed je napisao:
Pre pola sata dogodila se eksplozija na starčevici kod samačkog hotela. Pretpostavlja se da je u pitanju plinska boca...užas ovako se nisam prepala od bardovanja....taman ušla u kupatilo da se brćnem kad PFFFFFFF ju! Evo narod se skupio, moj mužje odma nazvao policiju i hitnu pomoć, brzo su došli.

Jbt a mogla sam se ja naći tu odma pored da bacam smeće Confused strašno!
"

frido, to je bio citat iz zlockinog bloga, slayerzed nije pomenula nigdje plinsku bocu u stanu! pogledaj zakljucanu temu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...ocigledno je da ova nesreca i zlocin imaju negde poreklo u predizecu gde je radio...skupstina grada je osnivac i bilo bi normalno da se osnuje anketni odbor koji bi ispitao navode sad vec poginulog...cemu nam inace sluzi sad vec nadrealna vlast...i sam gradonacelnik bi morao nesto da preduzme...sta u protivnom zakljuciti...

...da li bi se mogla pokrenuti neka forumaska peticija...sta kazete...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Evo nekoliko mojih razmisljanja:

1. Ako je ubijen zbog toga sto je znao previse i nije cutao to znaci da se narucilac ubistva boji. Sto opet valjda znaci da nema neku podrsku u sistemu vlasti? Jer da ima, sto bi krvavio ruke bezveze? Pazi, imas vlast a tamo neko nesto prica, jaka stvar... Dosadice i sebi i ljudima, i nikom nista.

2. Zamislimo situaciju da moramo da nekog ucutkamo, a zivimo u omanjem gradu gdje se manje-vise sve zna. Da li to radimo spektakularnim bombaskim napadom?!? Mislim, halo ljudi, ima xxx tisih nacina. Na kraju ucutkivanje spektaklom je besmisleno samo po sebi.

3. Ovim potezom je bacena ljaga na sav taj svijet iz gradjevine. Definitivno ce vecina ljudi ispod oka gledati sve one koji nesto rade u ovom poslu, pogotovo preduzimace.

4. Sta ako je cilj nesto sasvim deseto, a nastradali samo sredstvo ostvarenja istog?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...razlozi vise da se stvari izvedu na cistinu...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
blejalo je napisao:
frido, to je bio citat iz zlockinog bloga, slayerzed nije pomenula nigdje plinsku bocu u stanu! pogledaj zakljucanu temu...

Znam, o tome i govorim. :oops: :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]