Skinuo demo, odigrao...
presao jednom, a na drugom kompu sam na pola, pa sad i to da zavrsim.
Uglavnom, fino... nisam navikao u codu na sp (kao vjerovatno ni niko ovde), pa mi dodje previse onih neprijatelja, i svega...
Ono sto mi se svidja kod Dragunov snipera, mozes pucati jako brzo, poluautomatski. Dobar fazon sa c4, postavis, pa bjezis i aktiviras.
Fino je i uradjeno ono da im 'vratis' bombu, ako bomba padne jako blizu tebe, mozes im je vratit (nade geeks fof now )
Kako radi...
c#1
a64 3200+, 1gb ddr2, 7600gs, @1024*768, optimal sys settings
onako,moze proci, valjalo bi koji frame vise, pogotovo za mp, mapa je po noci, pa dosta efekata ima, al uglavnom moze se igrat
c#2
a64 x2 4400+, 2gb ddr, 8600gts, @1024*768
ovde sam igrao samo 2-3 minuta, al ide glatko, mada cu uraditi podesavanja grafike, pokusati malo napucati, pa da vidim kako ide...
btw
nisam 100 %odusevljen, mada, moglo bi se valjda ovo igrat u buducnosti, prerano je jos govorit
evo predjoh jos jednom...
znam da je nesto najavljivano, al' cini mi se da mozes pucati kroz odredjene 'barijere' dok kroz druge ne...npr, covjek na prozoru zgrade, koji preko kojeg su zakovane daske, ja tucen snipom, njemu nista, saspaem rafal, opet nista, a npr par likovi stoje iza neke zeljezne, bez ikakvih rupica na njoj, limene ograde, i pucam kroz nju, i skidam ih.
I ne znam da li je najavljivno, da se kao moze unistavati odredjeni djelovi pame, ja sa grenade launchherom opalim po nekim daskama, stracara neka, i nista
btw,
sad sam ga presao na ovoj drugoj masini, na 1280*1024, radi fino
6.11. izlazi