banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 18:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2007, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da zovemo Nezavisne, Blic, Kurir, Fokus ili Glas ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2007, 00:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2006, 23:50
The_new_Statesman je napisao:
Metheny je napisao:
Ne moraš mi vjerovati ako nećeš... Ovo što sam rekao nije poteklo iz čaršijske rekla-kazala priče...
Pogodi ko mi je rekao? Jedan bivši komandir, a bivši je i nije se dugo skrasio na tom mjestu jer se nije uklapao u razrađene šeme "poslovanja"...
Vjeruj ili ne, tvoj izbor...

A sta ako je malo preuvelicao sto im nije nimalo strano?

Ovaj "moj" komandir mi je prijatelj od djetinjstva, svašta smo pregrmili zajedno u životu i vjerujem mu svaku riječ što izgovori.
Ne kažem ni da je on 100% cvjećka, ali barem nije bio polepan, u jednom momentu mu se smučilo sve i zato je pobjegao iz policije za sva vremena...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2007, 00:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nek ti je prijatelj, mada ako je malo prenaduvao pricu i to je prirodno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2007, 09:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2006, 23:50
Ogradiću se i reći da ne znam kakva je sad situacija, i kakao se danas "posluje"... Ovo o čemu sam pričao se odnosi na period od prije 3-4 godine... Naduvano nije, nažalost, izgrađene kuće iz tog perioda stoje i danas...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2007, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam i ja to, kuce, auta... Moji ,,izvori,, su tada govorili o 500-600 maraka subotom vece.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2007, 18:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2007, 12:57
znam pouzdano da je moguce za jedno vece klepiti 2000KM...lik koji je to pricao se jos zezao kako nisu imali vise gdje gurati lovu jer su sve bile sitne novcanice...fazon je bio sto je to vece bila neka slava a oni imali dobru poziciju...eh, da i mahom su klepali baustelce, dok su ove nase ono, kako kojeg... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
smece i sljam, polupismeni kursisti, u ratu bili rasporedjeni u civilnu policiju i tu i ostali nakon rata...........

a saobracaja je sluzba za privilegovane, ko dobije radar e taj je tek sa sefom na ti... a piksla ....zna se......

treba se truditi biti ispravan i vezan, i karati levata kad god mahne lizalom....

neki dan sam nakon duuuugo vremena na motoru bio 100 % ispravan,registrovan, kaciga, motor na meni,svijetlo upaljeno ....ma full..
i levat me zaustavi...a ja ne skidam kacigu i vicem ...AAAAA ne cujeeeem...cekaj malo....nasladjivao sam se s' njim 10-ak minuta kol'ko je trajao ritual skidanja kacige, rukavica, otkopcavanja jakne ............zelen je bio od muke kad je vidio da sam ispravan........ :lol: :lol: ....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ljudi treba paziti na jednu stvar kod obih naših šabana.

Ne može te zaustaviti običan palijander (onaj šetač bez bijelih ''rukava'') ako nisi napravio vidljiv prekršaj. Znači, vezan si, voziš regularno i on ti ispruži palicu (u mnogo više slučajeva zaustavlja te rukom) i ti staješ da bi te nakon provjere kaznio za zimsku opremu ili prvu pomoć...

Uvjek tražite kod takvih da vam napišu kaznu i da napišu za šta te kažnjava.

Možete čekati sud, a možete ga i prijaviti unutrašnoj kontroli.

UVJEK TRAŽITE BROJ NJEGOVE ZNAČKE ILI ID BROJ.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2007, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
DELLBOY je napisao:
Ljudi treba paziti na jednu stvar kod obih naših šabana.

Ne može te zaustaviti običan palijander (onaj šetač bez bijelih ''rukava'') ako nisi napravio vidljiv prekršaj. Znači, vezan si, voziš regularno i on ti ispruži palicu (u mnogo više slučajeva zaustavlja te rukom) i ti staješ da bi te nakon provjere kaznio za zimsku opremu ili prvu pomoć...

Uvjek tražite kod takvih da vam napišu kaznu i da napišu za šta te kažnjava.

Možete čekati sud, a možete ga i prijaviti unutrašnoj kontroli.

UVJEK TRAŽITE BROJ NJEGOVE ZNAČKE ILI ID BROJ.

100% tacno, imao sam priliku da me zaustavi takav pandur, na kraju one ulice gde je AB, verovatno onaj sto cuva nekoga tamo u onoj kucici. Ja stao, dao dokumenta i nisam bio vezan i on trazi da platim kao mandatnu kaznu na licu mesta. Ja mu rekao da mi pise prijavu da nemam para i on meni kaze: OK, pusticu te sada sa opoenom, ali vezi se. Tako da ima caka na koje se treba paziti.

Vrh

Tema posta: Nisu neke paretine!?
PostPoslato: 06 Nov 2007, 22:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Okt 2007, 22:12
The_new_Statesman je napisao:
Nisu to neke paretine da bi se dijelile na sto strana.

80 miliona KM na godisnjem nivou u RS. Nezvanicna procjena okruznog tuzilastva (interna informacija). naravno, nikom ne pada na pamet da nesto pokrene...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 14:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jul 2001, 01:00
Citiraj:

Nije tačno. Može te zaustaviti svaki policajac, kad god to poželi, provjereno. Uvijek može reći da je npr. takav auto ukraden prije pola sata, pa vrši provjeru...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 14:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Driver je napisao:
Citiraj:

Nije tačno. Može te zaustaviti svaki policajac, kad god to poželi, provjereno. Uvijek može reći da je npr. takav auto ukraden prije pola sata, pa vrši provjeru...

Jeste to je tacno izvrsi provjeru i vidi da je auto regularno i onda ti kaze otvori gepek gdje su lanci sijalice + a ja mu kazem kolega jel treba da zovem 051 219-300 on kaze uredu dovidenja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 14:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Možeš se ti žaliti kome hoćeš, ali stati moraš...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 14:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Driver je napisao:
Možeš se ti žaliti kome hoćeš, ali stati moraš...

Moras ti stati nekazem da nemoras ali samo iz razloga koji ti on kaze "ukradeno auto" provjeri i dovidenja kakvo otvaranje gepeka i te price.

"Saobracajni policajac po pravilu mora imati 3 cunjica, patrolno vozilo, partnera :D , STOP palicu, bjele one podlatice, bijelu sapku, obucen marker, vidno okacenu znacku sa brojem i karticu sa imenom i prezimenom" ovako sam ja informisan mozda grijesim .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 15:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Citiraj:
Moras ti stati nekazem da nemoras ali samo iz razloga koji ti on kaze "ukradeno auto" provjeri i dovidenja kakvo otvaranje gepeka i te price.

Dobro, on tebe zaustavi, i kaže da otvoriš gepek, i ti mu kažeš da nećeš? Samo sebi možeš napraviti problem... uostalom svu opremu kupiš za 20 KM i boli te patka, nek gleda gepek...
Ja sam se za ovo isto raspitivao kod murijaša, i rečeno mi je da što se tiče kontrole saobraćaja, to može raditi svaki policajac.
Imaš u Budžaku jednog smrada starog, koji ide od Interexa do semafora i riba sve živo. Stane na ivičnjak i pruži lizalo... ne možeš mu ništa...
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 15:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dobar dan/vece jel mogu znati razlog zaustavljanja?Jel to tesko pitati lipara kad te zaustavi
Nece ti sigurno reci provjeravam imas li lance vec neki "opravdan" razlog ukradeno vozilo pljacka slicnim vozilom... i kad sve to fino provjeri hvala dovidenja. E sad ako on primjeti da si pijan ili sumnjiv zove saobracajnu patrolu i saobracajci odraduju svoj dio posla ili ako si pijan pokusavas sa njim rijesiti problem za 20KM.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 15:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Vuk_samotnjak je napisao:
Dobar dan/vece jel mogu znati razlog zaustavljanja?Jel to tesko pitati lipara kad te zaustavi
Nece ti sigurno reci provjeravam imas li lance vec neki "opravdan" razlog ukradeno vozilo pljacka slicnim vozilom... i kad sve to fino provjeri hvala dovidenja. E sad ako on primjeti da si pijan ili sumnjiv zove saobracajnu patrolu i saobracajci odraduju svoj dio posla ili ako si pijan pokusavas sa njim rijesiti problem za 20KM.

kaže "redovna kontrola"
vozač : "mogu li vidjeti nalog?"
policajac : "nalog je interni, samo moj pretpostavljeni ga može vidjeti."
policajac : "otvorite gepek..."

i onda kreće maltretiranje.
vozaču je apsolutno sve u redu, vozilo je 100% ispravno, ali policajac drka li drka.
i na kraju :
policajac : "jel vi žurite negdje?"
vozač : "da, žurim, trebao sam biti u XY još prije 5 minuta"
policajac : "daj mi onda 20 maraka da te pustim, ili ću te pregledavati još pola sata"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 16:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bd2308 je napisao:
kaže "redovna kontrola"

vozaču je apsolutno sve u redu, vozilo je 100% ispravno, ali policajac drka li drka.
i na kraju :
policajac : "daj mi onda 20 maraka da te pustim, ili ću te pregledavati još pola sata"

I onda nazoves na licu mjesta 051 219-300

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 18:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2007, 23:37
Citiraj:
Ja sam se za ovo isto raspitivao kod murijaša, i rečeno mi je da što se tiče kontrole saobraćaja, to može raditi svaki policajac.

nije tacno...obican policajac te moze zaustaviti samo "po uocenom prekrsaju"..
a to sto on moze reci da si pricao na mob ili nesto slicno je druga prica.
svi se boje za svoja radna mjesta pa nece rizikovati da te cimaju i da lazu jer ne znaju ko si.. samo iskuliraj i ako te pocnu za..ebavati ti kazes: "daj mi ime prezime i broj znacke"-odma' su dobri...
edit: neki dan gledam kako na venecija mostu pored 25-30 luksuznih auta nailazi pauk i kupi chevrolet spark.... nidje veze... znaju da mogu za..ebavati obicnu raju... korupcija i mito... nasa ekonomija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 20:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Vuk_samotnjak je napisao:
bd2308 je napisao:
kaže "redovna kontrola"

i na kraju :

I onda nazoves na licu mjesta 051 219-300

i šta onda?još čekanja?
a žuri ti se neviđeno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]