banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 08:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 13:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Nov 2002, 10:28
Info je napisao:
Nekome pare nisu bitne, ljudi koji zele da dodju odmorni u BGD i da obave neki sastanak sa punom koncentracijom, sigurno s nece klackati busom minimum 5,5 sati. Dodjes u BGD kao gospodin obavis posao i vratis se, kao da nisi izasao iz grada, a posle 11h klackanja u busu zamisli kako ces izgledati. 3 dana neces moci da dodjes sebi :roll:

Meni licno a i vecini ljudi ovde mislim da su pare veoma bitne jer ih zaradim posteno i krvavo.
Ti letovi su prvenstveno namjenjeni ministrima, direktorima drzavnih firmi, vodjama sindikata... koji tih 90 evra neplacaju iz svoga dzepa nego iz drzavnih fondova, a sto je najtragicnije usput ce da vode i svoje zenice, muzice, djecicu da im guzica vidi puta!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Upravo tako, ja sigurno necu ici avionom za BGD, osim ako mi neko plati :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 13:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Da, ali takvi nece da mijenjaju vozaca i miris koze u svom autu, svejedno im je da li lete vazduhom ili autoputem, i nece da prljaju odijela u JAT- ovim avionima i na sve to kad stignu na aerodrom, jos se moraju pobrinuti za prevoz po Beogradu. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Veruj mi da hoce, vise vole reci da su putovali avionom do BGD nego hleba jesti. Samo da pokazu svoj statusni simbol, kako su ``gospoda``

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 14:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma, najbolje privatnim, ko Dona Ares! Slika stanja na nasem Balkanu! 8)

http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kuri ... vi-letenja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 14:09 
Početnik
Početnik

moon je napisao:
Da, ali takvi nece da mijenjaju vozaca i miris koze u svom autu, svejedno im je da li lete vazduhom ili autoputem, i nece da prljaju odijela u JAT- ovim avionima i na sve to kad stignu na aerodrom, jos se moraju pobrinuti za prevoz po Beogradu. :D

ma nebrini se ti za to !
posalju oni vozaca tamo da ih doceka na aerodromu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 14:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ako, onda! Meni je autobus jos uvijek zakon, pa makar i 8 h voznje. Za 90 € jedem nekoliko nedelja i to toliko da se udebljam. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2007, 21:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Nov 2007, 20:01
Cifra od 90 evra je preskupa. No bolje imati bilo kakav avio prevoz nego Nikakav. Pa sad kome se bas zuri i ima kinte...
Mada kad se malo bolje pogleda, JAT je zesce jadan kad na ovakav nacin pokusava da profitira...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 21:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
ma vazi....
mislim da ce nakon jednog mjeseca da ukinu liniju, jer nece biti putnika.. oni koji moraju da iz BL do Bg lete avionom ionako idu charter letom...
so, propala investicija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 09:06 
Početnik
Početnik

:)
jutros su 2 mojih kolega odletili za beograd
naravno sluzbeno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2007, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
moon je napisao:
Ako, onda! Meni je autobus jos uvijek zakon, pa makar i 8 h voznje. Za 90 € jedem nekoliko nedelja i to toliko da se udebljam. :lol:

Mrzim bus,idem busom samo kad bas moram,zamrzio sam ga u ratu kad sam znao prestajati do Race,iako sam imao rezervaciju i kartu kupljenu bar 7 dana unaprijed,ali sila boga ne moli.
Auto je zakon,podjes kad hoces,stanes kad hoces,sam si svoj gazda.Mislim da ova linija i nema bas nekog velikog smisla,sem za one koji dolaze odnekud iz daleka,pa im je lakse samo presjesti na drugi avion do BL.
Sto se tice brzine stizanja do BG; redovno sam stizao za oko 4 sata,a desavalo se i brze i to koridorom(kolega vozio,cuj vozio-letio),a i sam sam jednom stigao iz NS za 4 sata sa svojim Skodilakom(koridor majka).
Autopuem kad se ide,mora se racunati sat vremena do Okucana,kako god da okrenes.Autoputem moze se ladno ici 140-150 bez bojazni da ce te neko zaustaviti,u Srbiju nisam odavno isao tako da ne znam kakvo je sad stanje,a prije,to su bila vremena :D
Ah da,do BG ima oko 330 km koridorom, a autoputem nesto manje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 18:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
ako uzmes da je banjaluka -mahovljani oko 30minuta voznje i da je surcin - beograd isto oko 30ak minuta voznje ... sat vremena ti ode samo na dolaske do aerodroma +30ak minuta sto moras da cekiras kartu prije leta, to je skoro 2sata +sat leta ... 90e za 2 sata razlike mnogo je sto jest jest... mozda ih kargo izvlaci - isplativost linije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2007, 20:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2003, 19:29
Banja Luka - BG,3 sata tacno....krenuo u 12h,dosao u 15h...brzina po ogranicenjima..mozda autoput 140-150 ali nigdje guzve ni na jednoj granici ni do Gradiske.U 15:15 sam bio u centru BG-a.Znaci moguce je.
Ali avion se isplati,jer se stize za 30min a i cijena od 90eura je povoljna,jer mene ispadne 60eura sa putarinom u jednom pravcu..jest da ostane pola rezervoara i za nazad...ali ipak,Brena je Brena al' dvaput je dvaput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2007, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Karta u 1 pravcu je 107 maraka, juce mi rekose u agenciji... A povratna 170... Bas nije skupo... S taxama...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2007, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Spider Pig je napisao:
Karta u 1 pravcu je 107 maraka, juce mi rekose u agenciji... A povratna 170... Bas nije skupo... S taxama...

Bas je skupo. Toliko kosta karta od londona do zagreba a dalje je skoro 10 puta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2007, 10:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2007, 23:37
ja platio od zagreba do londona i nazad 55jevreja...al narucio 103 dana ranije... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2007, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prvo Zg/London ima ponuda neke cheap kompanije i to se ne moze poredit... Mislim ima Split/Keln za 19e ako cemo tako gledat... Al 170 maraka nije preskupo za redovnu avio liniju...
Bila je samo konstatacija, nekom je skupo, nekom ne... A do Londona mene iz Bo kosta cak 1e + takse...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2007, 22:22
Po mom misljenju i nije toliko potrebna avionska veza BL-BG....
koliko bi bilo potrebno da se Bl poveze sa nekom velikom evropskom lukom....

Bilo bi i vise nego odlicno, da germanwings (npr) ima liniju BL-Stuttgart....
toliko ima nasih ljudi koji se jadni pate autobusom cija povratna karta kosta 130 eura, a put traje 16 sati....
Dok je povratna karta iz Zagreba do Stuttgata oko 120 do 140 eura. Ovisno kada je rezervisana. a let traje malo vise od sat vremena.

A kako cesto putujem na toj relaciji, vjerujte mi da sam srela i vise nego mnogo ljudi koji slete u Zagreb i nastave busom do Banja Luke.

Nadam se da ce ovi nasi na vlasti doci sebi i skontati kako nam je potreban dobar avio prevoz, jer ima jako mnogo ljudi kojima je to potrebno!!!!!

Amen!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa naravno da je potrebno! I ja letim isto iz Zagreba i nisam jedina... Svi koji žive malo dalje ne mogu se patit u autobusu, a ja npr. ni nemam autobus već bih morala brodom ili vozom...
Mislim da je ovo samo prva u nizu linija, te da će polako uvoditi i druge... Bar se nadam... :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]