banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 11:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
josephine je napisao:
Porede toga mislim da bi trebali organizovati kraće kurseve o značenju i upotrebi žute linije, jer ljudi izgleda ne kuže taj koplikovani sistem.

Al baš...

Jednom mama, komšinica i ja ulazimo u banku da nešto mama i ja obavimo, i taman u tom momentu otvara se još jedan šalter i mi krenemo prema njemu. Kad odjednom žena ulazi u banku i trkom ode ispred nas da bude prva na šalteru. Znači, žena trči da nas prestigne... u banci... :lol:

Btw, u opštini je je to sad dobro regulisano...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Redovi na aerodromu znaju biti zanimljivi.

Iz iskustva (radnog, jel) sa putnicima iz USA je najlakse.
Reci mu da dubi na glavi i on ce to uraditi.
E, A Kinezi.. UF. Navatalis e para pa sad misle da su Bogovi i kad njih grupa od jedno 90tak upadne i krenu raspakivati stvari, zauzmu cijeli ulaz i sve moguce prolaze, dzaba ti njima govoris da se ispomjeraju...

Niko ne prica engdleski, a svi bi da vrate PDV, svi znaju sta je Tax Free i Stamp :)

upravo to, malo diskreciono pravo da je prvi u redu 2m od saltera je kulturno...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
Frieda je napisao:
Jednom mama, komšinica i ja ulazimo u banku da nešto mama i ja obavimo, i taman u tom momentu otvara se još jedan šalter i mi krenemo prema njemu. Kad odjednom žena ulazi u banku i trkom ode ispred nas da bude prva na šalteru. Znači, žena trči da nas prestigne... u banci... :lol:

Hahaha, ovo se i meni desilo jednom u banci kad sam bio sa starom :) Da nije opet ista žena u pitanju :D

Moj drug ima dobar sistem kod tih čekanja redova. Ima onaj zvuk u telefonu, onaj iritirajuci (mislim da svi znate na sta mislim) i pusti ga i stavi telefon u dzep. Fino se ne zna ko je :) I tako ljudi ne mogu podnjeti pa ih pola izadje u prve 2 minute :D
Veoma efikasna način za rješavanje problema 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 09:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2007, 14:13
Nije mi jasno, zasto penzioneri u bolnicama nikada ne puste prije sebe nekoga mladjeg??? ja kad budem matora, ako to docekam, recicu ''ajde ti sinko, ja sam se naziv'la'' 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
:lol: :lol: :lol:

Komentari su za peticu.

Ja sam ranije uviek pustao, jer kad vec osetim sta je osoba iza mene rucala, onda bih se koncentrisao kako da najbolje izbegnem kakvu bolescugu koju ce mi iskasljati za vrat.

A onda jednog crnog ponedeljka sam pukao jer su dve kone sa mnom izmedju njih srale dobrih 20 minuta kako nema smisla kako ljudi ulaze preko reda i ova iza mene je u svom zaru svog protesta i objasnjenja kako ona mora stici na posao bila paralelno i paf ispred mene. E odna sam joj ja lepo rekao > Gospodjo, niti sam ja glup, niti ste vi glupi, zato se odmah vratite iza mene. Zena me pogledala kao da sam joj prebio pekinezera (izgledala je kao neko ko ima pekinezera) i vratila se iza mene i onda kenjal novih 10 minuta kako su dnaasnji mladi ljudi nevaspitani. O da i zena ispred mene se ukljucila u ovaj traktat po mladima.

Sad pustim stare koji se ne zale i trudnice sa stomakom do brade i invalide ali samo one bez noge.

Jednom je covek bez noge bio u velikom redu. Ja sam ga propustio i onda su ljudi iza mene poceli da seru kakav je to nacin. Debili ne shvataju da im se isto uzme i btw 2 tog istog coveka niko ispred u redu nije pustio. Fuj

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Е и ја да се изјадам. Ово се десило више од 3 пута. Почиње да ме забрињава... :roll:
У банци стојим у реду, и има још само један човјек испред мене. У том моменту дође жена и отвори се други шалтер. Ја, наравно, не пребацим се, а сви остали иза мене то ураде.
Резултат: Човјек особа испред мене УВИЈЕК има неки НЕОБИЧАН захтјев, или компликован, или нешто треће, због чега 5 људи који су претходно стајали иза мене па прешли у други ред, обаве своје 2 пута прије мене, и ја опет останем к`о мајмун, начекам се...
:mad: :mad: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 12:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2007, 16:01
Imam utisak da pojedinci dodju 'nako da stoje u redu i svadjaju se....Uvijek pustam trudnice i starce, te majke s djecom, al pri tom me najstrasnije iznapadaju svi iza mene...
Jednom sam dozivjela (u osmom mjesecu trudnoce, nisam kriva sto se nisam udebljala ko slon) da me pola reda iskritikuje: gdje ces djevojcice, ti si trudna??? "Danasnja omladina":) Ma, od tad cekam sa slusalicama na usima:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 12:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hakuna_Matata je napisao:
Ma, od tad cekam sa slusalicama na usima:)

Hmmmm Svidja mi se ideja :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Hakuna_Matata je napisao:
Imam utisak da pojedinci dodju 'nako da stoje u redu i svadjaju se....

i ja sam to skontala.. kad su bili oni redovi za CIPS, sjećam se penzionera i raznoraznih probisvijeta kojima je to bilo ko žuraja, dođu ujutru, ja vidim oni sve sretni, stekli prijateljstva, raspričali se - ko na kampovanju ili ekskurziji :-?

e stvarno ima ljudi koji ne znaju šta bi sa sobom :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Joj da taj CIPS je bio ludilo, al ja sam kasno isao da vadim licnu i nije bilo guzve i naravno kad dodjes u popodnevnim casovima, nigde zivog stvora. Svi poranili ujutro da izbegnu guzvu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 13:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2006, 14:49
Ja sam prije par dana čekala u redu kod porodičnog doktora preko sat vremena! I to nisam ni imala na šta da sjednem, jer dvojica muškaraca koji su bili prije mene na redu nisu se udostojili ni da me ponude da li ću sjesti.
A trudnica sam!!!
:mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
mišur je napisao:
Ja sam prije par dana čekala u redu kod porodičnog doktora preko sat vremena! I to nisam ni imala na šta da sjednem, jer dvojica muškaraca koji su bili prije mene na redu nisu se udostojili ni da me ponude da li ću sjesti.
A trudnica sam!!!
:mad:

a ta porodicna je tek druga prica,i djeca i odrasli,svi skupa,i zdravi i bolesni,sestre ko premijeri nedostizne,cekas danima na termin pa jos cekas satima na red i odes kuci bolesniji nego sto si dosao,uzas
a neko je pomenuo amere,e oni su cudo,u stanju su satima sjediti u autu,citati novine,piti kafu ako je guzva u saobraaju,satima stajati u redu da nesto plate u prodavnici,i svi su ljubazni,a ovdje nocna mora je otii u banku ,postu...ne znas jesu li gore one za salterima ili idioti sto legnu preko tebe da malo virnu u papire sta drzis u rukama,pa ti malo duvaju za vrat ,nisam jednom rekla da mi sidju s ledja i naravno pokupila svakakve komentare :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Okt 2007, 23:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Najcesce gdje stojim u redu to su banke,mada u principu ako je predug red, okrecem se pa odoh na dr. mjesto....ili obavljam nesto drugo pa naidjem kasnije. No ono sto mi se skoro po pravilu desava da kad stanem u red, da sluzbenica na tom mom salteru mnogo sporije radi i d asporije odmice red nego oni sa strane, mada je meni nekulturno da se prebacujem u dr. red, dok pojedini to rade, ali kazem to mi se po pravilu desava :)

Mislim da se ans svijet polako navikava na kulturu cekanja mada nije to dovoljno, treba josh Vrbasa proteci da bi stekli kulturu cekanja i pustanja ispred sebe.

Ono sto me jaaako nervira je na benzinskim, kad neko ispred natoci gorivo, ostavi auto, blokira prilaz koloni vozila automatu a on ode unutra d a kupuje zvake, mislim stvarno :roll: Ja apsolutno uvijek pomjerim vozilo, pa tek onda idem unutra i obavljam sto treba, no kazem to me strasno nervira, kad neko toliko nema osjecaja za drge ljude, vec misli da je jedini....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]