banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 16:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 653 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 17:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nova reklama za Heineken je odlicna
pretvaranje super sportskog automobila u limenku :) lol

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2007, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Crnogorci protiv droge

http://www.youtube.com/watch?v=oYNe1I8-djE
sorry ako je bila...prelooda je

a Mts i Djani su su dno,smor..bljak...kakva tupava faca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Evo jedan set Levi's-ovih reklama.
Znali su imati bas jake kampanje, ali sad su se nesto utisali.

Levi's Straight jeans
Male version
Female version
Duet

Levi's Sta-prest
Driving
Police
Fly
Wanted
Barber

Levi's Twisted - Engineered jeans

Twisted
Metro
Love
Freedom to move

Change
From the original

Gondry-jev doprinos:
Drugstore
Belly button
Mermaids
Swap

Ne znam da li ce neko imati zivaca da pogleda sve ovo, ali stvarno vrijedi, a ja sam se tako potrudio sa izdvojim sve ovo :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 22:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Dobre su te Levi's reklame. Favorit: Freedom to move.

Evo jedna zanimljiva reklama, sto je danas opazih na nekoj njemackoj televiziji:
Geox Shoes

:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2007, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Nova Coca-Cola reklama, porodicni rucak, u pozadini se cuju glasovi koji se smiju vise nego zabavnim shalama porodice na racun cerke koja "ima momka". Posto je kcer sva procvala od srece, sjajnog raspolozenja, komplet familija (vrhubac retardacije) pjeva "bolujemo od ljubavi"(?!) da bi je zadirkivala.
Pa sta je ono ljudi??!?

Ja bih ovo zakonom zabranio!!! :mad: :mad: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2007, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Rakun_Slavko je napisao:
Nova Coca-Cola reklama, porodicni rucak, u pozadini se cuju glasovi koji se smiju vise nego zabavnim shalama porodice na racun cerke koja "ima momka". Posto je kcer sva procvala od srece, sjajnog raspolozenja, komplet familija (vrhubac retardacije) pjeva "bolujemo od ljubavi"(?!) da bi je zadirkivala.
Pa sta je ono ljudi??!?

Ja bih ovo zakonom zabranio!!! :mad: :mad: :mad:

nekako je to cak chest fazon pa ne znam sta je problem....
i ne znam zasto je toliko debilno... objasni ZASTO?

(cak rijetka reklama koja IMA veze sa stvarnim zivotom..... ) + ona kad mali ne moze da doceka da tata dodje kuci....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2007, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
U citavoj reklami nema ni zrna humora, a oni glasovi se krevelje kao da je najbolji stand-up komicar na bini :roll:. Bash, ali bash na silu pokusavaju progurati neki humor, kojeg tamo nema.
Niko ne ferma ni 5 posto to sto mali prisluskuje razgovor?!? Kakve su to vrijednosti iskrivljene?
I veliko finale, posto je djevojka cvijeta od srece sto ima zakazan sastanak sa tim momkom, oni joj pjevaju "bolujem ja, bolujes ti, bolujemo od ljubavi", a svi znamo da je to tuzna pjesma. Mislim, ko je lud u svemu tome? O_O

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2007, 14:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
U citavoj reklami nema ni zrna humora, a oni glasovi se krevelje kao da je najbolji stand-up komicar na bini :roll:. Bash, ali bash na silu pokusavaju progurati neki humor, kojeg tamo nema.
Niko ne ferma ni 5 posto to sto mali prisluskuje razgovor?!? Kakve su to vrijednosti iskrivljene?
I veliko finale, posto je djevojka cvijeta od srece sto ima zakazan sastanak sa tim momkom, oni joj pjevaju "bolujem ja, bolujes ti, bolujemo od ljubavi", a svi znamo da je to tuzna pjesma. Mislim, ko je lud u svemu tome? O_O

REKLAMA je upravo to! NIJEDAN proizvod nije bas takav kakvog ga reklamiraju, ne pokazuje se stvarni zivot u svojoj potpunoj realnosti niti istice savrsene moralne vrijednosti... i tu nema nista novo.... nemoj se isfuravati zbog toga... samo zivi :)

btw nekom kad kazes -jebi se- ozbiljnim tonom to puno drugacije zvuci nego kad mu kazes kroz smijeh i zajebanciju... tako da ova prica o pjesmi ne pije vode :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 10:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
joj gledao sam to cudo od reklame, kad (cini mi se) otac tambura po flasi Coca Cole
odvratno da odvratnije ne moze biti
pamella tvoje rezonovanje stvari je zabrinjavajuce :)
cuj rijetka reklama koja ima veze sa stvarnim zivotom :)
lol

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2007, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
this commercial will blow you away :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
joj gledao sam to cudo od reklame, kad (cini mi se) otac tambura po flasi Coca Cole
odvratno da odvratnije ne moze biti
pamella tvoje rezonovanje stvari je zabrinjavajuce :)
cuj rijetka reklama koja ima veze sa stvarnim zivotom :)
lol

ma nemoj, koliko cesto tako neko dijete ne moze docekati da pocne rucak jer se ceka tata, i koliko cesto cijela porodica zajebava kcerku zbog prvog momka??? VRLO CHESTE STVARNE SITUACIJE
sta tebi nije jasno? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 00:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U tome i jeste fazon sto su stari komercijalni nacini reklamiranja prevazidjeni, pa svi teze za necim novim. Vidite koliko se raspravlja o toj reklami. To im je upravo i bio cilj da privuku paznju potencijalnih musterija.

Setite se one reklame za mislim Vegetu, sto su bili bilbordi po gradu. Crveni bilbord i pise belim slovimam danas tata kuha... i tako mesec dana. Ti se ubijas razmisljajuci sta bi moglo biti i na kraju posle izvesnog vremena ubace sliku vegete i tako ti opet razmisljas o toj vegeti.

Jednostavno trziste zahteva nove nacine kako se domoci do kupca, jer konkurencija ne prasta :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ipanema_ je napisao:

extra, extra, extra. gledao sam to skoro, kako sam samo zaboravio da okacim ovdje, ccc :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 00:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
ok, reklama je prestrasna. ako je to humor, onda sam ja svih ovih godina bio u velikoj zabludi. ako je to humor, onda su nadrealisti, monti pajton, saut park, simsoni, ..... najvece smece. sad ce neko reci da se to ne moze uporedjivati. ja samo kazem da ako je ono bilo kakva vrsta humora, onda ovo sto sam naveo nije humor uopste. najjadnije je sto stavljaju smijeh iza. da bar to nisu uradili.

Citiraj:
Niko ne ferma ni 5 posto to sto mali prisluskuje razgovor?!?

ovde si me bas nasmijao. iako se slazem da je reklama jedna od top 5 najglupljih, tvoja politicka korektnost me stvarno zna nasmijati. koga zaboli da li prisluskuje ili ne. to je reklama.

a da je glupa, jeste, i to bas cijela. od pocetka do kraja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da se razumijemo, meni reklama nije ni simpaticna, ali da je neka spejsshatlovska, nije brate,,,,, realna je

a i reklame vrlo cesto nisu HUMORISTICNE....ne znam zasto se od ove to toliko ocekuje.... glupost da se raspravlja o tome...

@Info ti jesi u pravu i reklama treba da izazove takve reakcije, ali mislim da mi ovde razlacimo praznu slamu ni oko cega... bas

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 00:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Ma nije nego je sve to velika zavjera.. :roll:

Serete pretjerano...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 01:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Info je napisao:
Setite se one reklame za mislim Vegetu, sto su bili bilbordi po gradu. Crveni bilbord i pise belim slovimam danas tata kuha... i tako mesec dana. Ti se ubijas razmisljajuci sta bi moglo biti i na kraju posle izvesnog vremena ubace sliku vegete i tako ti opet razmisljas o toj vegeti.

Jednostavno trziste zahteva nove nacine kako se domoci do kupca, jer konkurencija ne prasta :wink:

ne znam o kojim to tacno novim nacinima pricas

Teaser campaign
An advertising campaign aimed at arousing interest and curiosity for a product.

Teaser campaign
Advertising intended to tease the public by offering only bits of information without revealing either the sponsor of the ad or the product being advertised. The purpose of a teaser ad is to arouse curiosity and generate attention for the campaign that follows.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 08:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Upravo to sto je napisano, ponudi ti nedovoljno informacija o proizvodu kako bi ti zagolicao mastu da ti razmisljas o njemu. Pogledajte reklame pre 10 ili 20 godina, sve su bile iste i odmah na pocetku ti kazu reklamiramo to i to :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a onda vegeta izmisli teaser kampanje \o/

mhm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Jel' neko cuo na NES radiju onaj gadaluk od rep-reklame za Demi? :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 653 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]