AntiDope je napisao:
Cuj nesto jaci, za 46 KS..... za jednu turbinu samo... i to vecu? 50% jaci motor od mog..... Kolko ti trosi? Ne znam koliko je tebe kostao moj je mene do sada 3360 KM, ali slike ne mogu prije ponedeljka, eno ga kod limara...

Ovo nije Turbo model, već sa atmosferskim J7R motorom, sa 3 ventila po cilindru i elektronskim ubrizgavanjem goriva. Snaga mu je 99kW, a maksimalni obrtni moment 174 Nm na 4300 obrtaja. Nekad je do 100tke ubrzavao ispod 10s, a maksimalna brzina mu je 198km/h. Diskovi naprijed i nazad... bla, bla, bla...
Troši od 6,3l plina na otvorenom do 12l u gradskoj vožnji (za šta, ruku na srce uopšte i nije namjenjen). U praksi, ja se vozim sa oko 8 do 9 litara plina na 100KM, što je više nego podnošljivo!
Pored ovoga što vidiš ima malo bolju muziku sa Blaupunktovim radiom, kasom i 10x CD changerom, Blaupunktovim pojačalom 4x150W i Infinity zvučnicima (4 x visoki, 6 x srednji i 12" subwoofer).
Koštao me je 5.500,-KM
... a za istu lovu ću ga uskoro ponuditi na prodaju, jer su mi vratili BMW-a, pa će biti nekog tumbanja...