Razgovaraju mama,baba i cerka na temu kad ih je najvise bolelo u zivotu. Cerka:Kad sam gubila nevinost! Mama:Kad sam radala cerku! Baba:Nije to nista! Idem ti ja neki dan biciklom, kad mi upade klitoris u zice!
Perica u skoli nacrtao muvu na klupi. Uciteljica pridje i misleci da je prava razvlai po stolu i slomi ruku. Posle previjanja zove Periciniog oca da dodje u skolu. "Vidite sta je Perica uradi.Nacrtao muvu na klupi i ja misleci da je prava razvalim i slomim ruku." Otac ce:"Nije to nista. On je meni nacrtao picku na zidu."
Kaze Pomfrit Pomfritici "Ej mala, aj da se odvalimo od sexa!". A Pomfritica ce njemu "Ne mogu bre sada, imam kecap!!!".
Tusirao se mali Perica sa bakom i ugleda njen "zbun" medju nogama. -Sta je to bako? -To je mala vjeverica. -Interesantno. Nako nekoliko dana Perica se tusirao sa mamom Pokaza na njen "zbun" i rece: -Ja znam sta je to. -Sta je to Perice? -To je mala vjeverica. -Tacno. A kako to znas? -Zato sto i baka ima jednu. Samo mislim da je njena crkla jer su joj usta otvorena i jezik joj se objesio
"Covjek i zena odnedavno u braku, i kako nisu planirali porodicu za jos neko vrijeme, odluce se za koristenje kondoma. Da ne bi bilo monotonije kupi covjek razne vrste: plave, zelene, crvene, crne, sa prugicama, karirane, sa Miki Mausom, Paja Patkom ...dakle, sve moguce.. Posle nekog vremena, prevari ga zena sa crncem, ali mu naravno nije rekla. Kad je sin malo porastao pita on tatu: - Tata kako to da ste ti i mama beli , a ja sam Crnac? _ E, sine cuti, dobro je da nisi Miki Maus !
"Kako se Na Hrvatskom Kaze Kondom? ......Branimir Glavas!!!......."
"Zasto Stjuardese moraju biti lijepe? ......Da bi se avion mogao da digne!!!....."
"Pita mali Ivo Svoga starog: Tata, a kako nastaju djeca? A tata kaze: Pa donesu ih rode, sine. Eeeeee, i ti tata svasta jebes!!!!"
Dvoje mladih obavljaju posao u zbunju. Kad su zavrsili kaze on : -Da sam znao da si nevina ne bih toliko zurio. Ona : -Da sam ja znala da ces ti toliko da zuris ja bih skinula najlon carape !