banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Privlacnost!!!!
PostPoslato: 13 Okt 2007, 18:20 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Okt 2007, 18:05
Tema je, kroz istoriju, obrađivana u knjigama, filmovima... Ipak stvarnost je, ponekad, ipak nešto drugo... navodno..

Je li vam se ikad dogodilo da vam se dogodi toliko žestok "klik" s potpunim strancem, osobom koju nikad niste vidjeli, ili ste možda tek izmjenili nekoliko rečenica..?
Jeste li se našli u situaciji da, nakon samo nekoliko pogleda i izrečenih misli, poželite nestati s tom osobom iza nekih zaključanih vrata i isprobati sve što vam je u životu ikad palo na pamet (pa i ono što nije), upiti mirise, osjetiti dodire po cijelim tijelu, isključiti mozak i uživati u svakoj sekundi nekontrolirane strasti...
Je li vam se kad dogodilo da je ta želja tako snažna i nekontrolirana da vam mozak blokira, možete zamisliti sliku i ton, postajete nervozni, sami sebi nepredvidljivi...ono...rastureni..Čekajući što će biti..

Ako jest.. kako ste se tad osjećali? čudno...? zabrinuto za sebe, zbunjeno, napaljeno...? Jeste li osjećali košmar u glavi u tijelu, ili ste bili praktični pa potisnuli silnu želju i nagon za žestokim seksom s dotičnom osobom..? Ili se, jednostavno i najljepše, dogodilo i ostalo uspomena koja se pamti do kraja života...?
Napominjem, ne petljajte zaljubljenost i emocije s ovim... a ni termin "one night stand".. ovo o čemu pričam je nešto puno snažnije i suptilnije, s više boja i osjeta...
Ajde, prisjetite se i napišite istinu, kakva god da bila...

Potpuno je nevažno jeste li, kad ste se našli u toj situaciji, bili solo, u vezi, u braku...nema pravila..

Vrh

Tema posta: Re: Privlacnost!!!!
PostPoslato: 13 Okt 2007, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Je li vam se ikad dogodilo da vam se dogodi toliko žestok "klik" s potpunim strancem, osobom koju nikad niste vidjeli, ili ste možda tek izmjenili nekoliko rečenica..?

XIX: jeste. dobro kužim o čemu pričaš.

Jeste li se našli u situaciji da, nakon samo nekoliko pogleda i izrečenih misli, poželite nestati s tom osobom iza nekih zaključanih vrata i isprobati sve što vam je u životu ikad palo na pamet (pa i ono što nije), upiti mirise, osjetiti dodire po cijelim tijelu, isključiti mozak i uživati u svakoj sekundi nekontrolirane strasti...

XIX: jeste, i danas ga se često i rado sjetim, tog momka.

Je li vam se kad dogodilo da je ta želja tako snažna i nekontrolirana da vam mozak blokira, možete zamisliti sliku i ton, postajete nervozni, sami sebi nepredvidljivi...ono...rastureni..Čekajući što će biti..

XIX: bilo je prilično eterično, kao lirika. bestežinsko stanje.

Ako jest.. kako ste se tad osjećali? čudno...? zabrinuto za sebe, zbunjeno, napaljeno...? Jeste li osjećali košmar u glavi u tijelu, ili ste bili praktični pa potisnuli silnu želju i nagon za žestokim seksom s dotičnom osobom..? Ili se, jednostavno i najljepše, dogodilo i ostalo uspomena koja se pamti do kraja života...?

XIX: osjećala sam ovo baš isto što si naveo, istim redoslijedom, ista kombinacija osjećanja, i da- bila sam praktična i tad potisnula želju koja će tek kasnije doći iz podsvijesnog u svjesno, kad već bude bilo prekasno, tj. kad ne budem imala načina da ga nađem. A da pamtim, pamtim i to sa milijardu boja i tonova.. svako sjećanje nosi nove tonove. da razjasnim- bio je fizički kontakt ali ne i seks.

Napominjem, ne petljajte zaljubljenost i emocije s ovim... a ni termin "one night stand".. ovo o čemu pričam je nešto puno snažnije i suptilnije, s više boja i osjeta...

XIX: tačno tako: osjeti su se množili kao vatromet, a što više vrijeme prolazi sve više sam toga svjesna, iako to nije bilo tako skoro. samo ostaje žaljenje, što se tip preselio i nemam načina da dođem do njega, nemam broj ili adresu, ništa slično. a to što smo osjetili, osjetili smo ubrzo po upoznavanju, baš kako ti reče, posle par razmijenjenih rečenica i to smo jedno drugom i priznali- što smo osjetili: jednostavno neka sila koja te vuče i nema odupiranja, dakle bilo je uzajamno. ali okolnosti nam nisu išle na ruku u tom trenutku da bi se ostvarila fizička ljubav u potpunosti.. a ja znam i osjećam da je bila puna tog fizičkog naboja i potencijala.. :(

Ajde, prisjetite se i napišite istinu, kakva god da bila...
Potpuno je nevažno jeste li, kad ste se našli u toj situaciji, bili solo, u vezi, u braku...nema pravila.

XIX: kužim te, za takvu jednu prirodnu hemijsku reakciju nema nikakvih pravila i ona se vještački ne može izazvati, u laboratoriji zvanoj veza, brak i slično.. mada može, no ne neophodno :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 19:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:

Ne.

Citiraj:
Jeste li se našli u situaciji da, nakon samo nekoliko pogleda i izrečenih misli, poželite nestati s tom osobom iza nekih zaključanih vrata i isprobati sve što vam je u životu ikad palo na pamet...

Ne.

Citiraj:
Je li vam se kad dogodilo da je ta želja tako snažna i nekontrolirana da vam mozak blokira,

Ne.

Citiraj:
Ako jest..

Pa nije, kažem.

Citiraj:
...nema pravila..

Ma nemoj. :D
(uvijek postoje neka pravila, ovo gore su šund-pravila opisa 'životinjske ljubavi')

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nije, nego su to pravila senzualnih ljudi............ senzibiliteti se razlikuju od čovjeka do čovjeka, barem bi ti to trebao znati

upri u me ko u životinju :oops: :roll:

a ti valjda neka tvar neživa, šta si ti.. pošto životinja nisi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 20:22 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Okt 2007, 18:05
Kao prvo zensko sam,zivim i radim u svedskoj,stabilnog i zdravog sam izgleda i radim kao frizer!Znaci moja prica pocinje ovako- Jednoga hladnoga dana(pretezno je hladno)dolazi potencijalna musterija,muskarac zagazio u duboke srednje godine,privlacnog izgleda veoma sarmantan(nema one glupe price tipa DJES` TI MALA GROM TE UBJO),naravno sved je u pitanju!Svako od vas je osjetio kada vas neko potajice posmatra,prozdire vas pogledom,ali na neki (izvinjavam se na rjecniku) jebeno seksi nacin!I sada sam ja pocela da radim svoj posao i naravno dolazi masa pitanja sa njegove strane,ko sam,sta sam,sta radim ovdje itd......znaci na tome je to i ostalo(to su uobicajna pitanja musterija)!Proslo je par dana radim ja svoj posao kao i obicno i zapazim krajickom oka da se neko vozika autom par puta gore-dole i skontam ja da je to on i negdje pred kraj moga radnoga vremena ulazi covjek na vrata,dotjeran,namirisan,tu je i zvakica koju on veoma elegantno prevrce po ustima,kez jebeno opasan za tipa u njegovim godinama!Gledam ja u njega ,podigla obrve ,kontam sta je sada,a on kaze molim vas da mi operete kosu i izmasirate glavu,uradim ja svoj posao i da mu osusim kosu kaze on meni "ja znam da sam ja stariji od tebe i da se ovakve stvari nedesavaju bas tako cesto ljudima u mojim godinama ali ti si me TAKO JAKO PRIVUKLA osjeti sam ATTRACTION prema tebi!Sada se nadovezuje ono sto sam pisala prije,to je covjek tako doslovno ispricao!!!!!!-
Oni sto imaju nesto reci neka kazu,a oni sto ne neka se suzdrze!Hvala ti XIX century sto si me ohrabrio/la :D da nastavim

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Joslin je napisao:
Kao prvo zensko sam,zivim i radim u svedskoj,stabilnog i zdravog sam izgleda i radim kao frizer!Znaci moja prica pocinje ovako- Jednoga hladnoga dana(pretezno je hladno)dolazi potencijalna musterija,muskarac zagazio u duboke srednje godine,privlacnog izgleda veoma sarmantan(nema one glupe price tipa DJES` TI MALA GROM TE UBJO),naravno sved je u pitanju!Svako od vas je osjetio kada vas neko potajice posmatra,prozdire vas pogledom,ali na neki (izvinjavam se na rjecniku) jebeno seksi nacin!I sada sam ja pocela da radim svoj posao i naravno dolazi masa pitanja sa njegove strane,ko sam,sta sam,sta radim ovdje itd......znaci na tome je to i ostalo(to su uobicajna pitanja musterija)!Proslo je par dana radim ja svoj posao kao i obicno i zapazim krajickom oka da se neko vozika autom par puta gore-dole i skontam ja da je to on i negdje pred kraj moga radnoga vremena ulazi covjek na vrata,dotjeran,namirisan,tu je i zvakica koju on veoma elegantno prevrce po ustima,kez jebeno opasan za tipa u njegovim godinama!Gledam ja u njega ,podigla obrve ,kontam sta je sada,a on kaze molim vas da mi operete kosu i izmasirate glavu,uradim ja svoj posao i da mu osusim kosu kaze on meni "ja znam da sam ja stariji od tebe i da se ovakve stvari nedesavaju bas tako cesto ljudima u mojim godinama ali ti si me TAKO JAKO PRIVUKLA osjeti sam ATTRACTION prema tebi!Sada se nadovezuje ono sto sam pisala prije,to je covjek tako doslovno ispricao!!!!!!-
Oni sto imaju nesto reci neka kazu,a oni sto ne neka se suzdrze!Hvala ti XIX century sto si me ohrabrio/la :D da nastavim

:D ohrabrila, žensko sam 8)

to to to .. samo naprijed! za takve stvari vredi živjeti... pošto se dešavaju kad ih uopšte ne očekuješ!.. vau jebeno uzbudljivo... meni je nešto slično bilo sa tipom iz one gore moje priče .. isto je bio susret, priča, razmjena ljubopitljivih rečenica :lol: a poslije se vratio, posle jedno pola dana, pošto sam ga upoznala na pauzi za ručak :lol: visok, jedno 3 godine mlađi od mene, jebeno kristalno plave oči, smeđa kosa, dugi prsti.. e kad se vratio i oboje smo priznali da smo osjetili nešto nesvakidašnje prema onom drugom .. onda smo se počeli strastveno ljubiti, al se ljubi hebem te živote :cry: :x đe sada đe sada :( i fatali se do besvijesti, al nije bilo seksa, eto ja sam pritisla kočnicu malo me prepalo kako se to sve turbulentno desilo, meni se to nikad nije u životu tako desilo :-? a sumnjam i da hoće više ikad

e ove godine planiram u Švedsku, najvjerovatnije u ski sezoni, moram doći na frizuru kod tebe :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
XIX century je napisao:
XIX oborila rekord - govno od 90 cm

Znaci, mjerila si?! :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 01:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2006, 11:13
XIX century je napisao:
Joslin je napisao:

:D ohrabrila, žensko sam 8)

to to to .. samo naprijed! za takve stvari vredi živjeti... pošto se dešavaju kad ih uopšte ne očekuješ!.. vau jebeno uzbudljivo... meni je nešto slično bilo sa tipom iz one gore moje priče .. isto je bio susret, priča, razmjena ljubopitljivih rečenica :lol: a poslije se vratio, posle jedno pola dana, pošto sam ga upoznala na pauzi za ručak :lol: visok, jedno 3 godine mlađi od mene, jebeno kristalno plave oči, smeđa kosa, dugi prsti.. e kad se vratio i oboje smo priznali da smo osjetili nešto nesvakidašnje prema onom drugom .. onda smo se počeli strastveno ljubiti, al se ljubi hebem te živote :cry: :x đe sada đe sada :( i fatali se do besvijesti, al nije bilo seksa, eto ja sam pritisla kočnicu malo me prepalo kako se to sve turbulentno desilo, meni se to nikad nije u životu tako desilo :-? a sumnjam i da hoće više ikad

e ove godine planiram u Švedsku, najvjerovatnije u ski sezoni, moram doći na frizuru kod tebe :lol: :lol: :lol:

jes normalna ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 02:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
OMG ..daaaaa.... :lol: ali moje ponsanje je krajnje hladno...tako ako i izazovem neke varnice sa druge strane....definitivno se ugase...jbg...okidac za uzivnje u mozgu mi je duboko ispod surove mreze predvidjanja posledica....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 02:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
U potpunosti shavatam svaki detalj iz gore opisanog teksta. Moj problem je bio sto sam imala 18 godina, a doticni gospodin bar 30 vise. Sve u svemu, danas je to nebitno. Cini mi se da svaka tinejdzerka prodje kroz fazu "stariji", pa tako i ja. Ne znam jesam li u datom trenutku zeljela ista vise od svoga zivota, osim tog "cike", ali "razum", ili bolje reci strah me je sprijecio da odem dalje od zelje. I danas mi ipak nije krivo sto sam bila suzdrzana. Mozda vise nista nije tako intenzivno kao te zelje, ali su mi neki dublji i dugotrajniji odnosi postali daleko miliji i bitniji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 10:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
nije, nego su to pravila senzualnih ljudi............ senzibiliteti se razlikuju od čovjeka do čovjeka, barem bi ti to trebao znati

upri u me ko u životinju Embarassed Rolling Eyes

a ti valjda neka tvar neživa, šta si ti.. pošto životinja nisi

Ja sam neko ko se slaže sa svima na ovoj temi, seksualni nagon nije dovoljan razlog da se postupi u skladu s njim. Imao sam primjedbu na izlaganje autora... mogao sam i da ne kažem ništa, ali eto. :D Vidim da se ljuti na mene pa ću da se maknem. (no hard feelings :) )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Ovo je najljepša tema u posljednjih sto godina... O:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Frieda je napisao:
Ovo je najljepša tema u posljednjih sto godina... O:)

slažem se.. volim teme u kojima forumaši mogu učestvovati po principu tradicionalne kulture... svojim autentičnim doživljajima, djelima ili drugim ličnim elementima... mnogo su zanimljivije od nekih tamo "tuđih" sadržaja :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
tako se osjecam svaki put prije nego sto mi ona izmasira ''glavu'' 8)

Vrh

Tema posta: Re: Privlacnost!!!!
PostPoslato: 16 Okt 2007, 20:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2003, 22:25
Joslin je napisao:

posto sam uvijek uzivao u zenskom drustvu i volim zensko, ovo mi se cesto desava...cak ne moram ni da znam ko je ni sta je, jednostavno me uuzzaasno privlaci...da je zagrlim, drzim, poljubim, milujem, i sve ostalo...bez ikakvih rijeci!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 21:00 
Ne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 23:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Idem ja ljetos na moru kad šetalištem prođe cura, ima u sebi to nešto o čemu vi pričate da se zalediš na prvu. Ja onako zinuo, pogubio se, ona prođe i nikad ju više nisam vidio...... i tako to!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Idem ja ljetos na moru kad šetalištem prođe cura, ima u sebi to nešto o čemu vi pričate da se zalediš na prvu. Ja onako zinuo, pogubio se, ona prođe i nikad ju više nisam vidio...... i tako to!

http://www.youtube.com/watch?v=fox-ja7YDSw

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Prije nego sam kliknula na link, znala sam da se radi o ovoj pjesmi... I ja nekidan prolazim pored autobuske kad sam išla kod drugarice i lik čeka bus... Ou maj gad, pa to je prelijepo! :lol: I naravno, ne vjerujem da ću ga ikad više vidjet...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
Prije nego sam kliknula na link, znala sam da se radi o ovoj pjesmi... I ja nekidan prolazim pored autobuske kad sam išla kod drugarice i lik čeka bus... Ou maj gad, pa to je prelijepo! :lol: I naravno, ne vjerujem da ću ga ikad više vidjet...

jeste.. kako možeš nekog sresti na ulici, u prolazu, u trenutku, da ti se pamet okrene koliko je dobar... aaaa čista poezija

dođe i nestane u trenutku >>>> :fadein: a u sjećanju ostane vječno :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]