Je li vam se ikad dogodilo da vam se dogodi toliko žestok "klik" s potpunim strancem, osobom koju nikad niste vidjeli, ili ste možda tek izmjenili nekoliko rečenica..?
XIX: jeste. dobro kužim o čemu pričaš.
Jeste li se našli u situaciji da, nakon samo nekoliko pogleda i izrečenih misli, poželite nestati s tom osobom iza nekih zaključanih vrata i isprobati sve što vam je u životu ikad palo na pamet (pa i ono što nije), upiti mirise, osjetiti dodire po cijelim tijelu, isključiti mozak i uživati u svakoj sekundi nekontrolirane strasti...
XIX: jeste, i danas ga se često i rado sjetim, tog momka.
Je li vam se kad dogodilo da je ta želja tako snažna i nekontrolirana da vam mozak blokira, možete zamisliti sliku i ton, postajete nervozni, sami sebi nepredvidljivi...ono...rastureni..Čekajući što će biti..
XIX: bilo je prilično eterično, kao lirika. bestežinsko stanje.
Ako jest.. kako ste se tad osjećali? čudno...? zabrinuto za sebe, zbunjeno, napaljeno...? Jeste li osjećali košmar u glavi u tijelu, ili ste bili praktični pa potisnuli silnu želju i nagon za žestokim seksom s dotičnom osobom..? Ili se, jednostavno i najljepše, dogodilo i ostalo uspomena koja se pamti do kraja života...?
XIX: osjećala sam ovo baš isto što si naveo, istim redoslijedom, ista kombinacija osjećanja, i da- bila sam praktična i tad potisnula želju koja će tek kasnije doći iz podsvijesnog u svjesno, kad već bude bilo prekasno, tj. kad ne budem imala načina da ga nađem. A da pamtim, pamtim i to sa milijardu boja i tonova.. svako sjećanje nosi nove tonove. da razjasnim- bio je fizički kontakt ali ne i seks.
Napominjem, ne petljajte zaljubljenost i emocije s ovim... a ni termin "one night stand".. ovo o čemu pričam je nešto puno snažnije i suptilnije, s više boja i osjeta...
XIX: tačno tako: osjeti su se množili kao vatromet, a što više vrijeme prolazi sve više sam toga svjesna, iako to nije bilo tako skoro. samo ostaje žaljenje, što se tip preselio i nemam načina da dođem do njega, nemam broj ili adresu, ništa slično. a to što smo osjetili, osjetili smo ubrzo po upoznavanju, baš kako ti reče, posle par razmijenjenih rečenica i to smo jedno drugom i priznali- što smo osjetili: jednostavno neka sila koja te vuče i nema odupiranja, dakle bilo je uzajamno. ali okolnosti nam nisu išle na ruku u tom trenutku da bi se ostvarila fizička ljubav u potpunosti.. a ja znam i osjećam da je bila puna tog fizičkog naboja i potencijala..
Ajde, prisjetite se i napišite istinu, kakva god da bila...
Potpuno je nevažno jeste li, kad ste se našli u toj situaciji, bili solo, u vezi, u braku...nema pravila.
XIX: kužim te, za takvu jednu prirodnu hemijsku reakciju nema nikakvih pravila i ona se vještački ne može izazvati, u laboratoriji zvanoj veza, brak i slično.. mada može, no ne neophodno