banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 11:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 12:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
VIDIĆU 15 MILIONA EVRA ZA NOVI UGOVOR

Mančester junajted srpskom fudbaleru ponudio produžetak saradnje za još četiri godine, prema novom ugovoru zarađivao bi 300.000 evra mesečno, što je duplo više nego do sada

Srpski reprezentativac Nemanja Vidić zaradiće u sledeće četiri godine neverovatnih 15 miliona evra! Mančester junajted ponudio je našem defanzivcu produžetak ugovora do 2011. godine, po kojem bi njegova primanja bila duplirana i iznosila bi 50.000 funti nedeljno (što je 75.000 evra za sedam dana, 300.000 evra mesečno, odnosno 14.857.000 evra za četiri godine).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Vuk_samotnjak je napisao:
Celzi ce za par godina biti prosjecan klub kao sto je i bio prije par godina

I meni se cini da si u pravu ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2007, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
UEFA pokreće istragu protiv Dide
UEFA je pokrenula zvaničnu istragu protiv Seltika zbog ulaska jednog navijača na teren za vreme utakmice protiv Milana, a postupak je pokrenut i protiv golmana italijanskog tima Dide zbog sumnje da je simulirao tešku povredu. Od Milana je zatraženo da objasni zbog čega je Dida iznet sa terena i zamenjen nakon što ga je navijač samo dotakao, kao i medicinska dokumentacija, jer je u izveštaju delegata navedeno da postoji opravdana sumnja da je Brazilac pokušao da obmane sudiju.

Do incidenta je došlo u 90. minutu susreta, nakon što je Seltik postigao drugi pogodak. Na snimku se vidi da je navijač protrčao pored Dide i ovlaš ga dotakao po licu ili ramenu. Golman reprezentacije Brazila je iznet na nosilima držeći vreću sa ledom na licu.

Ukoliko Disciplinska komisija UEFA zaključi da domaćin kriv zbog loše organizacije, Seltik bi jednu ili više utakmica mogao da igra bez publike.

Navijač koji je utrčao na teren sam je došao u klub da objasni zbog čega je to uradio, a posle razgovora sa zvaničnicima Seltika policija ga je uhapsila i odvela u pritvor.

Video snimak Didine simulacije: http://www.youtube.com/watch?v=DZviLX37sMY

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2007, 14:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Taj lik je dobio doživotnu zabranu prisustva utakmicama Celtica, i kući i u gostima!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2007, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Mene prije svega zanima kako će Milan objasniti zašto su iznijeli Didu sa terena :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2007, 16:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Migrena!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2007, 00:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
ah to je milan ne brinite se vi ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2007, 22:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
STRAVIČNI DOGAĐAJ NA TRENINGU WARRIORSA

Monta Ellis, bek Golden State Warriorsa koji je prošle godine proglašen igračem koji je najviše napredovao, teško se ozlijedio tijekom treninga. Ellis je, naime, prilikom pada glavom udario u koljeno Brendana Wrighta, nakon čega je ležao glavom prema dolje dvadesetak minuta.

Poslije je imobiliziran, iznesen na nosilima i odvezen u bolnicu. Bio je pri svijesti i mogao je razgovarati, no ono što zabrinjava je njegova pokretljivost. Naime, kako piše ESPN, Ellis je bio nepokretan od ramena nadolje, dok Associated Press navodi kako je prije nego što su ga iznijeli s parketa pokazivao tek manje znakove kretnji.

21-godišnji Ellis prošle je sezone bilježio 16.5 poena, 4.1 asistenciju i 3.2 skokova po susretu.

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2007, 01:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sav sam se naježio dok sam čitao pomislio sam da je opet smrt na terenu, ali ni ovo nije ništa gore!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 07:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Људи, има ли неко провјерену вијест о Видићевој повреди?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 08:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
sikiras se kao za njega ??? :roll:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 08:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
The Godfather je napisao:
sikiras se kao za njega ??? :roll:

Занима ме да ли ће моћи играти за репрезентацију? Проблем?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2007, 21:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
bigman je napisao:
Људи, има ли неко провјерену вијест о Видићевој повреди?

Najnovije vijesti u Blicu:

Citiraj:
Prema informaciji iz stručnog štaba našeg državnog tima, na ove dve utakmice neće igrati centarhalf Mančester Junajteda Nemanja Vidić, koji je u prvenstvenom meču svog kluba prošle subote doživeo potres mozga i predstoji mu dvonedeljno strogo mirovanje. Umesto Vidića, u reprezentaciju je naknadno pozvan član francuskog Lansa Milan Biševac.
Biševac je bio član nacionalnog tima već na početku selektorovanja Havijera Klementea, ali je zbog serije loših igara kasnije izgubio mesto u sastavu. Prema današnjoj informaciji, Vidić je posle potresa mozga deset minuta u svlačionici bio bez svesti i određeno mu je četvorodnevno strogo mirovanje. Nakon toga, još deset dana će morati lagano da šeta, a apsolutno mu je zabranjeno da naredne dve-tri sedmice loptu udara glavom. Lekar naše reprezentacije je razgovarao sa stručnim timom Mančester Junajteda i saopšteno mu je da je zdravstveno stanje Vidića sada stabilno, ali da on nije u mogućnosti da se uključi u predstojeće akcije.
Susret sa Jermenijom na programu je 13. oktobra u Jerevanu, a četiri dana kasnije "beli orlovi" će u Bakuu igrati protiv domaće selekcije Azerbejdžana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2007, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Didi dva meča suspenzije

AFPDisciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je golmana Milana Brazilca Didu sa dve utakmice neigranja zbog simuliranja na meču Lige šampiona prošle sedmice protiv Seltika u Glazgovu, koju je škotski tim dobio sa 2:1. Incident se dogodio pred kraj utakmice, kada je jedan navijač Seltika utrčao u teren posle vodećeg gola "kelta" i rukom dodirnuo Didu po licu, a Brazilac je potom pao kao pokošen, nakon čega je iznet na nosilima sa terena i zamenjen.

Snimkom je naknadno utvrđeno da je Dida simulirao tešku povredu i da je na taj način obmanuo sudiju i zvaničnike utakmice.

Seltik je zbog incidenta kažnjen sa 30.000 švajcarskih franaka (17.840) evra), a istu sumu će morati da plati ukoliko u naredne dve godine njegovi navijači naprave bilo kakav prekršaj.

Višestruki škotski prvak je vinovniku incidenta, koji je kasnije identifikovan i uhapšen, zabranio da doživotno posećuje njegove utakmice.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Dida odbio svjedočit UEFA-i o incidentu u Glasgowu
NAKON što je vratar Milana Nelson Dida dobio kaznu od dvije utakmice suspenzije zbog simuliranja na utakmici protiv Celtica, iz Milana su najavili žalbu, dok je sam Dida odbio otići na očitovanje.

"Upravo je nevjerojatna kazna koju je Dida dobio. Kazna se čini neproporcionalnom i kao glavnog krivca za incident predstavlja Didu, što je suprotno svakakvoj logici." - rekao je odvjetnik Milana Leandro Cantamessa.

Nelson Dida pak je, čuvši kaznu, odbio se pojaviti na sljedećem ročištu, gdje će se odlučivati o žalbi.

Podsjetimo, za vrijeme utakmice u Glasgowu između Celtica i Milana jedan navijač je utrčao u teren i u prolazu dodirnuo Didu po licu. U prvi mah Dida se zatrčao za njim, da mu vrati, nakon čega se sjetio da bi bilo dobro pasti i odglumiti težak udarac.

Srećom, kamere su danas neumoljive.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 18:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Za one koje zanima upravo sam saznao da VIASAT 1 prenosi direktno Grcka -BiH 20.30...Pozdrav svima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2007, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Za one koje zanima??? :lol: :lol: :lol: :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 00:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Prenosio i OBN!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 09:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Info je napisao:
Za one koje zanima??? :lol: :lol: :lol: :fist:

Upravo tako za one koje to zanima sam napisao.....A tebe nisam spominjao tako da nevidim razloga da odgovaras....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ronaldinho će iz Barcelone otići zbog poreza?
ČINJENICA da je dobio španjolsko državljanstvo i činjenica da će odsad plaćati poreze kao španjolski državljanin, odvest će Ronaldinha iz Barcelone.

Tu je teoriju izložio talijanski nogometni menadžer Enzo Bronzetti, uvjeren da Milan i Chelsea imaju vrlo velike izglede dovesti Brazilca iz katalonskog kluba.

"Ako ostane u Barceloni, pola će mu ugovora prema poreznom zakonu kao španjolskom građaninu uzimati država. Zbog toga će od Barcelone tražiti povećanje primanja, obzirom da je baš klub inzistirao na njegovu zahtijevanju državljanstva. Kad dođe vrijeme za novi ugovor, budite sigurni da će Barceloni prvoj biti u interesu prodati ga."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]