banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 90 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
slayerized je napisao:

E a pazite ovamo, nešto sam razmišljala:

Pre godinu dana došla sam na autobusku stanicu i kupujem kartu za NS i u qrac nedostajale su mi 3 marke...jebena karta poskupela ali bukvalno sam bila dekintirana, brooka!

I ništa, kažem čoveku na blagajni kako stoje stvari, pokažem mu pasoš da vidi da često dolazim u BL, i ladno mi lik proda kartu...naravno vratila sam mu pare 8)

Neki dobar čika :angel:

A šta misliš da nisam uspela, pa jbt prosila bih i ja čoveče...pa valjda bi mi neko pomogao :-?

Onda bi kao mr.Broflowski iz zadnje epizode South Parka:" Do you have a change,need a change". :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2007, 00:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
Citiraj:
šteta tolike alatke da stoji neupotrijebljena Cool

je li ti imas nekoga za mene :D hihihihihihii mislim vidim prijatelj ti govori pa sad necu da se pravim blesav :D cekam odgovor od tebe draga :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2007, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Spare some change? ...... Change? ...... Got any change? ...... Change? ..... Can you spare some change?

Leave me alone I don't have any change!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2007, 22:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

mmm ne odgovori ona nije valjda da se prepala nadam se da nije ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2007, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
DenisM je napisao:
mmm ne odgovori ona nije valjda da se prepala nadam se da nije ....

Denise, sine, mogla bih ti eventualno naći neku svoju učenicu :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 11:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

aha ti si starija neka osoba koliko imas godina ?
Pa de mi nadji neku ucenicu et bas nemam cure pa tako .... :roll: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2007, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
mene pre neki dan startovala ona žena što ima neki zeleni šal na glavi??? znači, nosi ga i leti i zimi....bolesna žena. tražila marku.

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2007, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

и мени су неке две долазиле кући.. обрађивале моје насеље... " дај лепа, није нека велика помоћ, само једна марка".. опет прича о болесном дјетету итд.. баш су немаштовити.. требали би ангажовати неког књижевника да им пише те приче које продају :-? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2007, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
XIX century je napisao:
требали би ангажовати неког књижевника да им пише те приче које продају :-? :roll:

...i ta marka, što ispunjava džepa prazninu,
želeć' da je obasja svetlost proletnog dana,
zaslužila je bolju sudbinu
smiluj joj se, daj je nama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2007, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nerevar je napisao:
XIX century je napisao:
требали би ангажовати неког књижевника да им пише те приче које продају :-? :roll:

...i ta marka, što ispunjava džepa prazninu,
želeć' da je obasja svetlost proletnog dana,
zaslužila je bolju sudbinu
smiluj joj se, daj je nama.

па и то је боље од измишљања болесне дјеце и којечега, како се не боје Бога, да призивају несрећу на своје дијете. Сачувај ме и заклони. сад једино да је све то истина, ал то је мало тежи случај. ми то никад не можемо сазнати.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2007, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
slayerized je napisao:
mene pre neki dan startovala ona žena što ima neki zeleni šal na glavi??? znači, nosi ga i leti i zimi....bolesna žena. tražila marku.

Ta bude stalno u parku...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2007, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
XIX century je napisao:
U BL... (često) se desi , obično u užem centru, da se zaleti u mene neka uplakana žena, obično iz mraka, paranoično i izbezumljeno tražeći pare da kupi djetetu lijek... isto tako neko veče nekakv "bračni par" ( sa dvoje sitne djece)totalno bizarnog pogleda i izgleda tražiše od mene pare.. znači ladno ti priđu i ustartaju te i traže.. nije to klasično prosjačenje, gdje sjede na ulici sa ispruženom rukom..

Ja ne znam šta da radim u ovakvim situacijama ( običnio samo projurim, jer ih se plašim pošto se redovno dešava uveče...) šta vi mislite jel u pitanju istinita priča il je "namještaljka" ? SIgurna sam da se još nekome ovo dešavalo? Nekim mojim prijateljima jeste..

:fadein:

Desavalo se ali ne obavezno uvece, nego i po danu cak vise. I to ne samo u BL nego i u drugim gradovima, pogotovo u Sarajevu gdje mi je za jedan dan prislo 10 ljudi trazeci pare. I ne samo tamo nego i u BG i ZG, pa cak i u inostranstvu iako znatno manje.
Izgleda da je to zaista neki novi biznis pa se povecava broj pa i kokurencija, pa umjesto sami sad idu i sa djecom kako bi stukli konkurenciju, jer je vjerovatnije da neko da bracnom paru s fjecom nego samom prosjaku. I to smo izgleda preuzeli od cigana koji su odavno razradili taj sistem, ali zbog siromastva sad ga preuzimamo i mi kao sto smo ciganima preoteli i prodavanje na pijaci nosajuci razne stvari, skupljanje otpada, a da ne govorimo o penzionerima koji, osim sto su prisiljeni prodavati po pijaci posjecuju sve cesce i kontejnere.
Ali tako je to kad imamo vladu koja pravi staklene zgrade, trgovacke centre, plocnike, parkove, pijace, kafane, crkve, dzamije, autoputeve, parkinge, umjesto tvornica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2007, 20:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
To so otpadom je prilicno unosan i ozbiljan posao, nije ni to vise sto je bilo... Zeljezo je dobilo na cijeni...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2007, 17:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2005, 15:20
Joj, mene ubi u pojam onaj par sa djetetom u kolicima sto redovno prilaze i zicaju marku na racun djeteta. Postao je vec dosadan sa tom svojom pricom.

Jednom prilikom kad mi je prisao i trazio marku, ja sam odgovorio :"pa dao sam ti jucer marku, necu zar svaki put kad te vidim..", on se okrenuo zeni i pitao je:"jel dao ovaj jucer pare, jel se ti sjecas..?" Strasno...

Zao mi jedino onog djeteta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2007, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

arhitekt je napisao:
Joj, mene ubi u pojam onaj par sa djetetom u kolicima sto redovno prilaze i zicaju marku na racun djeteta. Postao je vec dosadan sa tom svojom pricom.

Jednom prilikom kad mi je prisao i trazio marku, ja sam odgovorio :"pa dao sam ti jucer marku, necu zar svaki put kad te vidim..", on se okrenuo zeni i pitao je:"jel dao ovaj jucer pare, jel se ti sjecas..?" Strasno...

To je onaj sistem kao kad mujo i haso prose na ulici i svaki dan im cova daje 10KM. Kad jedan dan im da 5 km. Pita mujo hasu zasto danas 5 km, a haso kaze "pravi cova kucu". A mujo odgovara: "pa zar da pravi kucu preko nasih ledja".
Tako i ovo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2007, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sinoc neka cigancica 'ladno polivala Pepsijem prolaznike u gradu .. izmedju ostalih i mog druga .. nemos vjerovat' ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2007, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Sinoc neka cigancica 'ladno polivala Pepsijem prolaznike u gradu .. izmedju ostalih i mog druga .. nemos vjerovat' ..

:lol: Imam druga koji drži samoposlugu. .kaže cigančići kad dođu da kupuju, samo traže kolu i pepsi, pršut, i čokolodau i tako to, ugl. koliko sam ja skontala kupe više stvari i skuplje stvari od mene. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2007, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Dje onaj cigancic Nana?on je bio legenda

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2007, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
arhitekt je napisao:

e mene su opet juce startali,parkiram se pored topolina a oni s nekom cigancicom pricaju,definitivno mi ne izgledaju normalni,jadno ono dijete,bilo bi mu bolje u domu za sirocad

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2007, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
"Twenty years from now, you will be more disappointed by the things you didn't do than by ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover."

dobra misao. iz koje je knjige?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 90 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]