banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 21:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 90 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 13:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2002, 22:53
ima jedan po meni najjaci lik... operise na potezu kod preko puta biblioteke, kod parkinga onog...znaci jako upecatljiv lik, lakirane cipele i ljubicasta trenerka. predstavlja se kao borac iz rata i uvijek sa osmjehom fino pridje i kaze da mu fali za pola litre rakije jos pola marke :)...dao sam mu jednom, drugi put kad je opet trazio, rekao sam mu da je vec trazio neki dan...na to je on rekao "aa u redu , u redu " :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 14:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
azdajica-ny je napisao:
da,znam za taj par,mladji likovi,uglavnom su ljetos "visili" u vecernjim satima po gospodskoj i parkicu,ona gura kolica a on ti se bukvalno unese u facu,uglavnom traze za mlijeko,meni je to uzas,kad pogledam ono dijete u kolicima,ali opet...njh dvoje mim izgledaju sasvim zdravi fizicki pa ne bih bas rekla da nisu u stanju zaraditi za mlijeko djetetu..

takodje...
i mene su presretali svako veche, i svaki put ih iskuliram... on je vidjen u autu na tropik parkingu.. ima se za gorivo a nema se za mlijeko, ma daaaj... fuj :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 15:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2007, 22:47
buki je napisao:
ima jedan po meni najjaci lik... operise na potezu kod preko puta biblioteke, kod parkinga onog...znaci jako upecatljiv lik, lakirane cipele i ljubicasta trenerka. predstavlja se kao borac iz rata i uvijek sa osmjehom fino pridje i kaze da mu fali za pola litre rakije jos pola marke :)...dao sam mu jednom, drugi put kad je opet trazio, rekao sam mu da je vec trazio neki dan...na to je on rekao "aa u redu , u redu " :)

danas sam naletio na njega. koji car.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
ima neki lik,(crna majica, crne hlače, duga, kovrdžava, smeđa kosa, neuredan...), operiše po centru, ide za djevojkama, ženama i pita da li su udate. kada one kažu da jesu udate, on se okrene i ide dalje sa istim pitanjem!
šta bi bilo da neka kaže da nije udata??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 23:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Zaprosio je? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2007, 07:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
balkanski špijun je napisao:
ima neki lik,(crna majica, crne hlače, duga, kovrdžava, smeđa kosa, neuredan...), operiše po centru, ide za djevojkama, ženama i pita da li su udate. kada one kažu da jesu udate, on se okrene i ide dalje sa istim pitanjem!

Jao taaaj lik...Sestra i ja na Petricevcu ide nam u susret , naglo mijenja pravac i za nama , mi predjemo ulicu on predje, mi ubrzamo i on ....na kraju mi se priblizi na pola metra i samo buulji.... Proslo od toga nepar dana, u parkicu nas cetiri, opet mijenja pravac ,za nama , stali kod standa ,on ladno se progura pored moje mame i zuri u mene....al samo suuuti. Nije da imam zelju da me prosi..... :D Jao jeezzzza me uhvati kad ga se sjetim....

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2007, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
XIX century je napisao:
isto tako neko veče nekakv "bračni par" ( sa dvoje sitne djece)totalno bizarnog pogleda i izgleda tražiše od mene pare.. znači ladno ti priđu i ustartaju te i traže.. nije to klasično prosjačenje, gdje sjede na ulici sa ispruženom rukom..

Znam za ove smarache... Lik chak ima zamotanu glavu... Joj boze... Get a jobbbb.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2007, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
maloprije me neki dzaner smarao na vratima....komsssinnnniccce...prprriiikupljamo prilog za mog sinnna...kljuca lik...joj bas sam se uzasno osjecala...ma bjaaaaaziiiiiii!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2007, 18:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
ja jednom kad sam bio u BL na partyu neki prosjak mi je dosao i poceo pricati kako me zna i kako ja imam velike zube i pao mi pod noge i uhvatio se (ja sjedio) prijatelji moji umrijeli od smijeha :D ahah a fazon je sto ja imam velike noge (broj 50) pa tako da je cojk poludio od srece kad je vidio nama ih poceo grliti :D haos ahahaha

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2007, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
XIX century je napisao:
isto tako neko veče nekakv "bračni par" ( sa dvoje sitne djece)totalno bizarnog pogleda i izgleda tražiše od mene pare.. znači ladno ti priđu i ustartaju te i traže.. nije to klasično prosjačenje, gdje sjede na ulici sa ispruženom rukom..

Znam za ove smarache... Lik chak ima zamotanu glavu... Joj boze... Get a jobbbb.....

ahahhahaa!
joj danas me spopadoše!
prilazi lik i gleda me onako značajno, kad sam ja pogledao u njega prilazi on onako drugarski-kao šta ima, šta se radi, da li bi mu mogao pomoći sa pola marke, marku!
ja njemu-mogao bi ti malo raditi pa zaraditi, kad će on filozofski "malo prosim, malo radim, pa tako i bog će pomoći...":lol:
mahnu čo`ek drugarski i ode dalje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2007, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

-delilah- je napisao:
balkanski špijun je napisao:

Jao taaaj lik...Sestra i ja na Petricevcu ide nam u susret , naglo mijenja pravac i za nama , mi predjemo ulicu on predje, mi ubrzamo i on ....na kraju mi se priblizi na pola metra i samo buulji.... Proslo od toga nepar dana, u parkicu nas cetiri, opet mijenja pravac ,za nama , stali kod standa ,on ladno se progura pored moje mame i zuri u mene....al samo suuuti. Nije da imam zelju da me prosi..... :D Jao jeezzzza me uhvati kad ga se sjetim....

JBG, čovjek je neshvaćen u ljubavi :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2007, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
DenisM je napisao:
ja jednom kad sam bio u BL na partyu neki prosjak mi je dosao i poceo pricati kako me zna i kako ja imam velike zube i pao mi pod noge i uhvatio se (ja sjedio) prijatelji moji umrijeli od smijeha :D ahah a fazon je sto ja imam velike noge (broj 50) pa tako da je cojk poludio od srece kad je vidio nama ih poceo grliti :D haos ahahaha

:oops: to ko neko idolopoklonstvo... ili možda su mu stopala fetiš..

:fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 00:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
hahah ne znam vise je licio na ludjaka nego na prosijaka :D 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
DenisM je napisao:
hahah ne znam vise je licio na ludjaka nego na prosijaka :D 0X

ajme Denise, broj 50? Čime tebe hrane, dijete drago? :oops: :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 19:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
priznaj, bacila si se u razmišljanje 'kolika mu je tek 'halatka' ako mu je broj cipela 50'? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
dokoljenko :D

PIK Radnja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Kad krenu cigani d aprosjace po kaficima, dignu mi pritisak, jer covjek ne moze da se opusti ni sekunde.
Uglavnom kazem "brisi" :D Slicno je i na parkinzima.

Cesto stoje pred bolnicama, zdravstvenim ustanovama i tu koriste memenat da ubiju koju dinar, jer znaju da svako ce zbog nekog "sevapa" dati nesto... a kad krenu "ajde lepa, daj koju paru" :)
Posto su mi cigancici povremeno pacijenti, i nece da slusaju, nekad se zezam pa kazem "budi dobar,ako hoces da zaradis marku? :) :D poslusaju u istom sekundu , oci zasijaju, kao da sam rekla dobices milion :lol:

ONo sto me pak najvishe iritira u ovom gradu su par pijanaca koji budu ili na parkingu starog zenita ili kod Palasa i kad izadjes iz auta nastupaju ovako: "mogu li da vam postavim jedno pitanje", prvi put sam rekla "da", zatim kaze"znate ja i moj kolega smo propalice, ratnici koji su ostali bez zivaca i sada smao pijemo i treba nam 1-2 marke da kupimo sebi vina" mislim ja nemam rijeci.... :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 11:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Maj 2007, 09:47
8)

Poslednji put menjao nesot dana 11 Avg 2008, 13:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Najjači su mi oni navodno gluvi likovi što ostavljaju po kafićima one imbecilne figurice i neke kartice na kojima piše "ne čujem bla bla". Jednom je takav prišao stolu i počeo da raspoređuje rekvizite, a moj prijatelj se vraćao iz WCa i kad je spazio ovog prišunjao mu se s leđa i dreknuo na sav glas, a ovaj "gluvi" je đipio pola metra uvis :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Mene su počeli da iritiraju..majke mi...samo ih ignorišem i to je to. Jeste mi neprijatno....ali jbt njima treba da bude neprijatno kad saleću ljude! Mislim, wtf? Get lost!

A najviše mrzim one što u centru saleću i daju krstiće :mad: :mad:

Or somewhere in between.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 90 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]