(net.hr)
Ljut jer već mjesecima pokušava stupiti osobno u kontakt s njim kako bi mu dao koji dobar savjet, američki senator odlučio je podnijeti tužbu protiv Svevišnjeg, jer ga smatra krivim za stradanje nevinih.
Američki senator Ernie Chambers podigao je tužbu protiv Boga.
Naime, on smatra da je vrijeme da netko počne odgovarati za sve loše stvari koje se događaju u svijetu – od prirodnih katastrofa pa do terorizma i ratova.
Tužbu protiv Boga senator je podnio na sudu Douglas County u Ohami i u njoj zahtijeva od Svevišnjeg da poštedi nevine ljude nesreće te da spriječi terorističke prijetnje. U svojoj tužbi ovaj senator navodi da je već nekoliko puta sam pokušao kontaktirati Boga, no da ga je ovaj ignorirao.
"Unatoč mojim naporima i pozivima da se pokaže gdje god da se nalazi, još uvijek se nije pojavio'', kazao je Chambers.
U tužbi se optužuje Bog zbog svakodnevnih terorističkih prijetnji, zbog svakodnevnog stradanja nevinih ljudi, zbog poplava, potresa, uragana, zaraznih bolesti, ratova i slično.
Chambers optužuje Boga da je namjerno uzrokovao brojne katastrofe koje su rezultirale smrću bezbroj nevinih ljudi, pa čak i male djece.
Ovo sam htio pod novosti, ali ipak mislim da ovamo spada. Ne bi me sad čudilo da i dragi Bog dobije koju godinu u Guantanamu