banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 08:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 19:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
20% ljudi u gradu dok pije prvu kaficu razmislja kako nekog da prevari???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
heheheh istina!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2006, 08:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
moon je napisao:
VeLiKi je napisao:
problem lako rjesiv instaliranjem elektricne brave na ulazna vrata i interfosnkog sistema,

Pa, kod mene u ulazu ima, ali u toku dana neki stalno pomjeri onu kvacicu da bi vrata bila stalno otkljucana, jer se ljudima ne da stalno vaditi kljuc i otvarati vrata. :roll: Ne znam samo sto ce nam onda. Kod nasih ljudi uvijek sve ide linijom manjeg otpora...

Jes to mene fakat nervira. I kod mene lagano pritvore da se ne zatvore ili podvuku otirac ispod.
A sto se tice prevaranata, pa ja znam nekoliko ljudi da im je nadimak prevara, jos se ponose sa tim.
Swe je dobro dok ti ne pocnu cistiti lovu sa racuna u banci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2006, 11:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
moon je napisao:
Joj, sto ja volim da ispaljujem Jehovne svjedoke sa onim knjizicama i te tako sto idu od vrata do vrata, sa pricom ili bez price, i traze nesto/ pare. 8)

zipp je napisao:
ha joooooj,, pokusavam da zamislim situaciju da je naletio na mog starog....bilo bi sve ok dok ne spomene 15 kema..

I kod mog. :lol: Voljela bih da posmatram tu scenu.

lol, zar ti jos postoje u BL?
u moju zgradu nisu krocili ravno 5 godina, a zao mi, bas sam fino poceo da pricam sa njima i iznosim argumente da je religija zabluda i sl.

sto se tice dolazaka na vrata, to stara `ladno rijesi :
lik :"dobar dan gospodjo, da li..."
stara: "dovidjenja"

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2006, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Citiraj:
evo sad si mi dala ideju da i ja pokusam takvo nesto:)))

Valjda sam ti DAO ideju :-?

Sad sam čuo kako je u Derventi bila situacija s likovima koji su išli da naplaćuju kao neke zaostatke za kablovsku televiziju, sa sve potvrdama i pečatima. Neki čovjek kojem su došli nije htio da plati, ovi mu zovnuli muriju, murija došla i pogledala pečate i potvrde i natjerala ga da plati... :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 06:32 
Malo stara tema, ali sjetih se kako je moj otac je*o mame onim jehovinim svjedocima kad idu kroz ulicu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2007, 22:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
evgenija je napisao:
Warrior of the Light je napisao:
Samo da znate o čemu se radi, ako nekom dođe na vrata... 8)

Danas je obradio crvene zgrade u Rosuljama. Predstavlja se kao Starčević. Evo šta je danas napravio u mom ulazu:

Pozvonio je i imao sreću da mu otvori stara, koja je inače izuzetno naivna što se toga tiče. Pitao je da li ima starog (čije ime je vjerovatno pročitao na vratima), kad je čuo da stari nije kod kuće predstavio se kao komšija koji živi par ulaza dalje. Onako kao usput je priupitao za naše prezime, kao odakle smo, stara rekla da je stari porijeklom iz Omarske. Onda je lik rekao da zna starog, da je htio provjeriti da li je to stvarno on, rekao je i on iz Omarske i da se oni znaju odavno... čak je počeo da pominje neke zaseoke i prezimena iz tog kraja :) itd. itd. uglavnom skroz kulturna priča. Onda se požalio kako nema para, a dijete mu je "operisalo slijepo crijevo pa prima infuzije" ili tako nešto, on nemože da plati, pa je zamolio za 15KM, strara mu je dala, lik se zahvalio, rekao da puno pozdravi starog, da će da vrati pare uskoro pa se nada da će tad da vidi starog...
Nakon toga je otišao do komšija ispod nas, pozvonio i predstavio se kao naš porodični prijatelj, kojem hitno trebaju pare zbog navedenih razloga, rekao je da je dolazio do nas "ali nema nikog kod kuće" itd... Uglavnom, komšinica mu je dala 20KM.
Najluđu stvar je uradio u stanu iznad nas, pročitao je ime na vratima (Bogoljub), pozvonio i predstavio se kao komšija i Bogoljubov prijatelj i tražio je Bogoljuba da popriča s njim u vezi nekih stanova. Ono što naravno nije znao je da je Bogoljub umro prije tri godine :D (pa kad je to čuo na brzinu je izjavio saučešće i šturnuo)...

Uglavnom, priča se da je na sličan način obradio nekoliko ulaza u okolini...

Tako da znate šta vam je činiti ako vam izvjesni Starčević pokuca na vrata i počne se predstavljati kao komšija koji malo dalje živi, stari porodični prijatelj, daleki rođak i sl....Slika

evo sad si mi dala ideju da i ja pokusam takvo nesto:)))
Pitaj ti boga koliko je taj covjek zaradio para prosipajuci pricu tako naivnim ljudima , ma uzas.
Naravno mame su najosjetljivije na takve spike,jos pogotovo ako je djete u pitanju, moja na to daje i poslednje iz kuce, tako da te razumijem.
Ali nece ni on dugo, naici ce nakome kome ne treba, a ja bih bas voljela vidjeti sto ce mu se dogoditit, hihih :lol:

alo sine, pa nek je petoro zavrnuo taj dan, dobar je bio minimum 50-60 kemi
necu ni da razmisljam koliko je naivnih bilo...
mozda i vise

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2007, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Vuk_samotnjak je napisao:
20% ljudi u gradu dok pije prvu kaficu razmislja kako nekog da prevari???

Blah...danas se svi razbacuju nekim statističkim podacima kako bi poduprli svoje mišljenje... 30% ljudi to zna..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 09:27 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Sep 2007, 10:04
Ko je imao on je i dao!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 14:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2007, 14:13
e mene moj stari nervira sto se toga tice...ko god svrati na vrata on mora nesto dati, a ja covjece kad trazim on jos razmislja :roll: ... a nekidan se vracamo iz posjete iz bolnice i u krugu hirurgije standardna prica narkomana, kao treba mu za lijek...i on ladno mu dade 5km...reko, sto mu nisi dao i broj telefona kad opet zakrizira da ti se javi...grrrrrrr [-(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]