banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 08:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Vuk_samotnjak je napisao:
Cerka mu se zove "Drina"

Prvo mi je pao na pamet "Marš na Drinu" :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 08:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
The_One je napisao:
Prvo mi je pao na pamet "Marš na Drinu" :D

Nisi jedini :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Sudar velikana u Kuala Lumpuru
Karte za egzibicioni meč između najboljeg tenisera sveta Švajcarca Rodžera Federera i bivšeg šampiona Amerikanca Pita Samprasa puštene su ove nedelje u prodaju u Kuala Lumpuru, saopštili su organizatori. Meč između bivšeg igrača "broj jedan", koji je 14 puta osvajao grend slem turnire i Federera, osvajača 12 grend slem turnira, biće održan 22. novembra. Organizatori su naveli da će se meč održati na "Malavati" stadionu, koji može da primi 12.000 gledalaca.

Federer i Sampras sastali su se samo jednom i to na turniru u Vimbldonu 2001. godine, kada je Švajcarac pobedio posle pet setova.

"Rodžer je pravi džentlmen. Radujem se što ću s njim igrati u Kuala Lumpuru. Veoma ozbiljno se spremam za taj meč", rekao je Sampras.

Federer je istakao da je ranije ove godine trenirao sa sedmostrukim šampionom Vimbldona u njegovoj kući u Los Anđelesu.

"Neću da ulazim u to ko je pobedio i koliko setova samo odigrali. Mogu samo da kažem da je tenis bio visokog kvaliteta", rekao je Sampras.

Meč Federer - Sampras biće samo jedan od događaja za vreme Malezijskog teniskog festivala koji će se održati od 17. do 25. novembra u Kuala Lumpuru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Poraz Jelene Janković u četvrtfinalu Balija
Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u polufinale WTA turnira koji se na Baliju igra za nagradni fond od 225.000 dolara, pošto je u četvrtfinalnom duelu izgubila od Amerikanke Lindzi Devenport rezultatom 1:2, po setovima 4:6, 6:2, 2:6.

Poraz naše najuspešnije igračice i trećeg reketa sveta, koja je na ovom turniru bila prvi nosilac, predstavlja veliko iznenađenje, s obzirom da je ovo prvi turnir koji Devenportova, nekadašnji svetski broj jedan, trenutno 234. na WTA listi, igra posle jednogodišnje pauze zbog porođaja.

Ovo je bio četvrti međusobni susret dve teniserke i sva četiri meča je dobila Amerikanka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 16:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Davenport se vraća u velikom stilu! Žao mi je što je baš protiv Jelene, ali dobro je da se malo zaoštri konkurencija. Ima fenomenalan servis, a uz to je i visoka 190cm pa je i na mreži solidna, iako ne preferira puno takav stil igre. Perfektan forehand, a ni backhand nije ništa slabiji. Jedina mana je možda pokretljivost, ali ona ne dozvoljava da ona trči po terenu već "voza" svoje protivnice lijevo-desno, i to samo one koje uspiju vratiti servis :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Lozis se na Davenport :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2007, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Pored Nadalke i Ane jos ce da nabije kompleks "Davenport-ove". Jeleni fali par dasaka u glavi... i eksera, uzgred

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2007, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
zenski tenis je malo vise nego smijesan ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2007, 13:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Američka teniserka Lindsey Davenport trijumfovala je na turniru koji je za nagradni fond od 225.000 dolara igran na Baliju, pošto je u finalnom meču pobjedila Slovakinju Danijelu Hantuchovu rezultatom 6:4, 3:6, 6:2. 31-godišnja Davenport, nekada najbolja teniserka svijeta, zbog porođaja je pauzirala skoro godinu dana, ali je već na prvom turniru pokazala da je istinska šampionka.

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2007, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

nisam do sada znao da se Federer i Sharapova vole :D

http://uk.youtube.com/watch?v=DPrFQZnXpOY

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 13:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
TENIS NA KREČU!!!
Podloga na kojoj će Srbija i Australija igrati Dejvis kup u Beogradu daleko je od idealne, iako je do početka meča ostalo još četiri dana
Šljaka u dvorani Beogradske arene još nije u idealnom stanju, iako je do okršaja u Dejvis kupu između Srbije i Australije ostalo još četiri dana. Teren na kome se već uveliko trenira na mnogim mestima nije prekriven šljakom, pošto je na površinu počeo da izbija kreč, iskorišćen kao primarna podloga.
Sportski direktor TSS Aleksandar Bolić uverava da će teren biti u redu najkasnije do srede i da će austrijska firma "Trikal", zadužena za postavljanje šljake, besprekorno odraditi svoj posao.

- Teren u Areni još nije legao, ali biće spreman za nekoliko dana, najkasnije do srede uveče. Austrijanci dobro rade i u njih ne treba sumnjati. Uostalom, u proteklih deset godina niko se nije žalio na njih. Verujem da ni mi nećemo imati primedbe - rekao je Aleksandar Bolić za Kurir.

TSS je u nedelju odlučio da uključi i klimu u Areni kako bi što pre isušio šljaku, a rad rashladnih uređaja po danu košta čak 6.000 evra.

- Dali smo sve od sebe da teren dovedemo u red, pa smo i u nedelju uključili klimu. Ona nije jeftina, ali mi nećemo da štedimo. Plasman u elitnu grupu Dejvis kupa mnogo donosi Srbiji, kako sa sportskog tako i sa materijalnog aspekta, koji nije bio zanemarljiv.

Jedan od radnika austrijske firme "Trikal" kaže za Kurir da postoje problemi s podlogom, ali da će biti rešeni.

- Prošlog utorka smo postavili 110 tona kreča i osam tona šljake, a teniseri su ušli u halu posle tri dana, pa nije ni bilo moguće da podloga dobro "legne". Kao sunce nam služi 14 kalorifera kojima sušimo šljaku. Klima nije uključivana do nedelje, ali verujem da će do petka sve biti u najboljem redu sa podlogom.

Australijski teniseri, koji već nekoliko dana treniraju u Beogradu, za svoje medije neprestano izjavljuju da je šljakasti teren u Areni u očajnom stanju i da je na njemu nemoguće trenirati. Tako je Lejton Hjuit svaki udarac i proklizavanje pratio sa uzvicima "Oh, moj bože" i "Od jednog udarca prave se čak tri kratera".

- Australijanci vrše pritisak. Znaju da smo favoriti, a njima se ne ispada iz prve divizije Dejvis kupa prvi put u istoriji. Znaju da će mnogo izgubiti ako budu poraženi, pa na sve načine pokušavaju da nas diskriminišu - zaključio je Bolić.

Supervizor Dejvis kupa Englez Majk Morisej izrazio je nadu da će teren biti vrlo brzo urađen po pripisanim standardima i da ne treba dizati nepotrebno tenziju.

KURIR :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Sondri je napisao:
Američka teniserka Lindsey Davenport trijumfovala je na turniru koji je za nagradni fond od 225.000 dolara igran na Baliju, pošto je u finalnom meču pobjedila Slovakinju Danijelu Hantuchovu rezultatom 6:4, 3:6, 6:2. 31-godišnja Davenport, nekada najbolja teniserka svijeta, zbog porođaja je pauzirala skoro godinu dana, ali je već na prvom turniru pokazala da je istinska šampionka.

Slika

Wow, 32,340 USD..taman da plati grejanje bazena za prošli mesec :PP

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 13:26 
Vader je napisao:
nisam do sada znao da se Federer i Sharapova vole :D

http://uk.youtube.com/watch?v=DPrFQZnXpOY

:lol: :lol: :lol:
Extra odradjeno!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2007, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Tipsarević: Već sam pobedio Hjuita
Utorak, 18. septembar 2007. 10:48

Drugi reket Srbije Janko Tipsarević ne želi da se opterećuje važnošću eventualnog duela sa Australijancem Lejtonom Hjuitom, u okviru meča za popunu Svetske grupe Dejvis kupa, ali podseća da je nekadašnjeg prvog igrača sveta već pobedio, i to na podlozi koja mu više odgovara od šljake u beogradskoj Areni.

"Pobedio sam ga u Indijen Velsu, na turniru koji je dva puta osvajao i na podlozi koja je idealna za njegov tenis. Mislim da će mi to pomoći u Areni, gde će svi navijati za mene. Ipak, moram da naglasim da će naš meč biti po važnosti jednak dublu. Obe partije mogu da odluče ukupnog pobednika", rekao je Tipsarević za "Sportski žurnal".

Koliko Hjuitu šljaka odgovara manje od bržih podloga, svedoči podatak da na njoj nije osvojio nijednu od 26 titula u karijeri.

"Ove godine se malo popravio. U Hamburgu je stigao do četvrtfinala. Ume on da zablista u jednom meču, veliki je borac i brz je, a to su kvaliteti koji na šljaci dolaze do izražaja. Njegovi ravni udarci daju bolje rezulate na betonu ili travi, ali činjenica je da Hjuit na bilo kojoj podlozi retko greši", ističe Tipsarević.

Pošto je tokom leta imao problema sa povredom trbušnog mišića i kolena, naš teniser ističe da je potpuno spreman i da će moći da igra tokom vikenda.

"Osećam se sto odsto spreman. Još u Nemačkoj sam imao nekoliko treninga pred dolazak u Beograd i sve je bilo u redu. Ovde sam zapeo iz sve snage i nisam ništa osetio. Nisam puno igrao tokom leta, ali mislim da mi to uz podršku 20 hiljada ljudi neće predstavljati problem".

Tipsarević je najavio da će posle Dejvis kupa krenuti punom parom na preostale turnire u ovoj godini, ne bi li dobrim igrama obezbedio dalji napredak na ATP listi. Posle Vimbldona je zauzimao 47. mesto, sada je "broj 53".

(MONDO)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 12:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jelena Janković pregazila Ruano-Pascal 6:0 6:0 u 1/8 finala turnira u Pekingu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 11:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jelena u 1/2 finalu Pekinga, a tamo ju "opet" vjerovatno čeka Lindsey Davenport. Nadam se da će bar 1,6 u kladionici biti na J.J. jer ne smije dva puta gubiti od nje, ako misli napasti prva dva mjesta na WTA listi!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Da, igra sa Devenport

Jankovićeva u polufinalu Pekinga
Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira u Pekingu, gde je drugi nosilac. U četvrtfinalu bila je bolja od Akiko Morigami iz Japana sa 2:0 po setovima 6:3; 7:5. Naredna protivnica naše najbolje rangirane teniserke je povratnica u "beli karavan" Lindzi Devenport. Amerikanka je u četvrfinalu pobedila Ruskinju Jelenu Dementijevu sa 7:6 (7:1) i 6:1.

Jelena Janković je plasmnom u polufinale odbranila poene osvojene prošle godine. Lindzi Devenport je prošle godine izgubila u četvrfinalu od Ameli morezmo, koja je poražena u finalu od Svetlane Kuznjecove.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

to se i u Banjaluci nešto igra

evo nas na livescore :)

http://www.livescore.com/tennis.dll

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
kakvo je stanje u BL na celendzeru ? ima li ko informacije ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 14:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dodig je u 1/2 finalu jer je Luzzi predao meč, a i Navarro Pastor i Hernandez su prošli. Economidis vodi 6:3 protiv Zemlje. Hernandez najozbiljniji kandidat nakon predaje Luzzija. Tu je i Navarro Pastor u konkurenciji. Naš Dodig se "provukao" u 1/2 finale i nadam se da igra protiv boljeg iz meča Economidis - Zemlja jer tu možda ima šanse i za finale. U nedelju odo opet gledati, taman najgori dan u sedmici. Konto sam i sutra, ali nešto iskrslo.

Vader je napisao:
to se i u Banjaluci nešto igra

Ljudi odvajate li se vi od monitora ili sve informacije dobijate putem interneta???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]