Hm, hm... Puno se prica o sponzorushama u ovom gradu, o Hard Rocku i slicnim mjestima... Ne poricem da u BL ima i onih Hard-Core sponzorusa koje bi sve uradile za dobro auto, poklone i sta ti ja znam sta (i nemam bash puno veze sa tim stvarima

) Samo vecina nas muskaraca, a kako vidim ovdje i nekih zena, je sklona tome da kritikuje vecinu zena u gradu. Kao da je to neko pravilo... Cim si zensko, sponzorusa si. Ne mislite li da u svemu tome ima i nase krivice, krivice muskaraca?
Evo kako ja to gledam... Stanje u drustvu je takvo kakvo je... Ocajno! Al' dobro, to nije tema rasprave. Jednostavno se postavio standard da nisi niko i nista ako nemas auto. Iz toga proizilazi da mnogi muskarci sanjaju o istom. E sad... Kad ga dobiju, logicno je da im muski ego i samopouzdanje rastu. Tako da su dosta slobodniji i slobodnije prilaze djevojkama. Sto djevojke u principu vole (samopouzdanog muskarca). I tako pocnu mijenjati djevojke... A oni koji su bez auta i dalje pricaju price o sponzorusama i Hard Rock cafeu. Pa kad bacite pogled i na taj isti Hard Rock vidjecete da ni tamo nije sve sami glamur kako se predstavlja... Imas 3 skupocjena dzipa, po kojima je kafana i dobila ime "kod 3 dzipa",

jos par skupocjenih auta, a ostalo je srednja zalost ili cak ispod prosjeka.
Samo jos nesto da razjasnim. Ja uopste ne branim fufe iz Hard Rocka i sl. i opet naglasavam da tih "hard-core" sponzorusha, kako sam ih samoinicijativno nazvao, ipak postoji, samo ne mogu da se pomirim sa tim da se sve djevojke u gradu iskljucivo takve... Nadam se da je ovako kako sam predstavio stvari...
Sto se tice tih muskih sponzorusa... Nikad cuo za tako nesto... Ipak je ovo drustvo isuvise patrijahalno da bi ta pojava uzela maha. I ako je bilo slucajeva mislim da su bili krajnje rijetki.