banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 19:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 190 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Aj Waltere ne laprdaj...sta se iscudjavas...

Imam pravo reci da ne volim FK Laktase, ponavljam FK..i to je jednostavno tako.

Sad svi trebamo biti ludi i reci o pa ti Laktasi su usli u prvu ligu jer su dobar klub, sa dugom istorijom, jako puno ulazu u mlade i to im se vraca.

Najlakse je lagati se..i ja i ti znamo sta bi sa Laktasima bilo da iz njih ne dolazi jedan covjek...protiv kojeg opet nemam nista, ali reci da su Laktasi klub koji je svojim "radom i zalaganjem, kao i investiranjem u mlade" zasluzio da bude tamo je u najmanju ruku licemjerno.

Nek` vas prati sva sreca ovog svijeta, da bog da da nikad ne ispadnete...ali meni se realno GADITE!!!

I vi i vasi "Wizardsi" :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 08:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
superhik je napisao:
Aj Waltere ne laprdaj...sta se iscudjavas...

Imam pravo reci da ne volim FK Laktase, ponavljam FK..i to je jednostavno tako.

Sad svi trebamo biti ludi i reci o pa ti Laktasi su usli u prvu ligu jer su dobar klub, sa dugom istorijom, jako puno ulazu u mlade i to im se vraca.

Najlakse je lagati se..i ja i ti znamo sta bi sa Laktasima bilo da iz njih ne dolazi jedan covjek...protiv kojeg opet nemam nista, ali reci da su Laktasi klub koji je svojim "radom i zalaganjem, kao i investiranjem u mlade" zasluzio da bude tamo je u najmanju ruku licemjerno.

Nek` vas prati sva sreca ovog svijeta, da bog da da nikad ne ispadnete...ali meni se realno GADITE!!!

I vi i vasi "Wizardsi" :roll: :roll:

Ja mogu shvatiti da neko ne voli FK Laktase ali da ljudi krive Laktase kao mjesto za sve lose u BL e to je vec jako čudno. I da ti iskreno kazem...ispadanje Borca iz PL nema nikakve veze sa Laktasima. Borac je posrtao jos dok smo mi bili u 3.ligi...
p.s. Meni se gadi takav nacin razmisljanja...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nema potrebe da ova diskusija ode u pogrešnom smjeru, pošto smatram da si sasvim OK momak. :D
Tačno je da je Borac posrtao prije Laktaša...i realno Laktaši nisu krivi za ispadanje Borca..krivi su ljudi koji godinama sjede u Platonovoj. I nema nade da će se to uskoro promijeniti.

To što Mejdan kaže jeste malo grubo, ali u biti oslikava situaciju. Čovjek je ogorčen, jer gleda kako Banjaluka sa svojih 300.000 stanovnika nema niti jedan prvoligaski klub. Sasvim je normalno okriviti Laktaše jer odatle dolazi grupa ljudi koji se svojski trude da oslabe Banjalučki sport, što mi zaista nije jasno.

Ko je tukao Vulturese one noći u Boriku??

Ko gleda interese samo jednog kluba u košarci RS?

Ko pomoću političkih veza sve sponzore gura sebi? Da li ti sponzori stvarno više vole Igokeu od Borca? Ili su primorani...?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 13:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

superhik je napisao:
Nema potrebe da ova diskusija ode u pogrešnom smjeru, pošto smatram da si sasvim OK momak. :D
Tačno je da je Borac posrtao prije Laktaša...i realno Laktaši nisu krivi za ispadanje Borca..krivi su ljudi koji godinama sjede u Platonovoj. I nema nade da će se to uskoro promijeniti.

To što Mejdan kaže jeste malo grubo, ali u biti oslikava situaciju. Čovjek je ogorčen, jer gleda kako Banjaluka sa svojih 300.000 stanovnika nema niti jedan prvoligaski klub. Sasvim je normalno okriviti Laktaše jer odatle dolazi grupa ljudi koji se svojski trude da oslabe Banjalučki sport, što mi zaista nije jasno.

Ko pomoću političkih veza sve sponzore gura sebi? Da li ti sponzori stvarno više vole Igokeu od Borca? Ili su primorani...?

Niko nije primoran...sponzori lete tamo gdje ce imati koristi. To je istina.... Meni nije jasno da se u tolikom gradu ne moze naci neko ko voli klub i koga ne interesuju poeni kod premijera... To je stanje naseg drustva i tako ce jos dugo biti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne razumiješ...nema veze. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

superhik je napisao:
Ne razumiješ...nema veze. :wink:

Razumijem ali...nema veuze.

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 07 Sep 2007, 19:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 19:47
Iskulirajte,'ajmo djuskati...predlazem da ovi iz Laktasa placaju cugu,raspolazu nasim novcima! :lol:

Vrh

Tema posta: Re: ...
PostPoslato: 07 Sep 2007, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Franzzz je napisao:
Iskulirajte,'ajmo djuskati...predlazem da ovi iz Laktasa placaju cugu,raspolazu nasim novcima! :lol:

Faco!! Ja se slažem... :D

Vrh

Tema posta: Re: ...
PostPoslato: 07 Sep 2007, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

superhik je napisao:
Franzzz je napisao:

Faco!! Ja se slažem... :D

Ja ne!!! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 05:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
superhik je napisao:

Evo normalnog momka i jedne od milion cinjenica.A vi ostali internetasi jebem vas pametne.Drugi put cu obrazloziti sad nemam vremena sigurno nelupam gluposti niti sam stranacki opredjeljen za jedne pa serem po drugima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 09:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Ultra Laktasi :D

Moram jednom navrnut na tekmu u Laktase..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 10:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Nek@d_sam_bio_Ljubinko je napisao:
superhik je napisao:

Niko nije primoran...sponzori lete tamo gdje ce imati koristi. To je istina.... Meni nije jasno da se u tolikom gradu ne moze naci neko ko voli klub i koga ne interesuju poeni kod premijera... To je stanje naseg drustva i tako ce jos dugo biti.

Joj Waltere..................+ Ma premijer bi trebo raditi neke druge casnije poslove,a ne da hvata sansu da promovise neke klubove i neke cudne firme da bi iskoristio politicki uticaj u svoju licnu korist..Ma Borac ce voditi jednog dana pravi momci.Oni sto su znojem natopljavali crveno plavi dres,a ne kakvi seoski vladari(ili premijeri).Sport i politika-NEJ!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dzaba vama objasnjavati da dodik ne ferma tokliko FK Laktase koliko Igokeu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 10:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Nezna stvarno ljudi sta vi imate toliko protiv FC Laktasa i KK Igoke dali je to razlog sto je premijer iz Laktasa ili neki rivalitet klubova na relaciji Banjaluka - Laktasi.

Zasto niko ne napada Slaviju, Leotar...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Mejdan je napisao:
Stvarno iz dna duse mrzim Laktase,zato sto se ljudi iz Laktasa iz dna duse trude da sjebu i uniste moj najvoljeni i jedini grad,tenutno im dobro ide al nicija nije do zore sjala.

Joj sad si nas sve nasikirao u Laktasima.
:wink:
Ti mrzis laktase zbog par ljudi. pa sad mi iz Laktasa treba da mrzimo banjalucane zbog...hm...kretena kao sto si ti. Ne pada mi napamet. Pa najbolji prijatelji su mi iz BL. Prijateljstva koja traju godinama. Ali i oni i ja imamo drugih i pametnijih stvari da radimo i o cemu da raspravljamo. Zivot nam se ne svodi na fudbal i mrznju prema drugima...kao tebi djecace. U svakom zitu ima kukolja...tako i u BL i u Laktasima kretena...kao ti.
Pozdrav svim u BL.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 14:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2005, 09:32
mali_veseljak je napisao:
Mejdan je napisao:
Stvarno iz dna duse mrzim Laktase,zato sto se ljudi iz Laktasa iz dna duse trude da sjebu i uniste moj najvoljeni i jedini grad,tenutno im dobro ide al nicija nije do zore sjala.

Joj sad si nas sve nasikirao u Laktasima.
:wink:
Ti mrzis laktase zbog par ljudi. pa sad mi iz Laktasa treba da mrzimo banjalucane zbog...hm...kretena kao sto si ti. Ne pada mi napamet. Pa najbolji prijatelji su mi iz BL. Prijateljstva koja traju godinama. Ali i oni i ja imamo drugih i pametnijih stvari da radimo i o cemu da raspravljamo. Zivot nam se ne svodi na fudbal i mrznju prema drugima...kao tebi djecace. U svakom zitu ima kukolja...tako i u BL i u Laktasima kretena...kao ti.
Pozdrav svim u BL.

=D> =D> =D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Je su li mozda momci iz Laktasa ili Borcevi fudbaleri uplacivali tikete po kladionicama protiv svog kluba i tako uzimali pare i doprinjeli ispadanjau Borca iz lige?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Je su li mozda momci iz Laktasa ili Borcevi fudbaleri uplacivali tikete po kladionicama protiv svog kluba i tako uzimali pare i doprinjeli ispadanjau Borca iz lige?

Nek 2 puta pogadja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2007, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

superhik je napisao:

Aj nemojte srat`.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
U subotu dolazi Željezničar.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 190 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]