banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 22:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Provjereno - nov@ Tv
PostPoslato: 06 Sep 2007, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Gledao sam sinoć, 05. septembra u 21:30 emisiju "Istraga" na Novoj. Ekipa Nove Tv se na hrvatskom chat portalu predstavlila kao trinaestogodišnja devojčica kojoj su se javljalu stariji muškarci od 45+ godina. Nakon uzajamne razmene fotografija i saslušavanja seksualnih fantazija tih pedofila, devojčica im govori kako joj starci za vikend idu na more i poziva ih u stan. Jedan, otac devetogodišnjakinje, oženjen, odlazi u stan devojčice 4 godine starije od njegove kćeri željan seksualnih avantura, gde ga dočekuje i na smrt prepada ekipa Nove TV. Uzlagao se, uspetljao, tipa.. "nije znao" a oni mu pružaju sve crno na belo.

Hoću još da napomenem da su se pre poziva u stan, obratili policiji sa svim dokazima, logovima razgovora i sl. Policija ih je uputila sudiji, a sudija im je rekao kratko i jasno "nema žrtve, nema zločina." Faktički, možete biti 100% sigurni da je neko spreman i da će pokušati odvući u krevet trinaestogodišnjakinju, ali zakon neće učiniti ništa dok devojčica ne strada.

Poslednji put menjao BlackHand dana 06 Sep 2007, 15:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 09:28 
Majku pedofilsku im *****.....joj kakav idiotluk, ali neka se pojavilo lice na Tv-u...nek znaju ***** im sve pospisku pedofilsko...kako bi ih sve pobio da im *****!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 13:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
a jbg nisam gledo to je nova sezona pocela(2).....na txt pise da je veceras u 8 sati...da li su to pomjerili na dan ranije ili ce biti i veceras, bilo bi zanimljivo pogledati to....dobro je samo ako mu lice nisu zamracili il sl. valjda su povecane kazne za pedofile kao i za piromane( obe kategorije pogotovo aktuelne tokom tur. sezone) ali ako je tako da je zakon nemocan dok se ne pocini djelo samo to je skroz bolesno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 13:34 
Citiraj:
ali ako je tako da je zakon nemocan dok se ne pocini djelo samo to je skroz bolesno

Normalno da je bolesno...trebam cekati da me neki debil ubije da bi oni njega mogli optuziti...pu ***** ti zakon i drzavu!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 14:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Chinchillidae je napisao:
a jbg nisam gledo to je nova sezona pocela(2).....na txt pise da je veceras u 8 sati...da li su to pomjerili na dan ranije ili ce biti i veceras, bilo bi zanimljivo pogledati to....dobro je samo ako mu lice nisu zamracili il sl. valjda su povecane kazne za pedofile kao i za piromane( obe kategorije pogotovo aktuelne tokom tur. sezone) ali ako je tako da je zakon nemocan dok se ne pocini djelo samo to je skroz bolesno

Gledao sam ja, riječ je o novoj emisiji koja se zove Provjereno, nije bila Istraga. Inače, prilog je bio odličan, prava je rijetkost vidjeti takvo nešto na ovdašnjim televizijama. Licu mu jesu zamračili, ali ne puno i mislim da je lako provaliti idntitet čovjeka nekome ko ga zna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ups, my bad..još sam proverio kako se zove i napisao pogrešno..

Što se tiče identiteta, nema teorije da ga ne prepoznaju. Oči su mu se jasno videle, a u nekim sementima i nos i usta. Btw. koristili su njegovo pravo ime, glas, podatke o porodici..sve je jasno. Znaš li možda kad će biti repriza ili nešto?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 15:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Kako se sao upetljao i isprepadao...njemu je gotov zivot. Pa svi koji ga znaju ladno su ga mogli prepoznati. A on sada nek objasnjava zeni i djetetu i prijateljima...svim poznanicima. Nije mi samo jasno da li postoji zakonsko pravo i da li je on mogao traziti zabranu emitovanja...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
hehe najbolje ce jos biti da pedofil tuzhi tv zbog emitovanja.. a njemu niko nista ne moze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 09:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
jbga nisam gledo ... ima li reprize?? :-? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Noz -Zica-pedofilima

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
psyborg je napisao:
Majku pedofilsku im *****.....joj kakav idiotluk, ali neka se pojavilo lice na Tv-u...nek znaju ***** im sve pospisku pedofilsko...kako bi ih sve pobio da im *****!!!!

Jbt, zvučiš ko Miličić! :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 14:05 
superhik je napisao:
psyborg je napisao:

Jbt, zvučiš ko Miličić! :lol: :lol:

Ma mrzim pedofilchine ove...najveca bagra koja postoji!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko nije gledao:

http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hr ... _69050.php

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_Ljubinko je napisao:
Kako se sao upetljao i isprepadao...njemu je gotov zivot. Pa svi koji ga znaju ladno su ga mogli prepoznati. A on sada nek objasnjava zeni i djetetu i prijateljima...svim poznanicima. Nije mi samo jasno da li postoji zakonsko pravo i da li je on mogao traziti zabranu emitovanja...

On je rekao reporteru.."ne možete vi to tek tako prikazati.." na šta mu je ovaj ladno odgovorio "Tužite nas.." ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 16:18 
sad sam pogledao....****** stara drtina.....pravi se naivan ovo ono....treba ga stlreljat!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 16:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Neka je uhvatio klosara!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 16:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
psyborg je napisao:
treba ga stlreljat!!!

Zapaliti na lomaci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 16:40 
Vuk_samotnjak je napisao:
psyborg je napisao:
treba ga stlreljat!!!

Zapaliti na lomaci

Stara drtina dosla i pravi se lafo kao nema pojma...auff

Jel iko procito komentare onih kretena....krenuli pljuvat nesto po novoj tv...kao i on ima pravo ....bahrgrghhh...retardi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
А згражавате ли се на чињеницу да се сваког петка и суботе гомила малољетница (знам примјере и са 14 година) својевољно јебе са пунољетним ликовима по празним становима или екстра аутима на замраченим паркинзима?!
Хоћу да кажем да се ове ствари свакодневно дешавају, само под другим околностима, а над којима се људи уопште не згражавају, већ то сматрају нормалним; јер је то уобичајено. За мене је ова ситуација на снимку блажи облик педофилије од овог који сам претходно навео. Јер, приликом вечерњег изласка, дјевојке страдају за много краће вријеме, кад су под утицајем алкохола и оне чудне притајене женске свијести која испливава кад се иста нађе у сепареу са пунољетним момцима пуним кеша (између редова: постане лака).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
medi je napisao:
А згражавате ли се на чињеницу да се сваког петка и суботе гомила малољетница (знам примјере и са 14 година) својевољно јебе са пунољетним ликовима по празним становима или екстра аутима на замраченим паркинзима?!
Хоћу да кажем да се ове ствари свакодневно дешавају, само под другим околностима, а над којима се људи уопште не згражавају, већ то сматрају нормалним; јер је то уобичајено. За мене је ова ситуација на снимку блажи облик педофилије од овог који сам претходно навео. Јер, приликом вечерњег изласка, дјевојке страдају за много краће вријеме, кад су под утицајем алкохола и оне чудне притајене женске свијести која испливава кад се иста нађе у сепареу са пунољетним момцима пуним кеша (између редова: постане лака).

i ovo je dovoljno jezivo ,nazalost vidjala sam te polugole pijane maloljetnice po gradu,ali sorry kakvi roditelji mogu pustiti polugolu maloljetnu kcerku da bude van kuce cijelu noc,ne moze mi niko reci da je to normalno,pa imala sam i ja 15 g ali nesto se bas ne sjecam da sam bila svu noc vani ili da sam se tako ponasala
a sto se tice ovog na tv-u nazalost i to je sve prisutnije,a opet u velikoj mjeri je i krivica roditelja sto ne kontrolisu barem donekle ponasanje djece a za ovakve idiote bih bez razmisljanja smrtnu kaznu uvela,a kakav je zakon na ovim prostorima... vidjeli ste i sami,nema zrtve nema zlocina... jadno i stravicno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]