banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 11:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
acrobatico je napisao:
dobar sex je sasvim sigurno vazan za kvalitetnu vezu, ali ne i presudan!
partnere bi, po mom misljenju, trebalo jos mnogo toga vezivati, osim odlaska u krevet.
opet, zavisi ko sta trazi od veze, ...

upravo tako...ali boze moj,svi smo razliciti i svi imamo drugacije prioritete...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Gizzzmo je napisao:
ne slazem se...
sex bi trebao nesto da znaci...
bar meni znaci

Naravno da znachi. Dobar sex je veliki plus za vezu.... I da, vjerovatno ce se raspasti ako privlachnosti nestane... Ma kakva god da je ljubav u pitanju... U vezi treba sve da funkcionishe da bi opstala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
EiLeen je napisao:
Gizzzmo je napisao:
ne slazem se...
sex bi trebao nesto da znaci...
bar meni znaci

Naravno da znachi. Dobar sex je veliki plus za vezu.... I da, vjerovatno ce se raspasti ako privlachnosti nestane... Ma kakva god da je ljubav u pitanju... U vezi treba sve da funkcionishe da bi opstala.

A ako SVE ne funkcionise tu su krastaaaaaaaaaaaavciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
:lol: :lol: :lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 18:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja kontam ovde se nešto nudi, kad ono opet neka smor rasprava :sleeping:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 19:25 
i na kraju krastavci rulez!!!! :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
dobar i los sex... moze biti i sa istom osobom. Nije uvijek kvalitet sexa povezan sa partnerovim umijecem, vec i sa masom drugih stavri poput trenutnog raspolozenja, sitacije, zelje, zivotne problematike, zadovoljstava... ako se partner trudi extra, a vi sami niste opusteni, dobijate los sex. Zato sto je takav osjecaj u glavi. Dozivlja sexa potice iz mozga, a sve te tacke na genitalijama i okolo koje s enavode, jesu vazne :) ali ne i presudne, jer kljucno dolazi iz glave.
Samosvjesna osoba sebe i svog partnera, moze da pruzi izvanredan sex, partneru, znaci nije samo radnja gore -dole vazna vec i zapravo nivo svijesti, misaoni tok, inteletualni stadij, dozivljaj vishe vrste...
Tu zapravo doalzi do te price da je za dobar sex potrebno nesto mnogo vishe od ciste radnje :D
A to d aje sex bitan, apsolutno :D vrlo :D mislim da se i prva osjecanja ljubavi, paznje, zaljubljenosti pocinju radjati iz samog dozivljaja poljupca, dodira, petinga, sexa....pocinju d akolaju hormoni koji cine cudo i uslovljavaju nash psiholoski status samim tim i osjecanja..to je moje vidjenje...posto ja dosta stavri tumacim na organskoj, opipljivoj osnovi :D
Naravno u sav taj dozivljaj sexa mora biti uklopljen sa slaganjem psiholoskih tipova 2 osobe. ZNaci teskod a neko moze aprica o nekim leptirima i osjecanjima a d apri tome ima losh sex sa tom osobom ...cisto sumnjam. :D il' je lud/a :D l' je sa iskustvom tabula rasa :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2007, 11:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Da bi veza bila dobra, a samim tim i seks, između dvoje ljudi mora postojati dobra volja i povjerenje, moraju se dobro poznavati.

Ako seks ne valja, onda je to zato što u vezi nešto nedostaje. To jest, kvalitet veze će odrediti kvalitet seksa.

Osobe koje pričaju o seksu kao o nečemu što određuje kvalitet veze su osobe koje nisu u stanju komunicirati sa svojim partnerima. Pa ako se slučajno desi da seks valja - valjaće i veza. A ako se desi da ne valja - onda tu niko ništa ne može, jer ne mogu da se oko toga sporazumiju i dogovore, i veza će da bude loša (i loše veze traju, nismo svi individualisti).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2007, 11:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Avg 2006, 16:44
Slazem se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
napraviste od je*achine nauku :roll: ....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
blue je napisao:
Da bi veza bila dobra, a samim tim i seks, između dvoje ljudi mora postojati dobra volja i povjerenje, moraju se dobro poznavati.

Ako seks ne valja, onda je to zato što u vezi nešto nedostaje. To jest, kvalitet veze će odrediti kvalitet seksa.

Osobe koje pričaju o seksu kao o nečemu što određuje kvalitet veze su osobe koje nisu u stanju komunicirati sa svojim partnerima. Pa ako se slučajno desi da seks valja - valjaće i veza. A ako se desi da ne valja - onda tu niko ništa ne može, jer ne mogu da se oko toga sporazumiju i dogovore, i veza će da bude loša (i loše veze traju, nismo svi individualisti).

ne slazem se uopste....sa istaknutim
da bi seks bio dobar, ne moraju se uopste poznavati! :wink: (a ovo -dobra volja- mi je presmijesno )
a da nismo svi indivualisti - sta si uopste htio time reci? :oops: :oops: :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ne znam cemu dobra volja ...al' ajde.
Nego,
Citiraj:
A ako se desi da ne valja - onda tu niko ništa ne može, jer ne mogu da se oko toga sporazumiju i dogovore, i veza će da bude loša

Ako sex ne valja, onda bi partneri trebalo da porazgovaraju o tome. Otvoreno, sta ko zeli, ko u cemu uziva, da probaju "uputiti" rijecima svog partnera prema dijelovima tijela, pokretima, pozama i slicno u kojima jedno ili drugo ili cak oboje uzivaju. Nije valjda da jos uvijek vlada "ugaseno svjetlo i tisina"?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Helena je napisao:
. Nije valjda da jos uvijek vlada "ugaseno svjetlo i tisina"?

ma kakv gasit' svjetlo , nema sanse da je barem malo ne vidim...... :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 18:00 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Pamela: da bi seks bio dobar, ne moraju se uopste poznavati!

Veliš? :D

Citiraj:
Pamela: a da nismo svi indivualisti - sta si uopste htio time reci?

Individualist(a) (lat. individuum) fil. pristalica individualizma; naročito: onaj koji smatra da je ličnost, heroj, glavni nosilac istorijskog zbivanja.

Individualizam fil. pravac mišljenja, osjećanja i htijenja koji je upravljen samo na jedinku kao takvu, sistem izdvajanja jedinki u društvu.

Htio sam da kažem da se ne uklapamo svi u gore navedene definicije. Kupi sebi riječnik. :P

Citiraj:
Helena: Nije valjda da jos uvijek vlada "ugaseno svjetlo i tisina"?

Bila je to ironija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blue je napisao:
Individualist(a) (lat. individuum) fil. pristalica individualizma; naročito: onaj koji smatra da je ličnost, heroj, glavni nosilac istorijskog zbivanja.

Individualizam fil. pravac mišljenja, osjećanja i htijenja koji je upravljen samo na jedinku kao takvu, sistem izdvajanja jedinki u društvu.

Htio sam da kažem da se ne uklapamo svi u gore navedene definicije. Kupi sebi riječnik. :P

gore navedene definicije su bas glupe jer svako od nas JESTE INDIVIDUA kom god pravcu misljenja pripadao.... pobogu :wink:

p.s. rjecnika imam sasvim dovoljno, koristim ih obicno kad su STRANI POJMOVI u pitanju... za ovako banalne stvari mi ne treba, naravno :wink: :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A teme...
Od dobrog preko loseg seksa do rijecnika i nazad...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 19:07 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Pamella: gore navedene definicije su bas glupe jer svako od nas JESTE INDIVIDUA kom god pravcu misljenja pripadao.... pobogu Wink

p.s. rjecnika imam sasvim dovoljno, koristim ih obicno kad su STRANI POJMOVI u pitanju... za ovako banalne stvari mi ne treba, naravno Wink Very Happy Cool

Pa dobro, ovo se pretvara u pravi školski čas, nadam se da je s ovim završen.

1) Individua nije individualista.
2) Individua je ono što je nedjeljivo.
3) Individualista je pristalica individualizma.
4) Ako pod 'individua' misliš 'čovjek', opet pojmovi pod 2 i 3 nisu isto. Svaki individualista je individua, svaka individua nije individualista.

Dalje, te definicije koje sam naveo potiču baš iz riječnika stranih riječi i izraza.

Imaš ti dovoljno riječnika... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 19:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Draga Saveta...ja volim sex. Da li sam ja individua? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 20:02 
PROKLETI SMAMERI..UNISTISE TEMU.....AAAAAAAAAA!!!!!!

ENO VAM PODFORUM OBRAZOVANJE I MRS TAMO....OVDE SE PRICA JEB...SEXU, A NE O PSIHOLOGIJI I OSTALOM...LJUBINKO POMAGAJ!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 07:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
blue je napisao:
Citiraj:
Pamella: gore navedene definicije su bas glupe jer svako od nas JESTE INDIVIDUA kom god pravcu misljenja pripadao.... pobogu Wink

p.s. rjecnika imam sasvim dovoljno, koristim ih obicno kad su STRANI POJMOVI u pitanju... za ovako banalne stvari mi ne treba, naravno Wink Very Happy Cool

Pa dobro, ovo se pretvara u pravi školski čas, nadam se da je s ovim završen.

1) Individua nije individualista.
2) Individua je ono što je nedjeljivo.
3) Individualista je pristalica individualizma.
4) Ako pod 'individua' misliš 'čovjek', opet pojmovi pod 2 i 3 nisu isto. Svaki individualista je individua, svaka individua nije individualista.

Dalje, te definicije koje sam naveo potiču baš iz riječnika stranih riječi i izraza.

Imaš ti dovoljno riječnika... :P

ovo mi lici na isak asimmove zakone robotike

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2007, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

aha :lol:
mala razlika u rijeci a "velika" u znacenju, ne obratih paznju na prvu razliku :drinking:
(svejedno kako vidim u jednom od svojih rjecnika (bez i) :wink: individuum je na latinskom za oba pojma - ta razlika je nastala kasnije kad su se pojaviti ti filozofi sta li :fadein: )

svejedno - hoces da kazes da jos ima ljudi koji TRPE zbog drugih (ostatka veze) na svoju stetu, ako im nesto ne odgovara?? ako uopste u danasnje vrijeme postoji tako nesto rijetko je u pm :x jer je taj "fazon" prevazidjen - i dobro je da je tako!
(nisam ni bila svjesna a tek sad vidim da sam pravi pripadnik "individualizma" :D )

p.s. nije ovo offtopic, sta vam je :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]