Citiraj:
ok, potuce se neki klinci, nije da se i oni ne tuku, al da zbog tih tuca raja ne dolazi vise u taj klub... ma daj, pa takve frke koje ti opisujes prave upravo stariji. sta ako se potuce par klinaca, mislis da ih onaj manga sa ulaza ne moze sve zubima iznjeti.al zato kad ovi 'jaci momci' pocnu da prave sranja e to je onda problem, a to definitivno nisu klinci...
Aj ovako daću ti jedan primjer u skorije vrijeme....Prošli petak party Ekonomske škole u Kajaku (inače škola u kojoj sam ja nekada krao Bogu dane)...pošto živim u Boriku odlučio sam da svratim (ne znam šta mi bi,valjda čisto da vidim šta se dešava,a i bila je promocija Tuborga,ako se ne varam

), kao što sam i očekivao nisam vidio nikog starijeg od 90-og godišta....stoga brzo sam se izgubio...ne dugo poslje toga izbila je tuča...."djeca" (njih 10) su otišla na obližno gradilište, našli lopate i lupali sve što se našlo na putu - djevojke,momke,automobile...krvi na sve strane,policija,vriska,dreka...nije bilo ni jednog "manga" da ih zaustavi...
Pouka: i sam kad si bio "djete" (pretpostavljam,jer je i kod mene i većine mladih momčića bio slučaj

) bio si manje-više "nafuran" na tuče i to kako će te djevojčice gledati dok se ti praviš "hrabar klošarčić"....kad si stariji (postaješ i zreli) nije ti do toga,više gledaš gdje bi se dobro zabavio, upoznao djevojke, napio se (opet uzimam lični primjer

)....daleko od toga da i stariji ne prave frku...ali mora se priznati rijeđe.
Citiraj:
a ne znam sto ti smeta neko ko stoji pored tebe u japankama, mislim, nije mi jasno sto te zaboli za njim. ne guzi te pa da ti smeta, vec stoji pored tebe. meni puno vise smetaju nafrizirani likovi koji samo gledaju i komentarisu druge, obuku neku bodi majicu i izbace biceps koji su dva sata ranije radili da bi mogli da ga pokazu
Nisam od onih koji zakeraju i gledaju ko je šta obukao...naprotiv.
Ja to zovem KULTURA...jer (bar kod mene) postoji red - kad možeš biti u gaćama, kad u japankama, kad go, kad fino uređen, kad svečano uređen i sl. ako to kod tebe ne postoji....a šta da ti kažem...