banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 11:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:30 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Feb 2006, 22:39
Planirali da prodaju BMW i kupe stan

BANJALUKA - Saša Ilić (31) brutalno je ubijen jer je zaljubljeni par ubica skovao pakleni plan da ga ubiju i prodaju njegov skupocjeni BMW, kako bi se skućili, tvrde izvori "Nezavisnih" bliski istrazi.

Aleksandar Miljatović (19), perspektivni rukometaš banjalučkog Kosiga, to je ispričao policijskim istražiocima, nakon što se u petak predao policiji, u trenutku dok je Ilićev nestanak još predstavljao misteriju za inspektore.

Nedugo nakon priznanja, sa lisicima na rukama završila je i njegova djevojka Jelena Tegel (19), skromna studentica prve godine Ekonomskog fakulteta, koja je žrtvu 30. avgusta namamila na parking Kliničkog centra, poznato okupljalište zaljubljenih. Uvučen u smrtonosnu zamku, Ilić nije imao kuda - tri metka iz Miljatovićeve puške završila su u njegovim grudima, a četvrtim, u stilu profesionalnih ubica, "ovjeren" je u glavu.

"U policiji je ispričao da su imali plan da prodaju njegov automobil i od toga kupe stan, kako bi otpočeli zajednički život", ispričao je izvor blizak istrazi.

Još u šoku, prijatelji i roditelji banjalučkih "Boni i Klajda" još ne mogu da vjeruju da taj zaljubljeni mladi par mogao da počini tako monstruozno ubistvo.

Oboje mladih živjeli su u naselju Starčevica, u blizini parkinga gdje je policija otkrila Ilićev BMW. Kako pričaju komšije, Jelena je završila ekonomsku školu, a slovila je za jednog od boljih đaka. Ove godine upisala je i ekonomski fakultet.

"Niko nije mogao da vjeruje u to, jer je Jelena vrlo mirna i povučena djevojka. Nju i Aleksandra često smo viđali zajedno, on ju je uvijek pratio kući i ni po čemu se nije moglo naslutiti ovako nešto", kažu Jelenine komšije.

Skrhana bolom, Jelenina majka juče je reportere "Nezavisnih" dočekala na vratima. Jecajući, o svojoj kćerki je pričala biranim riječima. Jelena je, kaže, dijete samo kakvo se poželjeti može.

"Ne znam... ne znam zašto je to učinila", kazala je dok su se suze slijevale niz lice.

U komšiluku, kod roditelja Miljanovića, takođe, tuga i jad. Slomljeni od bola, nisu imali snage da pričaju sa novinarima, već su samo kazali da dijele bol porodice ubijenog Ilića.

Miljanović je, inače, kako pričaju njegovi saigrači, slovio za vrlo perspektivnog rukometaša, snažne volje i, praktično, bez poroka.

"On ne pije, ne puši, pa čak ne pije ni gazirane sokove. Takvog mladića, po svemu primjerenog, teško je zamisliti kao ubicu", kažu kolege iz auto-praonice, gdje se Aleksandar nedavno zaposlio, da bi dopunio džeparac. Kako kažu, na to je upućivao i njegov životni stil - na posao je dolazio poslije jutarnjeg treninga, da bi radio sve do poslijepodnevnog treninga.

Rukomet je, inače, trenirao od djetinjstva, a stručnjaci su mu predviđali sjajnu budućnost.

"On je perspektivan igrač sa sjajnim fizičkim predispozicijama za rukometaša, a uz ozbiljan rad mogao je postati vrlo dobar igrač. Na treningu je uvijek bio marljiv i ispunjavao sve obaveze, a nikad nije se isticao nekakvim negativnim ponašanjem koje bi ukazalo da ima nekakvih problema", kazao je Bojan Crnomarković, njegov trener u Kosigu.

Žrtva ubistva
Saša Ilić, žrtva ubistva, bio je zaposlen u Službi obezbjeđenja "Telekoma Srpske". Više puta je privođen zbog konzumiranja narkotika, a prema nezvaničnim informacijama odnedavno se počeo baviti trgovinom droge.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Citiraj:
On ne pije, ne puši, pa čak ne pije ni gazirane sokove.

Moralo je negdje da pukne! :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
dvoje zaljubljenih roknulo dilera da bi se skucilo. romanticno. ali su u zatvoru. i zivot im je ponisten. genijalno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Zamisli situaciju ženi nastradalog??? Prvo čuje ubili muža, a onda čuje o priči kako ga je klinka zvala na seks?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
a onda cuje da dila drogu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To je valjda znala, nije BMW uzeo radeći u obezbjeđenju!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
ova tema je vec obradjena u "pucnjavi ispred klinickog centra''
predlazem flashu da brishe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
" BMW se kupuje iz kasice-prasice"

a jesmo odvratni..evo ja prvi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Od danas pocinjem pusiti i piti gazirane sokove! Ne zelim da postanem ubica!

Ja ne razumijem te ljude koji su planirali ubiti nekog (na javnom mjestu, vatrenim oruzjem bez prigusivaca), uzeti mu auto, prodati ga, kupiti sebi stan i zivjeti srecno do kraja zivota.
Evo trudim se, pokusavam, al' nikako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 13:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
mene samo zanima kakav su oni projekat imali u glavi? :-?

prodati auto o kojem cijeli grad prica da je ukraden, da je vlasnik ubijen itd...

tardovi..... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Sve je to CIA skrivila. Oni su pustili sa satelita nekakve radio talase na Aleksandra i Jelenu, koji su ne znajući ni šta se dešava učinili nešto što je CIA i isplanirala. Da se rješi još jednog dilera narkotika.

Sve bi to i prošlo neopaženo da slučajno nije došlo do greške na samo satelitu sa kojeg se odašilje paralizirajući talas, te su Aleksandar i Jelena došli sebi i priznali da su ubili dilera Sašu.

Ali tek pošto je inspektor Jović sa ekipom forenzičara shvatio, uzimajući uzorke tla na parkingu ispred bolnice Paprikovac, da je tu upetljana CIA. (Našli su na čahurama tragove radijacije sa satelita). Lagano, stavljajući cvike na oči, inspektor Jović reče: ''CIA je kriva za sve. Uhapsite Aleskandra Miljatovića i Jelenu Tegel. Oni su počinili ovaj monstruozni zločin''.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 14:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Je l' i tebe zakacila radijacija? 8)
On topic - ovo ubistvo je 100% crni humor! Da nije zalosno, bilo bi smijesno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 14:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Shekara je napisao:
mene samo zanima kakav su oni projekat imali u glavi? :-?

prodati auto o kojem cijeli grad prica da je ukraden, da je vlasnik ubijen itd...

tardovi..... :roll:

Pa vjerovatno nisu planirali da cijeli grad bruji o autu i vlasniku! Greška je bila u izboru mjesta egzekucije jer ih je vidio veći broj ljudi, sve ostalo je bilo solidno isplanirano. Auto je bio na stranim tablama, sa svom potrebnom dokumentacijom za carinjenje. Žrtvu su poznavali od ranije pa su imali informacije o tome. Planirali su ga cariniti na svoje ime i onda ga prodati, bar je tako pisalo na ttx-u u izvještaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Gizzzmo je napisao:
ova tema je vec obradjena u "pucnjavi ispred klinickog centra''
predlazem flashu da brishe

Pa i nije obrađena... ona tema je zatvorena čim se saznalo šta se izdešavalo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
VeLiKi je napisao:
dvoje zaljubljenih roknulo dilera da bi se skucilo. romanticno. ali su u zatvoru. i zivot im je ponisten. genijalno.

Pa eto, skucili su se.... salu na stranu... ovo je zaista jeko nesretan dogadjaj i kamo srece da se rijetko desavaju. 19 godina.... ja sam tad sjecam se bio u vojsci, balo balavi... tek sam poceo kontat kako zivot funkcionise, a sad sa 29 se priblizavam zakljucku.... zalosno.

Poslednji put menjao Molotov dana 04 Sep 2007, 15:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
au!!
Jelenu odlicno poznajem, OK je curica bila, bavila se sportom, veselo dijete...
I Aleksandra sam upoznao, isao je sa mojim bratom u razred, pa je dolazio kod nas par puta.
Pa nikako ne kontam kako im tako nesto pade na pamet. tuga!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 16:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 12:13
U ovom gradu je zalosno sto djeca znaju ko je diler a policija se pravi luda,i kada se desi ovako nesto kao nismo znali.A ovamo prisluskivanje telefona,kontrola poruka i onda policija saopsti da se neko bavio dilanjem ali su saznali tek kad su ga ubili.A omladina nije glupa vidi na koji nacin se najlakse dolazi do para(nemoj da mi brisete poruke kad pisem o ovom,kao prosli put)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Ja kad bih uhvatila nekog da mom djetetu prodaje drogu, ja bih ga golim rukama udavila. Pa nek bude sa mnom šta bude.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Njaidiotskiji je jucer clanak iz nezavisnih, ko god da bio i sta je bio nema veze covjek je ubijen, oni ga olajase kao kera, a on siromah 'nije pio gazirane sokove', sportista, ( a zna uzet automat i izrafalat' nekoga)ona mirna tiha povucena , ....ja sta napricase..kakvi su ti novinari kreteni pa to je za ne povjerovat' !!!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2007, 19:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Avg 2005, 17:36
Užas, cura je išla sa mnom u osnovnu!!

Error607, nisi bas originalan sa naslovom, vidi na sta sam naletila http://www.blatruc.com Ili je to tvoj blog? Ako jeste onda sorry.

A ostali koji brane dilere i razne sugardadije, svi oni hoce da budu isti takvi.

:mad:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]