banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jun 2025, 09:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 10:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2007, 18:54
11 minuta je napisao:
Isla sam ja u Hrvatsku na more i to stalno na Hvar, al to je bilo prije rata. Zadnjih par godina ljetujem na Ciovu kod Trogira, al sam bila i zadnje 2 godine u Crnoj Gori. Ma to se ne moze poredit, more veze nema, nema morskog mirisa, crnogorci neljubazni a i ogulise, provod nula poena, ljudi bezvezni, plaze bez drveca i trave, sami beton i suncobrani od 2 eura po danu. Najgore mi bilo kad sam dosla na plazu popodne u 17h, a decko msto iznajmljuje suncobrane nam nosi suncobran. Ja kazem da nam ne treba, hocemo se suncat, a on kaze svejedno 2 eura, mislim ajd zdravo. Kaze idi iza crte, na plazu drugu koja je metar udaljena od te ili daj 2 eura. Maj gad kako me iznerviro, to ima samo u CG. Nikad vise tamo, ni u snu...

Ja ti samo mogu reci da na hrtvatskom moru nije bajka.Fino ti mi sve rezervisali (soba),rekli da dolazimo tadi tad,dosli,kad ce gazda "izdali smo sobu" plus na to nam digli cijenu,a i nocni zivot im je nula.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 14:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
pamella_morrison je napisao:
mhm kao sto je apsolutno jasno SVE JE MOGUCE!
a takodje GRANICA je GRANICA nije ni jedna ni druga, to je takodje jasno!
i - zamisliti na takav ili bilo kakav slican nacin se moze... naravno... pogotovo ako ti je u interesu i cilju da izvrces neke stvari.... pogresno :roll:
preglupa prica....
p.s. komentarisala sam vijest-CITAT, bez ikakve namjere da komentarisem bilo sta nakon toga.... kraj

U pravu si, ja sam čuo da su vanzemaljci išli u obilazak Dubrovnika pa pošto je bila noć nisu vidjeli planinu Srđ i zabili su se nju, na mjestu su dva Marsovca ostala mrtva, a požar je buknuo i zapalio cijelu planinu. Nepuna 2 sata nakon što je ugašen požar došli su drugi Marsovci da spase svoje kolege, no isto nisu vidjeli planinu i zabili su se u nju, i ponovno je tako buknuo požar. I tako se zaredalo 6 letećih objekata u planinu Srđ u samo 2 dana, no na žalost nitko od njih nije uspio vidjeti Dubrovnik, a svih 6 je izazvalo velike požare. Idući mjesec veću priću o vanzemaljcima u Dubrovniku donosi National Geographic u svojem Special izdanju 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
bila/i u zaostrogu, bilo super

Takodje

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 17:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Jel treba pasos za prelazak u Hrvatsku na more ili moze samo s licnom kartom ovom cips i dokad?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 18:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
11 minuta je napisao:
Jel treba pasos za prelazak u Hrvatsku na more ili moze samo s licnom kartom ovom cips i dokad?

Samo licna

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Može tokom čitave godine...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
a od Nove, trebace nam viza s bosanskim pasoshem 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2007, 13:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2004, 20:34
zigizmund je napisao:
mhm kao sto je apsolutno jasno SVE JE MOGUCE!
a takodje GRANICA je GRANICA nije ni jedna ni druga, to je takodje jasno!
i - zamisliti na takav ili bilo kakav slican nacin se moze... naravno... pogotovo ako ti je u interesu i cilju da izvrces neke stvari.... pogresno :roll:
preglupa prica....
p.s. komentarisala sam vijest-CITAT, bez ikakve namjere da komentarisem bilo sta nakon toga.... kraj

U pravu si, ja sam čuo da su vanzemaljci išli u obilazak Dubrovnika pa pošto je bila noć nisu vidjeli planinu Srđ i zabili su se nju, na mjestu su dva Marsovca ostala mrtva, a požar je buknuo i zapalio cijelu planinu. Nepuna 2 sata nakon što je ugašen požar došli su drugi Marsovci da spase svoje kolege, no isto nisu vidjeli planinu i zabili su se u nju, i ponovno je tako buknuo požar. I tako se zaredalo 6 letećih objekata u planinu Srđ u samo 2 dana, no na žalost nitko od njih nije uspio vidjeti Dubrovnik, a svih 6 je izazvalo velike požare. Idući mjesec veću priću o vanzemaljcima u Dubrovniku donosi National Geographic u svojem Special izdanju 0X

Prvi pozar koji je nastao u Dubrovniku tj na Srdju uzrokovali su pijani baustelci iz BiH :drinking: posto su rostiljali na jednom od nebodera u Gruzu odakle se prosirio i izgorio Srdj,a vjerovatno je bilo i podmetnutih pozara na dijelu Zupe posto je vatra zapaljena na par razlicitih lokacija u isti dan i uz veoma veliku buru koja je pozar prosirila do naseljenih podrucja Brgate, Mokosice....
P.S. Jel bilo tu marsovki cisto da vidimo kakve su... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 00:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Vas vrli s`hik se upravo vratio sa Paga, na kojem se kao i prosle godine, fenomenalno proveo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 16:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Dajte mi recite cijene od 25.8 u Hrvatskoj, konkretno Makarska, za dvoje?
Posto je to vec prosla sezona, za koliko se moze naci privatni smjestaj, da kuhinjom i kupatilom?
Jel se neko skoro vratio ili ima informaciju o tome?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
ne u Makarsku ako hoćeš da se vratiš živa... Milion turista... Ja prošla s 400 maraka..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
superhik je napisao:
Vas vrli s`hik se upravo vratio sa Paga, na kojem se kao i prosle godine, fenomenalno proveo.

Samo da znas da sam te slikala kako pijan spavas ispod mostica kod skijalista :P Cek samo da skinem slike. Prvom prilikom cu ih okaciti ovdje. Prepoznala sam te po bijelim carapicama :lol: :lol:

Stvarno je bilo ekstra :drinking: Jedino mi zao sto sam propustila Ribarsko vece u Mandrama :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
Nisu prirodne nepogode, nemoguće je da 6 požara bukne u dva dana na istom mjestu, a godinama niti jedan ne bukne. Uz to, svi požari su došli iz BiH, točnije na samoj granici BiH sa Hrvatskom. Nikoga ne optužujem, već samo govorim činjenice nad kojima se čovjek stvarno može zamisliti.

A da nisu Bosanci i Pag zapalili? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2007, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Superhice prepoznala sam te po autu

Slika

medjutim, posto si bio zauzet citanjem dnevne stampe nisam te htjela ometati :D

Slika

onda se nisam mogla probiti do tebe od guzve

Slika

a na drugoj strani bilo je sta za gledati 8)

Slika

u medjuvremenu ti si zaspao pa mi bilo zao da te budim :P

Slika

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
e dok si me trazila ja sam se brckao...

[url]
http://i209.photobucket.com/albums/bb24 ... 022202.jpg[/url]

a kad sam spavao, spavao sam u finom drustvu...

http://i209.photobucket.com/albums/bb245/superhiki/S4022422.jpg

noci nisu bile sjajne..ali su to jutra popravljala... :D

http://i209.photobucket.com/albums/bb245/superhiki/S4022395.jpg

eto ti sad.... :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
sram te bilo :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2007, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://i209.photobucket.com/albums/bb24 ... 022395.jpg

To jutro sam zaboravila kameru :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 08:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Evo da upozorim, tura BL - Makarska, NI SLUCAJNO ne idite sa Kole tursom! Ako ste mazohisti sa viskom slobodnog vremena, onda navalite!

Makarska: nakon 25.8. smjestaj je 10 eura, 12.5 ako imate klimu i blizu ste plaze. U sezoni je omjer bio 12.5 - 15 eura.
Ne kupujte u Konzumu, jer su bas skupi, potrazite Tomi i Studenac prodavnice, obe su par minuta od plaze a daleko su povoljniji.
Ako idete busom ne prihvatajte ponude baba-sachekusa ili djeda, koga god, fino put pod noge, do plaze, i onda krenite prema gradu tako da znate koliko vam je udaljen smjestaj od plaze.
U prosjeku, cijene su za 30-50% skuplje nego ovde.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 08:15 
kole znaci kanta....koliko treba autom do makarske???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
psyborg je napisao:
kole znaci kanta....koliko treba autom do makarske???

Neces vjerovati, Koletom putujes od 22:45 do 6:15 (znaci i jache, sedam i po sati!), a automobilom, da gmilis kao mrav, za 4 sata si tamo, neke prosjecne voznje, koliko sam cuo od ljudi, 3-3.5 sata, brze 2.5-3.
Kilometara do makarske je oko 250, tako da se sasvim isplati cak i ako idu samo dvije osobe, jer je povratna karta autobusom 56 KM.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]