banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 20:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2007, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Naravno i to 15-20 minuta na nekoj od onih kul sprava koje reklamiraju na TV... Da, ne te sprave mislim, koje rade ko bog i menjaju sve te skupe sprave koje vas mogu koštati i do $7000 (ne znam nikad kako dođu do ovog proračuna), a tu ćete platiti samo za cenu prikazanu na ekranu, a ako nazovete odmah, dobićete neku apsolutno bespotrebnu stvar koju bi dobili i ovako i onako.. i da, fora je u tome što ne morate nazvati odmah, generalno, bilo kad da nazovete dobićete to govno koje vam u svakom slučaju neće ni na koji način pomoći da izgubiti 14gk za samo 13 dana kao Lucy sa druge fotografije u kojoj se tako kretenski smeška kao da je oslobodila Beograd zato što je izgubila nekih 5-6kg.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2007, 14:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2006, 20:59
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Ornela je napisao:
Brojanje kalorija je cista glupost ako hoces liniju ili sta vec
opali po vjezbama !!! :D :D
To je jedini siguran nacin da budes fit i jedes sta hoces bez zamaranja od brojanja glupavih kalorija 8) a usput ces biti zdravo mrsava a ne anoreksicarka!!

Vjezbe i samo vjezbe...slazem se ali neke osobe moraju dad paze i na to sta jedu.

E to Walter ... Brojanje kalorija jeste na neki nacin glupost, jer kolicina kalorija iz 'lose' hrane npr 1000 kcal iz bureka nikad nece moci da se uporedi sa 1000 kcal iz ribe, maslina itd...

Tema je super, iako sam je tek sad video ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Avg 2007, 23:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
BlackHand je napisao:
Naravno i to 15-20 minuta na nekoj od onih kul sprava koje reklamiraju na TV... Da, ne te sprave mislim, koje rade ko bog i menjaju sve te skupe sprave koje vas mogu koštati i do $7000 (ne znam nikad kako dođu do ovog proračuna), a tu ćete platiti samo za cenu prikazanu na ekranu, a ako nazovete odmah, dobićete neku apsolutno bespotrebnu stvar koju bi dobili i ovako i onako.. i da, fora je u tome što ne morate nazvati odmah, generalno, bilo kad da nazovete dobićete to govno koje vam u svakom slučaju neće ni na koji način pomoći da izgubiti 14gk za samo 13 dana kao Lucy sa druge fotografije u kojoj se tako kretenski smeška kao da je oslobodila Beograd zato što je izgubila nekih 5-6kg.

Nikako ne podrzavam nijednu spravu ili pilulu koje ti nude brzo rjesenje. Ja sam svojim odgovorom mislila na nesto drugo, a to je intezivno vjezbanje na razlicitim intervalima, ali u manjem vremenskom roku. Cesto u teretani vidjam cure-momke, koji trce ili voze bajs nekih sat dva vremena, a kad zavrse nigdje ni kapljice znoja, ustvari da pojasnim, oni tako voze satima bez imalo umora. A to se nikako ne smije raditi. Zato je bolje 20 minuta voziti na visokom intezitetu, manje vremena utrosis, a puno, puno masnoce i sala izbacis. Da ne pametujem vise, poenta je, ne odobravam nijednu od brzih rjesenja sa tv-a, jer takvi cak i da rade, jednako brzo vracaju kile i naravno mogu i lose uticati na zdravlje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2007, 14:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2006, 16:08
U tim trenutcima najvise se treba okrenuti prirodi, jedinoj dobroj stvari koja nam daje sve sto je potrebno za zdravu ishranu a sa zdravom ishranom dolazi i zeljena tezina!! :) ..........
..........a sve nas to dovodi do skroz nove teme: genetski modifikovana hrana!!!
Amerikanci su zivi primjer za to koliko se mozes udebljati sa takvom vrstom hrane!! :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]