Zerocool je jedan od najkorektnijih i najazurnijih moderatora. Kao svaki savestan moderator najavio je odlazak na godisnji odmor, tako da nije bio u mogucnosti da moderise ovaj forum. Ja cu sada srediti ovo sto na prvi pogled vidim da nije za foruma, a kada se on vrati, znace sta i kako treba.

Treba li josh moj BlackHand Moja baba bi mogla biti moderator na ovome forumu,bila bi brza,odgovorna
itd itd,zatim ko si ti da nam zatvara teme kada ne znash ,jer evo tema momak je zatrazio prodaje li ko acc. na wowu ti to zatvarash a ja sam mu rekao da ja imam coveka za to !
To je prva stvar, druga je stvar to sto ovo nije kafana koju je otvorila spedicija Bugojno, pa da se vas 10 skupi i glasa o promeni moderatora kao da je forum vase privatno vlasnistvo.
Pa =) doshlo je do ovoga zato shto vi jedini na svim forumima pokazujete neki superiornost neki autoritet kao da ste izmislili svijet ! ! !
I treca stvar, sad nakon pregledanja samo ovih poslednjih tema, nisam naisao ni na jednu temu na kojoj nema tvog spama.
Mi smo samo raspravljali o temi i nema mnogo spama,jeste da smo se nekada zanjeli pa skrenuli sa teme,ali eno vidim u temi TRANSFERI vi raspravljate o istoriji Benfice i karijeri Kosanovica.